NatkaB 02.05.2005 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2005 niestety - nie wszystkie grzejniki mam pod parapetami i teraz, po pierwszym sezonie grzewczym mam smugi Poradźcie do dać nad grzejniki. Zwykłe półki nie bardzo mi się podobają, pasowałoby coś, co można pomalować farbą w kolorze ścian... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NatkaB 04.05.2005 10:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2005 podciągam do góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lafcadio 04.05.2005 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2005 Może zamalować smugi i sprawić sobie porządny odkurzacz dużej mocy smugi powstają na skutek przypiekania kurzu osiadającego we "wnętrzu" kaloryfera masz rację - półki wyglądają raczej kiepsko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts