SławekD 02.05.2005 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2005 Witam po długiej przerwie.Pytanie może banalne ale dla mnie bardzo ważne.Czym myliście zabrudzone okna plastikowe ( o ramy mi chodzi) ???W moim przypadku okna są wstawione ok 3 lat i nigdy jeszcze nie myte a wżarty brud jest niestety nie do zmycia płynami do naczyń czy ajakso podobnymi środkami do mycia okien. Nie chcę myć ich czymś agresywnym czymś typu cilit, bo mogę je zarysować i wtedy będą chłonąć brud jeszcze bardziej. Jak było u was?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zapororzec 02.05.2005 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2005 dostałem od fabrykanta okien takie cudo w blaszanej butelce COSMOFENza 25 zł , śmierdzi spirytem ale myje okna pierwsza klasa.Polecam .Ma to cos wsobie środek antyelektrostayczny czyli plastiki później nie ciągną kurzu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
budulec 03.05.2005 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2005 A ja myślałem, że tych z PCV nie trzeba konserwować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 03.05.2005 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2005 budulec - no nidy fakt ale co najmniej raz w roku wypada umyc a tam gdzie syf w powietrzu wiekszy to i 2 razy w roku - wypada co nie oznacza ze sie myje i pozniej takie kwiatki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD 03.05.2005 10:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2005 dostałem od fabrykanta okien takie cudo w blaszanej butelce COSMOFEN za 25 zł , śmierdzi spirytem ale myje okna pierwsza klasa.Polecam .Ma to cos wsobie środek antyelektrostayczny czyli plastiki później nie ciągną kurzu. A takie cuda jak COSMOFEN są dostępne w marketach typu CASTORAMA lub innych ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 03.05.2005 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2005 Slawek - uwazaj - nieodpowiednio stosujac tylko krzywde mozesz okienkom swym zrobic Watpie - predzej specjalistyczne sklepy np. typu VBH lub dealerzy okienni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD 03.05.2005 19:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2005 Dzięki za dotychczasowe uwagi . Może ktoś jeszcze dołączy swoje spostrzeżenia ??? Poadrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
UKF 04.05.2005 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2005 Ja do mycia swoich zabrudzonych zaprawą przy tynkowaniu używałam płynu Ajax windows and frames (albo może "glass and frames" .... taki niebiesko-fioletowy płyn). Kupowałam w supermarkecie. Maria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karmel 11.05.2005 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2005 Muszę wypróbowac ten płyn o którym wspominacie. A tak na marginesie-nigdy więcej plastikowych okien, strasznie widac brud, a szczegolnie wtedy, gdy się mieszka przy ruchliwej ulicy. Mycie cotygodniowe zagwarantowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts