Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

komentarz do- A jednak Słoneczko -dziennik Sylvii

Recommended Posts

Sylvia , ja mam stosunek do zwierzaków na poziomie 6-latka :p. Każdy psiak, kociak, królik itd. jest boski i chcę go koniecznie mieć. Czasami dzieciaki wykazują więcej rozsądku ode mnie. Dlatego tak się zachwycam waszą sunią :p

Co do wyjazdu , to ostatnio jest mi bardzo potrzebny . Jednak jeszcze nie wiem nic co od terminu . Niestety wykończeniówka nas pochłonęła .

Nie wiem czy uda mi się wyruszyć samochodem. Coś w nim klekocze :roll: , jak " odpadnie" , będzie wiadomo co. Wolałabym ,żeby odpadło gdzieś w pobliżu.

Jak się wybiorę samochodem wpadnę chociaż na godzinkę , nie odmówię sobie :wink: .

• Odpowiedzi 1,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Sylvia , ja mam stosunek do zwierzaków na poziomie 6-latka :p. Każdy psiak, kociak, królik itd. jest boski i chcę go koniecznie mieć. Czasami dzieciaki wykazują więcej rozsądku ode mnie. Dlatego tak się zachwycam waszą sunią :p(..)

Jak się wybiorę samochodem wpadnę chociaż na godzinkę , nie odmówię sobie :wink: .

ja mam tak samo gdyby nie mąż to bym skończyła ze stadem psów i kotów

no tylko na godzinkę?

dobre choć i to :p

Widzisz Sylvia , my jak dzieci . Tak mało nam potrzeba do szczęścia :p

Z tą godzinką to oczywiście przesadziłam, przecież ,że na dłużej .

Podjechałam dzisiaj zdesperowana do mechanika , może za tydzień weźmie się za moje autko. Dzisiaj było mi bardzo głupio ,kiedy podjechałam klekoczącym autem po syna . Taki obciach dla nastolatka :wink:

• 2 weeks później...

Zdrowych pogodnych Świąt Wielkanocnych

pełnych wiary nadziei i miłości.

Radosnego, wiosennego nastroju,

serdecznych spotkań w gronie rodziny

i wśród przyjaciół

oraz wesołego "Alleluja".

http://www.imexgraf.pl/karty_swiateczne/wielkanocne/2009/imid/03.273_imexgraf_pl.jpg

• 2 weeks później...
Co u was słychać Sylwia? Mój syn jest już po egzaminie gimnazjalnym.

Dalej się "wykańczamy" ale już w lepszych nastrojach :p

Ciaszka bardzo się cieszę, że ma to za sobą. A my święta mieliśmy pod tytułem ratujemy psicę... Nic nie pisałam bo mnie to strasznie dużo nerwów kosztowało... Kleszcz zaraził ją pierwotniakiem babeszją. Dobrze że do weterynarza trafiłam w wielki piątek bo gdybym poczekała do wtorku to by jej już nie było. A tak tydzień leczenia kroplówek, leków i pies jak nowy. Pozdrowionka dla rodzinki

Lisa coraz groźniejsza z wyglądu :o ,

e tam jak ktoś wejdzie ze mną na posesję to wyznaje zasadę wpuściłaś to... niech mnie głaszczą. Niestety nie wiem jak reaguje na obcych bo nie znalazłam chętnych :roll: na tych podchodzących samowolnie pod bramę to niestety nooo faktycznie przyjazna nie jest

• 5 months później...

sylvia1, widzę, że Wy juz na ostatniej prostej. Gratulacje!!

Pieseczek jest uroczy. Czy dobrze widzę, że to mastif tybetański?

I jeszcze jedno pytanko mam - jaki macie kominek? Ja choruję na wertykalny, ale jeszcze nie zdecygowałam jaki model. Twój mnie bardzi zaintrygował.

Pozdrawiam

AGP dziękuję

tak to mastif jesteś jedną z niewielu osób które nie mówia kaukaz :D

no domek wykończony będzie finalnie za x lat ale mieszkać się super mieszka (minęły 2 lata niedawno). Co do kominka to przetestowałam go już 2 zimy i mogę szczerze polecić model to romotop rowny z pierscieniami ortnera. Pięknie się nagrzewa i długo trzyma ciepło.