Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Sylvia czyli dzisiaj powinniście zalewać ten strop? Mam nadzieję, że pogoda dopisze. My zalewaliśmy między jedną a drugą chmurą :-? Na szczęście rozpadało się dopiero jakiś czas po zalaniu kiedy po betonie można już było chodzić. Życzę bezdeszczowej pogody :wink: :roll:

Pozdrawiam

dziękuję wszystkim za kciuki...

strop wylany a ja właśnie wróciłam z działki gdize pierwszy raz weszłam po moich wylanych schodach :D:D i stwierdziłam do razu, że są super wygodne

Sylvia gratuluję serdecznie, jednak się udało :) :) Kolejny etap z głowy. Oblejcie ten strop solidnie, szkoda że tak daleko od siebie się budujemy - to byłaby piękna okazja do wspólnego oblewania naszych stropów 8) :D

Pozdrawiam

oj gonie cie i gonie i jak na razie cienko mi to idzie ale u mnie juz ściany rosną :). w środe dam zdjęcia w dzienniku bo narazie mało jest ich jeszcze :) :roll: no ale rozną :lol:
oj gonie cie i gonie i jak na razie cienko mi to idzie ale u mnie juz ściany rosną :). w środe dam zdjęcia w dzienniku bo narazie mało jest ich jeszcze :) :roll: no ale rozną :lol:

pewnie masz szanse mnie dogonic bo u mnie jeszcze działówek nie ma będą robione razem z dachem

Jak tam wieniec?

Musisz znajdować czas na pisanie dziennika budowy. Nie możesz zajmować sie tylko pisaniem dziennika .. szkolnego. :wink:

wieniec ma dzis byc wylewany wiec wieczorkiem beda zdjecia 8)

sylvia1 jeszcze mi nie napisałaś jakiej szerokości masz schody?

Druga rzecz, czy luksfery robi sie razem ze ścianami, czy tez dopiero potem, jak to jest? Ja będę miała tylko mały kawałek z luksferami w łazience i wykonawca zostawia dziurę i będzie to robione przy wykończeniówce. A może je od razu wmurować?