mzudr 01.05.2005 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2005 Planuję zakup kuchni do zabudowy firmy Amica. Rozwarzam dwa modele: HK 1703 lub HK 3503. Mam pytanko czy ktoś może ma którąś z nich i jak one się sprawdzają w praktyce. Czy wkłady katalityczne to przydatna funkcja czy tylko nic nie wart bajer. Ciekaw jestem jak wytrzymują eksploatację chowane pokrętła, czy po jakimś czasie coś się w nich nie urwie? Dzięki za każde info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mzudr 05.05.2005 00:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2005 Nikt nie ma Amici Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iskra 05.05.2005 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2005 Ale nie wiem jaki model , w każdym razie gazowa płyta, piekarnik elektryczny. Odradzam. Jak już napisałam w poprzednim wątku- będę reklamować. Po roku od zakupu- nie działają 2 kurki, pozostałe zapala się b. ciężko. A jedno pokrętło się spaliło. żałuje, ze nie kupilam AEG, Elektroluxa, albo Aristona. Iskra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pajak_Tom 10.05.2005 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2005 CZESCSam w niedługim czasie kupie kuchnie - prawdopodobnie Amica.Co do wkładów katalitycznych - zona pracuje w jednym z marketów AGD i twierdzi ze to bajer - niby same się czyszczą ale to nie jest to i pozatym to czyszczenie wymaga włączenia piekarnika na pewnien czas i wysoką temperature.Ale teraz prawie wszystkie modele maja ten bajer.A pozatym podobaja mi sie kuchnie Amica. Co do płyt to faktycznie pokrętła sie liche po pewnym czasie odlatują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mdzalewscy 10.05.2005 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2005 co do Amiki to tylko jedna zaleta: polska firma, sobie nigdy bym nie kupił, innym odradzam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivavi 27.06.2005 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2005 a ja juz sie ucieszyałam bo sama planuje zakup piecyka i płyty amica, a tu odradzacie........ no to co polecacie???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Apolodoros 25.08.2005 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2005 Proszę o opinie na temat sprzętu AGD firmy Amica?Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Soniq 25.08.2005 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2005 Proszę o opinie na temat sprzętu AGD firmy Amica? Tomek Moi rodzice maja pralke, lodowke i opak kuchenny. Wszystko dziala bez zarzutu od ladnych kilku juz lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adass 25.08.2005 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2005 no nie moge pomoc bo sprzedaje tego od cholery i podpadne pod kryptoreklame Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ciku 25.08.2005 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2005 no nie moge pomoc bo sprzedaje tego od cholery i podpadne pod kryptoreklame Czyli rozumiem, ze wyrazilbys sie pozytywnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asamluk 25.08.2005 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2005 Ja ze sprzętu firmy Amica w domu mam płytę kuchenną, piekarnik, okap i lodówkę. Używam tego sprzętu od 5 lat i w tym czasie żadnej awarii i żadnego problemu. Więc...polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Apolodoros 25.08.2005 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2005 Bardzo dziękuję za odpowiedzi. Szczerze mówiąc mile mnie zaskoczyłypozdrawiam, Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivavi 26.08.2005 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2005 mam płyte i piekarnik. Na razie POLECAM! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yvett 26.08.2005 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2005 Mam płytę, piekarnik, pralkę i miłałam lodówkę. Polecam tylko płytę i piekarnik - pralka zepsuła się juz kilka razy, a lodówka, poza tym, że żarówka w środku nagrzewała się (chyba w ogóle nie gasła, więc wykręciłam i światełka nie było wcale) niby jest ok, ale teraz mam Aristona i jedzenie dłużej zostaje świeże, więc to chyba kwestia chłodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iskra 26.08.2005 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2005 Ja nie polecam - mam piekarnik, kuchenkę gazową- płyta-II reklamacje, lodówkę, którą zamierzam sprzedać na Allegro.Kupiłam sprzęt w czerwcu zeszłego roku. Lodówka strasznie szroni i ciągle jest w niej wilgoć.Nie kupiłabym na przyszłość sprzętu tej firmy, a naprawdę nie jestem czepliwa.Iskra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mdzalewscy 26.08.2005 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2005 niestety amica nie jest tam jakąś wybitną firmą, sporo jest reklamacji, sporo osób narzeka, ale pamiętajmy że jest to towar przeznaczony dla trochę innej grupy klientów niż, AEG, Bosch, Miele itd.. ale Amica ma też zalety, cena + desing (który jest w miarę przyjemny). Np. taka pralecza comfort 1000, 1000obr., zegar, klasa AA, 10 lat gwarancji na bęben, 7 na blachę, 2 na resztę i to wszystko w cenie około 1200zł dla klienta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adass 26.08.2005 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2005 jasne ze sa reklamacje....wszyscy je maja. ale procentowo do sprzedazy wcale nie jest zle.zwlaszcza ze jest to marka raczej budzetowa. kuchnie czy piekarniki i plyty sa naprawde dobre...sam mam 8 lat i nic jej nie dolega. okapy tak samo. natomiast lodowki i zmywarki sa na zasadzie jak sie uda ale majac na uwadze cene tego zakupu to warto kupic Amice i kazdy sprzet w tym przedziale cenowym prezentuje sie podobnie.....innym siadaja kuchnie czy okapy jeszcze innym chlodnictwo i tak dalej.....nie ma co nadawac na jakas marke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
echo 29.08.2005 05:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2005 Słyszałem, że Amica ma tylko dobre kuchenki i piekarniki.Moi teściowie mają zmywarkę (zacina się programator, nie domywa naczyń notorycznie!!!) oraz pralkę (ciągłe kłopoty z elektronicznym programatorem). Obydwa sprzęty sa do bani, niestety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario_pab 29.08.2005 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2005 Ja mam piec gazowy i lodówkę Amiki. Wszystko działa, ładnie wygląda, czyli Amica jest w porządku. Aha i kupując Amikę wspieram polską piłkę. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AniaS79 29.08.2005 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2005 A ja właśnie toczę otwarty bój z Amicą.Bardzo nieładnie traktują klienta - daleko im jeszcze do zachodnich producentów. I zobaczymy co z tego wyniknie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts