Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

komentarz do- A jednak Słoneczko -dziennik Sylvii

Recommended Posts

To już chyba wiadomo, dlaczego akurat ta ekipa tynkarzy nie wyjechała do Anglii... A masz już innych namierzonych?

Panelami na podłodze się nie przejmuj - skoro wykonawca podłogówki wiedział o nich, to powinno być dobrze. My mamy na części podłogi mozaikę drewnianą grubości 8 mm i nie jest źle. Nie czuć, żeby w tych pomieszczeniach było zimniej, chociaż podłogowka wcale nie jest tam położona gęściej niż w pozostałych. Zastanawiam się tylko, czy takie specjalne panele na podłogówkę nie są droższe od mozaiki drewnianej i co się bardziej opłaca. Nie wiem, bo od razu szukaliśmy mozaiki, więc nie znam cen paneli.

• Odpowiedzi 1,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Agduś kronopol twierdzi, że ich paneel możxna układać na podłogówce...

http://www.kronopol.pl/dekory/podlogi_laminowane/small/d738_m.jpg lub takie:

http://www.kronopol.pl/dekory/podlogi_laminowane/small/d742_m.jpg

classen:

http://www.durka.com.pl/classen/structure/dabstarym.jpg

ceny ok 35-65 zł za m2

Skoro nie lubisz kaloryferków to wszystko tłumaczy. 8) Tak mnie to zaciekawiło, bo zazwyczaj po prostu na pięterku daje się jakiś rodzaj drewna i kaloryferki... Swoją drogą to jestem ciekaw jak to bedzie się sprawdzało.. Koniecznie opisz! :p

Skoro nie lubisz kaloryferków to wszystko tłumaczy. 8) Tak mnie to zaciekawiło, bo zazwyczaj po prostu na pięterku daje się jakiś rodzaj drewna i kaloryferki... Swoją drogą to jestem ciekaw jak to bedzie się sprawdzało.. Koniecznie opisz! :p

ja tez nie przewiduje kaloryferow

zabieraja miejsce i szpeca poniekąd

Gość Konto_usunięte*

Hej Czy mogłabyś wkleić zdjęcie salonu, sypialni kuchni i pomieszczenia gospodarczego na dole. Chciałabym zobaczyć też dom ze strony frontowej. Jeśli oczywiście możesz takie zdjęcia umieścić. Napisz proszę czy coś byś na tym etapie zmieniła w projekcie.

Pozdrawiam

ja tez nie przewiduje kaloryferow

zabieraja miejsce i szpeca poniekąd

Oprócz tego, że przy kaloryferach można szybko zmieniać temperaturę w pomieszczeniu (np. jak jest za zimno) to nie ma w nich nic nadzwyczajnego.. Poza tym teraz jest taki wybór kształtów kaloryferów.. :roll: W każdym wypadku o gustach się nie dyskutuje.. :wink: :lol:

Na pewno jest dobrze ułożone! 8) W końcu limit pech juz na pewno .. wykorzystałaś.. :wink:

kze niestety chyba zbieram teraz limity pecha od innych :(

(chyba mam szanse na nagrodę pt najwieksza budowę pod wiatr o ile murator taką kategorię wymyśli) :wink: :roll:

Czarna seria zawsze kiedyś się kończy.. :p

Jak będzie głosowanie to oddam głos na Twoją budowę. Według Twoich sugestii.. :wink:

z wodną podłogówką układasz wszędzie tylko nie pod kominkiem i nie pod wanną no i w kuchni omija się meble. W pozostałych pomieszczeniach można pod ścianami bo i tak do końca nie przewidzisz gdzie postawisz meble. a jeśli nad pętlą będize coś stało to ona tam nie odda ciepła... praktycznie opisze za rok lub dwa :roll: