ciaszka 30.03.2009 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 Sylvia , ja mam stosunek do zwierzaków na poziomie 6-latka . Każdy psiak, kociak, królik itd. jest boski i chcę go koniecznie mieć. Czasami dzieciaki wykazują więcej rozsądku ode mnie. Dlatego tak się zachwycam waszą sunią Co do wyjazdu , to ostatnio jest mi bardzo potrzebny . Jednak jeszcze nie wiem nic co od terminu . Niestety wykończeniówka nas pochłonęła . Nie wiem czy uda mi się wyruszyć samochodem. Coś w nim klekocze , jak " odpadnie" , będzie wiadomo co. Wolałabym ,żeby odpadło gdzieś w pobliżu. Jak się wybiorę samochodem wpadnę chociaż na godzinkę , nie odmówię sobie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 31.03.2009 10:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 Sylvia , ja mam stosunek do zwierzaków na poziomie 6-latka . Każdy psiak, kociak, królik itd. jest boski i chcę go koniecznie mieć. Czasami dzieciaki wykazują więcej rozsądku ode mnie. Dlatego tak się zachwycam waszą sunią (..) Jak się wybiorę samochodem wpadnę chociaż na godzinkę , nie odmówię sobie . ja mam tak samo gdyby nie mąż to bym skończyła ze stadem psów i kotów no tylko na godzinkę? dobre choć i to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ciaszka 31.03.2009 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 Widzisz Sylvia , my jak dzieci . Tak mało nam potrzeba do szczęścia Z tą godzinką to oczywiście przesadziłam, przecież ,że na dłużej . Podjechałam dzisiaj zdesperowana do mechanika , może za tydzień weźmie się za moje autko. Dzisiaj było mi bardzo głupio ,kiedy podjechałam klekoczącym autem po syna . Taki obciach dla nastolatka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 09.04.2009 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 http://www.pieczatki-poligrafia.pl/wielkanoc2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 10.04.2009 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2009 Zdrowych pogodnych Świąt Wielkanocnych pełnych wiary nadziei i miłości.Radosnego, wiosennego nastroju,serdecznych spotkań w gronie rodziny i wśród przyjaciół oraz wesołego "Alleluja". http://www.imexgraf.pl/karty_swiateczne/wielkanocne/2009/imid/03.273_imexgraf_pl.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ciaszka 10.04.2009 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2009 Radosne pozdrowienia z okazji nadchodzących Świąt Wielkanocnych , smacznego jaja i mokrego dyngusahttp://republika.pl/blog_kx_1179651/2408474/tr/anim_paske5.gifżyczy ciaszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 11.04.2009 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2009 Zdrowych i Rodzinnych Świąt Wielkanocnych życzy Gaweł z Rodzinką http://www.mad.com.pl/kartki/kartki_06.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ciaszka 25.04.2009 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2009 Co u was słychać Sylwia? Mój syn jest już po egzaminie gimnazjalnym. Dalej się "wykańczamy" ale już w lepszych nastrojach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 25.04.2009 17:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2009 Co u was słychać Sylwia? Mój syn jest już po egzaminie gimnazjalnym. Dalej się "wykańczamy" ale już w lepszych nastrojach Ciaszka bardzo się cieszę, że ma to za sobą. A my święta mieliśmy pod tytułem ratujemy psicę... Nic nie pisałam bo mnie to strasznie dużo nerwów kosztowało... Kleszcz zaraził ją pierwotniakiem babeszją. Dobrze że do weterynarza trafiłam w wielki piątek bo gdybym poczekała do wtorku to by jej już nie było. A tak tydzień leczenia kroplówek, leków i pies jak nowy. Pozdrowionka dla rodzinki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ciaszka 30.04.2009 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 No to przeszliście .Dobrze ,że lekarz postawił trafną diagnozę . Moje kotki obecnie karmią i nie zakładam im obroży. Mam nadzieję ,że się uchronią przed paskudztwem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 07.05.2009 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 Lisa coraz groźniejsza z wyglądu , jakoś mi sie wydaje,a kocille no cóż moge sie zamienić na jakiś czas z nimi pospał bym z pół roku i odpoczął ogólnie Mają koci raj! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 14.05.2009 10:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2009 Lisa coraz groźniejsza z wyglądu , e tam jak ktoś wejdzie ze mną na posesję to wyznaje zasadę wpuściłaś to... niech mnie głaszczą. Niestety nie wiem jak reaguje na obcych bo nie znalazłam chętnych na tych podchodzących samowolnie pod bramę to niestety nooo faktycznie przyjazna nie jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 04.11.2009 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 sylvia1, widzę, że Wy juz na ostatniej prostej. Gratulacje!!Pieseczek jest uroczy. Czy dobrze widzę, że to mastif tybetański? I jeszcze jedno pytanko mam - jaki macie kominek? Ja choruję na wertykalny, ale jeszcze nie zdecygowałam jaki model. Twój mnie bardzi zaintrygował. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 04.11.2009 13:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 AGP dziękuję tak to mastif jesteś jedną z niewielu osób które nie mówia kaukaz no domek wykończony będzie finalnie za x lat ale mieszkać się super mieszka (minęły 2 lata niedawno). Co do kominka to przetestowałam go już 2 zimy i mogę szczerze polecić model to romotop rowny z pierscieniami ortnera. Pięknie się nagrzewa i długo trzyma ciepło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 04.11.2009 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 Dzięki za informacje A masz zwykły kominek powietrzny czy z płaszczem, z może z DGP?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 04.11.2009 22:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 AGPkominek jest z DGP ale wiem że z tej firmy są też z płaszczem zdaje się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 05.11.2009 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 Potrzebuję zwykły powietrzny. Wchodziła na stronę, ale jakies ubogie te informacje, albo ja mam zbyt niski współczynnik inteligencji i znaleźć nie mogę. Za to wiem już na pewno, że będzie wertykalny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 06.11.2009 12:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 AGP zerknij tutaj KLIKNIJ a tu jest mój wkład: k l i k n i j pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 06.11.2009 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 sylvia1, jesteś wielka!!! Serdeczne dzięki Idę oglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 06.11.2009 13:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 sylvia1, jesteś wielka!!! Serdeczne dzięki Idę oglądać ja ? wiellka? spytaj tych co byli na zjazdach mam całe 152 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts