Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

samo podniose skoro nikt napisac nie chce :roll: :cry:

Jak to nikt nie pisz? A ja? Staram sie prawie każdy post skomentować.. :oops: Niemniej zauwazyłe, że ostatnio jakoś mniej ludzie pisza.. :roll: U mnie w komentarzach tez jakby przycichło.. Ale może wszyscy po prostu budują i tyle... :wink:

A czemu te Twoje stópki nie są wylane? Ja wylałem razem z chudziakiem...

A wieninec i zakotwienia pierwsza klasa!!! 8)

Więźba nie ma szans ślizgać się... :lol:

oj nie narzekaj sylvia - ja co jestem tez zawsze do ciebie zaglągam - u mnie to dopiero pustki :( - ale przyznam że też dużo ludzi nie odwiedzam tylko tych stałych

jesli was uraziłam przepraszam, ja tylko stwierdziłam, że w danej chwili nikt nie pisze... a nie lubię jak moje komentarze spadają na 2 stronę :oops: :roll:

świercz za chwilkę mnie dogonisz z budową...

Też nie lubię jak moje komentarze spadają, ale ... ja ostatnio piszę raz w tygoniu.. :(

Myśle, że nikogo nie uraziłaś tylko .. dowiedziałaś się kto jest pilnym czytaczem Twojego dziennika!! W każdej sytuacji trzeba znaleźć dobre strony.. :wink:

e.kala przepraszam :oops: zapomniałam dzis wieczorkiem zmierze... ale moja nozka rozmiar 36 mieści sie bez problemu :wink:

Jak taka nózka to na pewno wygodne, ale nadal nie wiem jaka szerokość :(

Szerokość twoich schodów jest idealna. 28 cm to fajne, szerokie schody. U mnie za nic nie da sie ich poszerzyć (muszą byc 25 cm).

Luksferki też fajne, ciekawe dlaczego mój wykonawca zostawia mi dziurę do późniejszego montowania luksferów.

Najbardziej podoba mi się ścianka z luksferami...

A poza tym masz ładne widoki przez okno oraz generalnie wszystko ładnie i równo zrobione. Super! 8)

kurcze chyba też sobie dziabne luksfery.... tylko mnie zawsze podobały się matowe... nie mogłaś poszekać na takie?

nie bo matowych w rozmiarze 24x24 nie ma tzn szukałam 3 dni i nigdzie matowe są ale 19x19 cm

kze dzięki

a wiecie,że wczoraj jak pojechałam robić zdjęcia to wykonawca był na budowie i po ustawieniu każdego z luksferków wycierał je ściereczką zeby były ślicznie czyste :roll:

w październiku kończy u mnie (wraca na wiosnę na wykończeniówkę) jesli ktoś jest w potrzebie to polecam

No, widzę po przerwie (niestety praca się zaczęła, obowiązków przybyło a czas jakoś się kurczy), że u Ciebie tez już końcówka. No i wyraźnie mnie doganiasz. Gratulki i trzymam kciuki za więźbę. Obiecuję też, że zacznę częściej zaglądać.
stopni są 3 a wysokośc ganka to 3-3,5 bloczka fundamentowego... (dokładnie zmierzę) schodków będzie 3 (juz są ale nie wiem czy nie za wąskie te schodki)

A jaką mają szerokość?

Fajnie, że tak dobrze idzie Ci z więźbą.. 8)

kze bede na budowie to sprawdze bo zapomnialam aczkolwiek brak czasu zmusza do zmiejszenia czestotliwosci nawiedzania domku :oops: :oops: :roll:

a z wiezba ponoc juz wszystkie krokwie sa jeszcze jętki i daszki nad gankiem i nad tarasem.

gorzej że panowie do dachów mogą wejśc dopiero ok 12 X co pewnie oznacza, że wejdą 16 :( :( :(