sylvia1 15.03.2007 22:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2007 fotki będą ale nie dziś tak nas ciągle gna i tyle spraw na głowie, że jak już jestem na budowie o odpowiedniej porze to się okazuje, że aparatu nie wzięłam. na swoje usprawiedliwienie ci co nie wykańczali an agregacie to nie wiedzą o czym piszę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 16.03.2007 23:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2007 Czyli Jareko stanął na wysokości zadania.. A jak aneks w mBanku? Zwiększałaś wysokość kredytu, czy coś innego? Ja zawieram aneks z PKO BP... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 17.03.2007 19:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2007 Czyli Jareko stanął na wysokości zadania.. A jak aneks w mBanku? Zwiększałaś wysokość kredytu, czy coś innego? Ja zawieram aneks z PKO BP... nie zwiększałam kredytu tylko zmieniałam kolejność robót... Jareko jak zwykle na medal... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwozelka 18.03.2007 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2007 Wybudowałaś bardzo podobny domek do mojego projektu, ja tylko bedę miała niższą ściankę kolankową czy możesz napisać ile wydałaś na okna, plissss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 18.03.2007 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2007 Dramat? To cały szczegółowy dziennik (kronika) wydarzeń!! No mieliście przejścia.... Najbardziej zaciekawiło mnie, ze w między czasie miałas badania dotyczące kamieni. Czy podczas pilnowania dostałaś ataku kolki nerkowej? O tych lewych gwintach nie wiedziałem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 19.03.2007 07:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2007 kze atak kamicy miałam w grudniu przed świętami a miesiąc temu miałam pozostałość rozbijaną ultradźwiękami. na dodatek dziś w pracy mam na wejście 11 stopni bo sie piec przez weekend wyłączył... oczywiście dyrekcja nie odwoła zajęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świercz1719500624 19.03.2007 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2007 Witaj! Gratuluje OKIEN - wreszcie teraz poczujesz że to juz nie budowa tylko dom - zobaczysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 19.03.2007 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2007 Ja miałem 2 razy atak kamicy.. Nic przyjemnego... A dyrekcja nie odwołała zajęć, gdyż nie byłoby co zrobiić z dziećmi. Co by zrobili z nimi rodzice? Pamiętam czzasy jak w kurtach siedziałęm w szkole na Lutnianej.. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 19.03.2007 09:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2007 Ja miałem 2 razy atak kamicy.. Nic przyjemnego... A dyrekcja nie odwołała zajęć, gdyż nie byłoby co zrobiić z dziećmi. Co by zrobili z nimi rodzice? Pamiętam czzasy jak w kurtach siedziałęm w szkole na Lutnianej.. . kze kamicy współczuję... ale przepisy mówią wyraźnie w salach ma być 18 stopni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qqrq5 20.03.2007 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2007 sylvia piekne masz okna a kącik sypialny przeuroczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 20.03.2007 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2007 Ja miałem 2 razy atak kamicy.. Nic przyjemnego... A dyrekcja nie odwołała zajęć, gdyż nie byłoby co zrobiić z dziećmi. Co by zrobili z nimi rodzice? Pamiętam czzasy jak w kurtach siedziałęm w szkole na Lutnianej.. . kze kamicy współczuję... ale przepisy mówią wyraźnie w salach ma być 18 stopni Przepisy przepisami, a życie życiem.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwozelka 21.03.2007 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2007 Sylwia, bardzo Ci dziękuję za info o oknach, bardzo mi pomogłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 21.03.2007 18:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2007 Sylwia, bardzo Ci dziękuję za info o oknach, bardzo mi pomogłaś ivozelka proszę bardzo... a ja dziś się dowiedziałam, że kiszka prawdopodobnie z prądu w kwietniu przyczyna prosta: raz papierki dwa: dowiedziałam się że od momentu zbudowania przyłącza podłączyć budynek można po 21 dniach chce mi się płakać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qqrq5 21.03.2007 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2007 bedactwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 21.03.2007 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2007 Sylwia, bardzo Ci dziękuję za info o oknach, bardzo mi pomogłaś ivozelka proszę bardzo... a ja dziś się dowiedziałam, że kiszka prawdopodobnie z prądu w kwietniu przyczyna prosta: raz papierki dwa: dowiedziałam się że od momentu zbudowania przyłącza podłączyć budynek można po 21 dniach chce mi się płakać... To rzeczywiście kicha.. U mnie podłączyli od razu, jeszcze słup postawili.. No, ale mój wykonawca ma znajomości w Stoen.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 21.03.2007 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2007 Współczuje tego prądu Ma nadzieję że w końcu Was podłącza ( i nie bedzie to w przyszłym roku ) za co moznoa trzymam kciuki. Widzę że jesteście bardzo dzielni i całej rodzince zależy na domku Trzymam za Was kciukasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 23.03.2007 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 Trzymam kciuki za prąd i gratuluje zakupów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 24.03.2007 05:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2007 To z prądem rzeczywiście kiepsko wychodzi.. Czemu ten styropian wybrałaś? Ja zdecydowałem się na klasyczny typowy.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 24.03.2007 12:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2007 To z prądem rzeczywiście kiepsko wychodzi.. Czemu ten styropian wybrałaś? Ja zdecydowałem się na klasyczny typowy.. bo ten przy grubości 15 cm odpowiada zwykłemu w grubości 18-19 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 25.03.2007 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2007 Sylwia, ile Wam wyszlo za material na elektryke? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts