sylvia1 21.04.2007 15:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2007 jaworzyna padam na buzie teraz podłogówka a w czw wylewki...potem elewacja o ile fachowcy dojdą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 21.04.2007 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2007 I jak zachował się Bank? Mój tak szaleje z kursami, że szkoda gadać... Super, że dziury okazały się powieżchowne. To dobrze, że masz tynki położone OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 22.04.2007 10:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2007 kze na razie do wtorku bank ma czas na podjęcie decyzji...zobaczymy...teraz robi sie podłogówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qqrq5 23.04.2007 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2007 swietnie to wszystko juz wyglada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świercz1719500624 27.04.2007 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2007 witak. jak tam z bankiem? jak możesz miec wygięty styropian ? to chyba niemaożliwe.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 27.04.2007 09:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2007 witak. jak tam z bankiem? jak możesz miec wygięty styropian ? to chyba niemaożliwe.... z bankiem ok transza jest już na koncie no właśnie też nie wiem ponoć tego nie widać gołym okiem w paczce dopiero jak sie z paczek powyjmuje... czekam na info dostawcy miał dzwonić do producenta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 27.04.2007 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2007 A wiesz, że Dabell miała podobne problemy ze styropianem? Na szczęście szybciutko załatwiła rekalmację. U mnie styropian leży na placu i póki co nikt się za niego nie zabiera. Kurcze, może powinniśmy go też sprawdzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 27.04.2007 20:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2007 Tabaluga dzięki.., problem polega na tym że dopóki nie rozpakujesz paczek to tego nie widać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 27.04.2007 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2007 Trzymam kciuki za prąd i całą resztę Widze że prace idą do przodu i tpjest najważniejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dabell 28.04.2007 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2007 Sylwio czy płyty są wygięte obustronnie czy jedna strona jest ok a druga wypukła, albo wklęsła? U mnie też paczki trzymały idealnie rozmiar, ale płyty w środku już nie. Jak rozmawiałam z przedstawicielem, to powiedział, że linki, które tną bloki styropianu czasem mogą się poluzować przed pęknięciem. Jak rozmawiałam z przedstawicielem regionalnym to wspomniałam, że prowadze dziennik na forum Muratora i że to rewelacyjne medium i informacja dla tysięcy budujących - także dla reklamy bądź antyreklamy . Możesz powiedzieć, że oczekujesz profesjonalnego podejścia do reklamacji tak jak u mnie we Wrocławiu (budowa w Rogożu - zaraz za granicami miasta) - u mnie załatwiał sprawę p. Rafał Bąk z Termoorganiki. pozdrawiam dabell - Iza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 28.04.2007 14:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2007 Dabell no był pan z termoorganikii wymierzył te styropiany i krótko mówiąc są zgodne z normą a swoją drogą kto wymyślił normę +- 15 mm? podpowidział by nacinać styropian w środku to zmniejszą się naprężenia... ale co to za metoda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 29.04.2007 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2007 Ale dużo masz tej podłogówki na piętrze.. Taka duża łazienka, czy kładziesz podłogówkę też gdzie indziej? Ze styropianem to rzeczywiście dziwne.. Może trzeba było kupowac ten zwykły... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 30.04.2007 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2007 Pewnei noram jest dostosowana to tego co robią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 30.04.2007 13:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2007 kze- podłogówka na górze jest wszędzie. Aga pewno tak.... tylko gdybym wiedziała wcześniej to bym się nie napalała na ten styropian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 01.05.2007 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2007 Sylvia, widzę, ze niezłe postępy u ciebie Z tym styropianem to kurcze fatalnie, mam nadzieję, że uda wam się załatwić reklamację. No bo jak to położyć na ściany Norma naprawdę jest taka? Przeciez to jakaś paranoja Podłogówka widzę, że tak jak u nas. Na dole rozumiem, że też będzie A tynkarze - o rany, takim to chyba trzeba młotkiem do głowy zasady wbijać, bo inaczej to nie zrozumieją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 01.05.2007 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2007 Współczuje tynkarzy... Aktualnie o dobre ekipy coraz trudniej... No katastroa. Ale na pewno partaczy trzeba przeganiać! Na górze będzie cała podłogówka? A co będziesz miała? Drewn czy gres (terakotę)? Zazwyczaj pod drewno nie kładzie się podłogówki, a w większości przypadków na pieterku jest jakiś rodzaj drewna... A jak ma być u Ciebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 01.05.2007 21:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2007 kze panele panele... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 01.05.2007 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2007 kze panele panele... A czy masz też jakies kaloryferki na górze? Panele też bardzo ładnie izulują ciepło od podłogówki.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 01.05.2007 21:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2007 kze panele panele... A czy masz też jakies kaloryferki na górze? Panele też bardzo ładnie izulują ciepło od podłogówki.. nie mam kaloryferków za to do obliczeń podłogówki były brane panele... powinno być ok. dodatkowo będzie dgp z kominka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 01.05.2007 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2007 Skoro były obliczenia to co innego. A nie miałaś obaw, że bedą duże straty ciepła przez panele? W końcu przez drewno, panele słabo przechodzi ciepło.. A czemu nie zdceydowałaś się na kaloryferki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts