bulbalinski 03.05.2005 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2005 Hej, ile kosztowało was zamontownie okna w dachu ? Dekarz krzyknoł 350 pln - wydaje sie dużo ??? Dach juz jest więc cena tylko za montaż okna - czyli nie usługa kompleksowa.Lokalizacja: Warszawa PozdrawiamBulba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kon111 03.05.2005 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2005 Może właśnie dlatego, że "dach już jest" krzyknął tyle. Zajrzałem do dwóch wycen mojego dachu, z której jedną potem wybrałem montaż okna dachowego w obu przypadkach to 150PLN netto (okolice Warszawy), tyle że okna montowane były podczas układania dachu, a Ty jeśli dobrze rozumiem, chcesz wstawić okno w już ułożone pokrycie, a to się wiąże ze zdjęciem części dachu i to zwykle nie małej. Ogólnie sporo dodatkowych prac, których nie ma przy typowym montażu okna. Dodatkowo skoro dekarz musi przyjechać do Ciebie specjalnie, żeby to jedno okno zamontować pewnie doliczył sobie za fatygę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 03.05.2005 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2005 ciesz sie - krzyknal grosze jesli dach juz gotowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 03.05.2005 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2005 Jak ma specjalnie jechać do jednego okna to cena jest do przyjęcia. Z kolei ceny 150 - 200 zł za sztukę można uzyskać jak się zleca cały dach. Czasami za dach dekarze biorą od metra i wtedy montaż okien połaciowych jest w cenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolo 04.05.2005 05:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2005 Cena jest chyba normalna. Znajomy za montarz 1 okna połaciowego na dachu pokrytym dachówką zapłacił 300 zł.(wstawiał 3 okna). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
REX RoD 04.05.2005 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2005 u mnie dwa lata temu dekarz montował 4 okna w gotowym dachu (który sam zresztą robił). Chciał 150 zł za sztuke, a dostał jeszcze mniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cypek 04.05.2005 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2005 jak 1 szt w gotowym dachu to sie ciesz i go bierz.Dobra cena jak na Warszawę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Honorata 04.05.2005 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2005 Wlasnie bede wstawiac 4 okna polaciowe w pół -gotowy dach , tzn. jest krycie dachowka ale jeszcze bez ocieplenia i wartsw folii. Nasi dekarze chca 150 zl od okna, ekipa ktora bedzie robila wykonczeniowke -200 zl od okna, specjalisci z velux team -250 zl, a tzw. "fachowiec" polecany przez jedna z hurtowni 350 zl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fripp 04.05.2005 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2005 Po pierwsze zależy z czego ten dach.Jeśli blach, deskowanie itp, to bierz. Jeśli dachówka i folia, to na ogół słyszałem o cenach 250-200, jeśli robi ta sama ekipa, co robiła dach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BOBO1 06.05.2005 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2005 U mnie 2 tygodnie temu wstawiali 4 okna połaciowe 78x118. dachówki już były i musieli się trochę namęczyć. Za okna zapłaciłem po 1034 zł (Fakro), a za montaż "fachowców" po 200 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts