sylvia1 16.05.2005 20:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2005 las jest od południowej str wjazd na dizałkę do zachodu... dziękuje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek69 17.05.2005 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2005 Sylvia to ty prawie w lesie mieszkasz .... działka wygląda doskonale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alienka 17.05.2005 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2005 Sylwia ,w ubiegły weekend odkryłam, że Radonie to tak bliziutko mnie. Byłam u znajomych za lasem. Rzeczywiście piękna okolica! Gratuluję wyboru działeczki.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nurni 17.05.2005 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2005 No ale widok na lasek to masz przepięknościowy A głeboko ta glina? I co pod nią? Dom na pewno musisz podnieść, i z drenów możesz "zrzucać" do lasu. Ja też z "glinowców" ale nie mam gdzie zrzucać tej wody. Kaczuszkom mój stawik nie przeszkadza Szybko, szybko, bo już czas fundametny wylewać Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 18.05.2005 06:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2005 NurniNa razie czekamy an pogode by rolnik mógł zacząc wycinać drzewka...poza tym postanowilismy że jednak bez prądu nie będizemy budować bo nie mamy od kogo pożyczyć...tak więc najprawdopodobniej zaczniemy w przyszłym roku dopiero....A dreny faktycznie zrobimy i będziemy do lasu ciągnąc ... czy ktoś wie ile to może kosztować? i jak to zrobić? musze zaczać doktorat robić z budownictwa bom zielona jak trawka na wiosnę... Glina zaczyna sie tak mneij wiecej na głebokości ok 60 cm przy brzegu dizałki północnym i ok 2 m od powierzchni przy lesie...Co do głebokości gliny to nie wiem jak głeboko bo pan wiericł an 3 m i w jendym miejscu na 4 i do końca sie nie dokopał pewnie sie dowiem jak studnie bede robić... Na szczęście glina piaszczysta twardoplastyczna... wiec fundamenty mozna robic bo grunty pod względem nośności sa ok... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 24.05.2005 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2005 A pewnieee......Prądem się nie martw! "Na agregacie " dom się da wybudować! Agregaty posiadają, już niejedna firmy bud. A prądzik budowlany drogi.....oj drogi ( zapodają sąsiedzi) Ale nękać monopolistę( prądownie znaczy się) należy- najlepiej często i pisemnie, aby wątpliwości nie było.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 12.02.2006 17:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2006 w końcu po takiej długiej przerwie cos drgneło - szczegóły w dzienniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 12.02.2006 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2006 chyba jednak drzemie w nas kompleks 3 świnek Bardzo ładna działeczka a Słoneczko też mi się bardzo podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agamuza 15.02.2006 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2006 Właśnie przeczytałam twój dziennik. Te terminy podłączenia prądu są okrutne , my mamy prąd na działce, ale zachciało nam się dodatkowych kilowatów (z 3 kw do 7 kw) i mamy termin przyłączenia na 17/01/2008 !!! Śliczna zieleń tam u ciebie na działce - pięknie masz Twój słoneczny projekt noszę blisko serca - sama się nad nim zastanawiałam - wydaje mi się, że będzie tam idealnie pasował Mnie siła wyższa zmusiła do wybory innego projeku. Pozdrawiam cieplutko i łączę sie w papierologii z tobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 12.03.2006 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2006 http://www.domnahoryzoncie.pl/plik/wi/widok_1_109__w450h296.jpg Czy to o takie sloneczko chodzi? sliczne... A dzialka przepiekna. Co za drzewa, co za zielen...Ale bedzie fajnie w ogrodzie popijac sobie poranna kawe.... My tez mamy tą elektrownie i wiemy jakie sa terminy... Trzymam dla Was kciuki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 22.03.2006 15:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2006 zelijka no własnie nas elektownia zaskoczyła prawdopodobnie nas podłacza wczesniej ... i dziekuje za wklejenie słoneczka nasze bedzie bez garazu.. w pracy jak zeskanuja rzuty to wrzuce do dziennika.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 22.03.2006 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2006 sylvia1, graaaatulkiiii wielkie Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 23.03.2006 17:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2006 dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 31.03.2006 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2006 Musze powiedziec, ze działeczkę maszładną... Taka pod lasem.. Prąd na pewno bedzie. Po prostu budowa opóźni sie o jakis rok... Nie jest to duzo, ale przez ten czas będziesz mogła sie lepiej przygotować do budowy. Przemysleć wszystkie zmiany w projekcie. Podzwonić po hurtowniach. Zebrać więcej kasy itp... Bedzie OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 31.03.2006 15:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2006 kze dzieki musi byc dobrze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 01.04.2006 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2006 A na tej dolnej fotce to tam basen bedzie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 01.04.2006 15:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2006 Jajcek no co ty tam będize wjazd a basenik wyshcnie w zeszłym roku był wiekszy.. pomogło skoszenie traw.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 13.04.2006 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2006 http://i.wp.pl/a/i/kartki2/main/kartka1388.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 13.04.2006 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2006 http://kartki.elf.com.pl/wielkanoc/images/sniadanie.gifWESOŁYCH ŚWIĄT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 14.04.2006 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2006 http://i.wp.pl/a/i/kartki2/main/kartka1450.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts