Gość 17.10.2002 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2002 Mam taki problem:prawdopodobnie przecieka mi instalacja ciepłej wody z rury plastikowej. Problem w tym, że wszystko jest już zalane betonem i ułożona jest też terakota (rzecz dzieje się w łazience. Grzyb wyszedł na ścianie akurat nad przebiegiem rury. Co zrobić? Czy ktoś zna metodę uszczelnienia rury (np. jakąś chemią) przez wpuszczenie czegoś do instalacji, bo nie za bardzo mam ochotę skuwać to, co dopiero zostało ułożone na podłodze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
januszek 17.10.2002 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2002 przykro ale czeka Cię skucie, żadna chemia nie załatwi problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomaszos 17.10.2002 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2002 Podzielam zdanie Kolegi. Tylko kucie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts