dżempel 09.06.2007 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2007 mam podobny model bo ZIA nie ZAA reszta jak u Ciebie .Jeszcze jej niepodłoczyłam ,ale słyszałam pochlebne opinie o niej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fracek 10.06.2007 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2007 Witam.Jezeli juz kupilas ta zmyware to pozostaje sie nia "cieszyc" jezeli natomiast masz dopiero zamiar kupic jakakolwiek zmywarke Amici radze omijac to z daleka.Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 10.06.2007 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2007 Witam.Jezeli juz kupilas ta zmyware to pozostaje sie nia "cieszyc" jezeli natomiast masz dopiero zamiar kupic jakakolwiek zmywarke Amici radze omijac to z daleka.Pozdr Masz zmywarke Amica, ze tak piszesz? Jaki model? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ocia79 10.06.2007 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2007 Dobra rada !!!!!!! Tylko nie AMICA !!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beaz 10.07.2007 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 Napiszcie proszę, jak się sprawują piekarniki tej firmy.Czy korzystacie ze wszystkich funkcji? Które są zbędne?Dziekuję z góry. Beata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarzannaPG 10.07.2007 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 Mam piekarnik Amica. Sprawuje się świetnie. Do tej pory użytkowałam wszystkie funkcje włącznie z obrotowym rożnem, najczęściej oczywiście opiekanie górne i dolne oraz termoobieg. Termoobieg był dla mnie bardzo ważny przy wyborze sprzętu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
79mirka 11.07.2007 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2007 Ja wlasnie kupilam piekarnik Amica i zastanawiam sie nad dokupieniem 3 lat gwarancji za 150zl, wtedy mialby az 5 letnia gwarancje. Wydaje mi sie ze Amica za przystepna cene ma naprawde wiele ciekawych funkcji. Mi szczegolnie zalezalo na roznie obrotowym, a w piekarnikach drozszych firmy, typu Bosch czy Whirpool ten "bajer", byl nieosiagalny dla mnie z powodu ceny. Ta Amice EBP 8452 kupilam w sklepie internetowym i zaplacilam za nia 1300zl. Mam nadzieje ze warto bylo! Jak pouzytkuje troche, to przekaze wrazenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gośka57 11.07.2007 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2007 Miałam w starym mieszkaniu (od jakichś pięciu lat). Niestety nie pamiętam numeru modelu, a tu nie mam od niego dokumentów. Bardzo polecam. Spisywał się bez zarzutu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beaz 13.07.2007 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2007 Ja wlasnie kupilam piekarnik Amica i zastanawiam sie nad dokupieniem 3 lat gwarancji za 150zl, wtedy mialby az 5 letnia gwarancje. Wydaje mi sie ze Amica za przystepna cene ma naprawde wiele ciekawych funkcji. Mi szczegolnie zalezalo na roznie obrotowym, a w piekarnikach drozszych firmy, typu Bosch czy Whirpool ten "bajer", byl nieosiagalny dla mnie z powodu ceny. Ta Amice EBP 8452 kupilam w sklepie internetowym i zaplacilam za nia 1300zl. Mam nadzieje ze warto bylo! Jak pouzytkuje troche, to przekaze wrazenia! Właśnie wybrałam ten sam model Dzięki za odpowiedź. Beata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
79mirka 13.07.2007 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2007 Bardzo sie ciesze ze sie na cos przydalam i cie zainspirowalam. Pozdrawaim cieplutko i zycze milego uzytkowania!! Mirka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KiZ 13.07.2007 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2007 Ja mam piekarnik amica od prawie sześciu lat. To był wtedy jeden z topowych modeli, ale symbolu nie pamiętam. Największe jego zalety to teleskopowe prowadnice i termoobieg. Największa wada to czujnik termperatury, który ma postac nieosłoniętego bolca w górnej części komory. Bardzo łatwo go uszkodzić np wsuwaną tacą, co kosztuje(wało) ok 150 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmena 13.07.2007 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2007 Mam Amice od kilku lat (piecyk elektr.). Korzystam tylko z termoobiegu i grzania dolnego. Pieke b. duzo. Plusy: zadnej awarii, ale... Mimo, ze piecyk sprawuje sie bez zarzutu nie kupie ponownie produktu tej firmy. Jakos wykonania pozostawia wiele do zyczenia. Ciezko ustawic wymagana temp. gdyz pokretlo ma b. duze luzy. Prowadnice sa teleskopowe tylko z nazwy. Calosc wyglada jak siekierka ciosana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 13.07.2007 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2007 Ja też mam amice - jestem zadowolona, choć z piearnika korzystam ok raz w tygodniu. Bardzo ,lubię funckje termoobieg z opiekaczem - kurczak, czy ziemniaczki wychodzą pysznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
79mirka 13.07.2007 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2007 Same pozytywne opinie, wyglada na to, ze dokonalam dobrego wyboru!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damiang 16.07.2007 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2007 W mieszkaniu mieliśmy kuchenkę gazowo elektryczną Amiki. Teraz mamy płytę elektryczną i (osobno) piekarnik. Żona jest zadowolona, wykorzystuje większość jego funkcji. Jak dotąd nie próbowaliśmy chyba tylko rożna i programowania pieczenia o wybranej godzinie. Wady (kosmetyczne): -piekarniki ma sterowanie dotykowe i jak się stanie kilka centymetrów od niego to piszczy -w płycie trzeba najpierw wybrać pole a potem je ustawiać +/-. Lepiej jakby każde pole miało swój +/-. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lucia 16.07.2007 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2007 Moi rodzice chyba ze 12 lat temu kupili kuchenkę Amiki - płyta ceramiczna + piekarnik elektryczny (m.in. termoobieg, rożen obrotowy). Przez wszystkie lata użytkowania w zasadzie nic sie nie zepsuło - ukruszył się tylko mały bolec od timera. Poza tym wszystko bez zarzutu. Niemniej jak kupowałam sprzęt do swojej kuchni nie zdecydowałam się na Amikę, bo miałam wrażenie, że w porównaniu z innymi firmami wizualnie zdecydowanie gorzej się prezentowała. Z Amiki kupiłam tylko okap (niby ładny, ale drugi raz nie zdecydowałabym się). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adi_ 03.10.2007 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2007 normalnie pepidemia z tymi amikami umnie tez u gury piecyk a na dole grenlandia wydaje mi sie ze to czujnik temperatury tylko nie wiem gdzie on jest pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
a____om 03.10.2007 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2007 Niestety..jest to starsza lodówka,i niestety jedno agretowa.Poprostu ucekl Panu gaz,ktory jest starszego typu,i ponowne napelnienie lodowki tym gazem wiąże się z kosztem ok.200zł,ale zazwyczaj po 2 miesiącach poprostu znowu sie ulatnia,i nie ma sensu wydawać pieniędzy na takie coś,bo to pieniądz wyrzucony w błoto. Proszę mi zaufac,i poprostu kupić nową lodówke.oczywiscie znajdzie Pan magikow,ktorzy Pana naciagna,ale siedze w tym juz ponad 20pare lat,i naprawdę problem wroci jak bumerang! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 10.11.2007 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2007 Czy ktoś z Was ma zmywarke Amica ZZA 6428 I? Jaka ewentualna opinia? http://www.nokaut.pl/zmywarki/zmywarka-amica-zza6428i.html# Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ptysia 10.11.2007 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2007 mam zmywarke Amici ale inny model bo bez tego wyswietlacza o taka http://www.nokaut.pl/oferta/amica-zza-6615-i.html uzytkuje od listopada 2006 i nie mam zastrzezen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts