Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

komentarz do- A jednak Słoneczko -dziennik Sylvii

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

samo podniose skoro nikt napisac nie chce :roll: :cry:

Jak to nikt nie pisz? A ja? Staram sie prawie każdy post skomentować.. :oops: Niemniej zauwazyłe, że ostatnio jakoś mniej ludzie pisza.. :roll: U mnie w komentarzach tez jakby przycichło.. Ale może wszyscy po prostu budują i tyle... :wink:

Też nie lubię jak moje komentarze spadają, ale ... ja ostatnio piszę raz w tygoniu.. :(

Myśle, że nikogo nie uraziłaś tylko .. dowiedziałaś się kto jest pilnym czytaczem Twojego dziennika!! W każdej sytuacji trzeba znaleźć dobre strony.. :wink:

kurcze chyba też sobie dziabne luksfery.... tylko mnie zawsze podobały się matowe... nie mogłaś poszekać na takie?

nie bo matowych w rozmiarze 24x24 nie ma tzn szukałam 3 dni i nigdzie matowe są ale 19x19 cm

kze dzięki

a wiecie,że wczoraj jak pojechałam robić zdjęcia to wykonawca był na budowie i po ustawieniu każdego z luksferków wycierał je ściereczką zeby były ślicznie czyste :roll:

w październiku kończy u mnie (wraca na wiosnę na wykończeniówkę) jesli ktoś jest w potrzebie to polecam

kze bede na budowie to sprawdze bo zapomnialam aczkolwiek brak czasu zmusza do zmiejszenia czestotliwosci nawiedzania domku :oops: :oops: :roll:

a z wiezba ponoc juz wszystkie krokwie sa jeszcze jętki i daszki nad gankiem i nad tarasem.

gorzej że panowie do dachów mogą wejśc dopiero ok 12 X co pewnie oznacza, że wejdą 16 :( :( :(