sylvia1 25.03.2007 17:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2007 Sylwia, ile Wam wyszlo za material na elektryke? jeszcze jej nie skończyli więc nie znam rozkładu- materiał-robocizna za to dziś byłam na działce od rana do 15 super.. słoneczko piękne , ptaszki żyć nie umierać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 25.03.2007 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2007 my na razie ogladamy widoki naszej dzialki i okolic, ale dzis bylo pieknie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 28.03.2007 19:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2007 wiedziałam że nic nie może być tak piękne tynkarze jutro nie wejdą.. ponoć wejdą w pon pożyjemy zobaczymy... dodatkowo trzeba wyregulować drzwi tarasowe a śruba z gerdy trze o bok drzwi. dodatkowo jutro elektyrcy wykańczają skrzynkę ( brakło przełącznika do agregatu mimo zamówienia wcześniej) jestem zmęczona padnięta i marzę tylko o spaniu w wygodnym łóżku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świercz1719500624 29.03.2007 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2007 sylvia1 jak u ciebie przedstawie sie cena za alarm? i ile czujek? i jaka centralka? pytam bo wciąz sie waham nad jego założeniem... a zakładac chce sam.... wiec interesuje mnie ile za materiał i ile za robote hm? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 29.03.2007 07:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2007 sylvia1 jak u ciebie przedstawie sie cena za alarm? i ile czujek? i jaka centralka? pytam bo wciąz sie waham nad jego założeniem... a zakładac chce sam.... wiec interesuje mnie ile za materiał i ile za robote hm? poszło na PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 31.03.2007 23:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2007 Widzę, że rzeczywiście jesteś padnięta. Czemu? Bo tego samego posta umieściłaś w dzienniku i komentarzach... Szczerze współczuję Ci. Budowa domu nie jest łatwa i miła... I jak tam dzwi? Wyregulowane? Musisz koniecznie zdjęcia porobić. Później miło będzie się wspominać.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 01.04.2007 05:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2007 kze drzwi wyregulowane, alarm działa, za to tynkarze się spóźniają... w końcu pierwsza noc we własnym łóżku od dłuższego czasu za mną.. podniosłam się dzis jeśli nie będzie padać to porobię zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwozelka 02.04.2007 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2007 Kurde, idziesz z budową jak tsunami Gratulki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
radoslav 03.04.2007 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2007 Sylwia interesuja mnie fotki odnosnie: przewody do rekuperatora przewody do centralnego odkurzacza przewody do DGP to wszystko co my z qq chcemy zalozyc jak masz foty tego wszystkiego to przeslij prosze Radek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 03.04.2007 18:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2007 Radek poszły na gg od qq Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 03.04.2007 18:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2007 Kurde, idziesz z budową jak tsunami Gratulki właśnie tsunami się zatrzymało... tynkarze miał być dziś o 18 odebrać klucze by jutro z tygodniowym opóźnieniem wejść na budowę... nie pojawił się gdy zadzwoniłam o 21 odebrała jego żona mówiąc że mąż śpi co dziwne jeszcze dziś o 15 mówił że będzie.... nie wiem czy warto mu dawać jeszcze jedną szansę... inna sprawa że czuję ze palce tu macza osoba u której obecnie kończył pracę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 04.04.2007 18:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2007 dobra już wiem czemu nie spotkaliśmy się wczoraj .. robotę skończyli... jutro rano jesteśmy umówieni na przekazanie kluczy i wpuszczenie ich na działkę. uwierzę jak zobaczę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qqrq5 06.04.2007 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2007 POWODZENIA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 06.04.2007 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2007 Spelnienia wielkanocnej pisanki i mokrego poniedzialku.... .......zyczy Frosia i Frosch http://bilderkiste.de/phpcliparts/media/kueken01e.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zygmor 06.04.2007 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2007 http://sposse.com/jpg/wielkanoc2006.JPG Zdrowych i Pogodnych Świąt Wielkiej Nocy życzę wszystkim samych sukcesów na budowniczej niwie, niech się mury pną do góry, a ogrody są coraz piękniejsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 06.04.2007 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2007 http://www.spdebno.ugnowytarg.pl/obrazy/wielkanoc.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 06.04.2007 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2007 http://www.spdebno.ugnowytarg.pl/obrazy/wielkanoc.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 06.04.2007 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2007 Z braku czasu przesyłam życzenia świąteczne bez obrazka:wesołychspokojnychniebudowlanychŚwiątmokrego w sam raz dyngusai radosnego powrotu na budowę po Świętach! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 07.04.2007 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2007 http://kartki.net.pl/kartki/3/96.gif Dwa kurczaki w koszyku siedzą i rzeżuchę sobie jedzą, baran w szopie zioło pali pewnie zaraz się przewali, ksiądz za stołem już się buja Wesołego Alleluja! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 07.04.2007 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2007 Zdrowych i pogodnych Świąt Wielkanocnych. Wesołego Alleluja http://www.abcgospodyni.pl/jajo_z_kwiatami.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts