Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Sylvia ogromne brawa!!!!

Dom wygląda bardzo poważnie!!!

Jestem pod wielkim wrażeniem tego jak szybko Wam poszło!!!!!

GRATULACJE!!!!

Teraz trzymam kciuki za krótką zimę i długą wiosnę na wykończenie wnętrz!!!

Całuski!!!

Oby do wiosny..... 8)

wydatki...... :roll: po dachu także posumuje i porónam :-?

sylvia! szukam tu u ciebie w dzienniku pow. dach... nie wiem nie widze :-? możesz mi napisać ile go masz? :wink:

Dom z dachem i "oknami" wygląda świetnie :)

kze to kiedy pijemy?

:wink: :roll:

Jakieś sugestie terminów może.. :wink:

Generalnie to muszę kupić samochód i bardzo chętnie odwiedzimy Ciebie z Żoną.. 8)

Pamiętam, że na tym etapie też dokładnie liczyłem wydatki, ale teraz to już kasa leci taką "dużą tubą", że głowa mała... :-?

Niemniej wydaje mi się, że masz dobry wynik 8)

a zapraszamy z Grodziska do nas niedaleko...

:lol: :lol: :lol: :lol:

tyle, że jak przyjedziesz samochodem to raczej opijanie soczkiem będzie.. :lol: :lol: :wink: :wink:

Albo żona będzie kierowcą. A z Grodziska jak dostać się bez samochodu?[/u]

Sylwia, ale śliczny ten wasz domek się zrobił!!!!

Taki dach to było moje marzenie, ale mąż się nie zgodził. Będzie miedziany, bo tradycyjna czerwona dachówka mi z kolei nie leży za bardzo. Jak wasze dalsze plany? Wykończeniówka na wiosnę?

• 2 weeks później...
  • 2 weeks później...

trzymam kciuki za prąd oczywiście!! bo wiem co to znaczy.... my tak czekaliśmy przed rozpoczęciem budowy... :roll:

ale zszokowałaś mnie informacją ogrzewania prądem :roll: :roll: :roll: :roll: - mam nadzieje że ten gaz tez wam sie uda założyc..... :roll:

powodzenia!!!