olabie 02.05.2005 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2005 Czy ktoś z Państwa buduje domek bądź ma zamiar budować domek MILENA II z Archipelagu. Wraz z mężem wybraliśmy ten projekt, ponieważ bardzo nam się podoba. Prosiłabym o wszelkie uwagi oraz o kontakt. Mój adres: [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamila123 28.07.2005 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2005 nam też się podoba bardzo zamierzaliśmy wprowadzić prawie takie same zmiany jak państwo ale nie wiem ile on w przybliżeniu kosztuje trochę boję się kosztów jeżeli państwo mają jakieś wiadomości na jego temat bardzo proszę o kntakt rozważamy jeszcze Jowisza z Domusa mój adres internetowy [email protected] z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts