Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

komentarz do- A jednak Słoneczko -dziennik Sylvii

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

witak.

jak tam z bankiem?

jak możesz miec wygięty styropian :o :o :o ? to chyba niemaożliwe....

z bankiem ok transza jest już na koncie

no właśnie też nie wiem ponoć tego nie widać gołym okiem w paczce dopiero jak sie z paczek powyjmuje... :-? czekam na info dostawcy miał dzwonić do producenta

Sylwio

czy płyty są wygięte obustronnie czy jedna strona jest ok a druga wypukła, albo wklęsła?

U mnie też paczki trzymały idealnie rozmiar, ale płyty w środku już nie.

Jak rozmawiałam z przedstawicielem, to powiedział, że linki, które tną bloki styropianu czasem mogą się poluzować przed pęknięciem.

Jak rozmawiałam z przedstawicielem regionalnym to wspomniałam, że prowadze dziennik na forum Muratora i że to rewelacyjne medium i informacja dla tysięcy budujących 8) - także dla reklamy bądź antyreklamy :p .

Możesz powiedzieć, że oczekujesz profesjonalnego podejścia do reklamacji tak jak u mnie we Wrocławiu (budowa w Rogożu - zaraz za granicami miasta) - u mnie załatwiał sprawę p. Rafał Bąk z Termoorganiki.

pozdrawiam

dabell - Iza

Sylvia, widzę, ze niezłe postępy u ciebie :wink:

Z tym styropianem to kurcze fatalnie, mam nadzieję, że uda wam się załatwić reklamację. No bo jak to położyć na ściany :o Norma naprawdę jest taka? Przeciez to jakaś paranoja :x

Podłogówka widzę, że tak jak u nas. Na dole rozumiem, że też będzie :roll:

A tynkarze - o rany, takim to chyba trzeba młotkiem do głowy zasady wbijać, bo inaczej to nie zrozumieją :evil:

Współczuje tynkarzy... :( :-?

Aktualnie o dobre ekipy coraz trudniej... :cry: No katastroa. Ale na pewno partaczy trzeba przeganiać! :evil:

Na górze będzie cała podłogówka? A co będziesz miała? Drewn czy gres (terakotę)? Zazwyczaj pod drewno nie kładzie się podłogówki, a w większości przypadków na pieterku jest jakiś rodzaj drewna... :roll: A jak ma być u Ciebie?