Gość 02.05.2005 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2005 Może ktoś mi doradzi co z moją daturą. Liście zaczynaja od środka schnąc, brzegi stają się poszarpane, niektóre lekko sie zwijają. Oglądałam je bardzo dokładnie- żadnego szkodnika nie widać, może to jakiś grzyb ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanula 02.05.2005 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2005 Możliwe, a może zimny nocny wiaterek ją owiał?poniżej opis pielęgnacji może cos ci się nasunie http://www.ogrody.cvd.pl/pliki/datura.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darek1719499676 02.05.2005 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2005 Mogą to być jednak szkodniki. Moja datura zachowywała się tak samo, potem zaczęła gubić liście, nawet te najmłodsze. Nie widziałam robaczków ale po pewnym czasie pojawiły się jakby pajęczynki , po jednym oprysku actellicem problem zniknął. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts