Gość 15.04.2006 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2006 Radosnych Świąt w rodzinnej atmosferzehttp://www.uszata.com/eksplorer/rabbit_day/wielkanoc/WielkanocWiki1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 19.04.2006 17:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2006 ojej nei zagladałam do komentarzy bardzo dawno .. dziękuje za życzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia100 25.04.2006 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2006 Mam ogromna prosbe o namiar na tego kosztorysanta za 600pln. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 29.04.2006 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2006 No i jak - zaczynasz w tym czy w przyszłym roku? Castingi się chyba przedłużają Trzymam kciuki za ten rok. Sezon się dopiero zaczął. Można jeszcze dużo zbudować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 30.04.2006 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2006 Też trzymam kciuki- stan surowy buduje się dość szybko- co widać na zdjęciach i w dziennikach forumowiczów. Tak więc masz jeszcze dużo czasu. Będzie dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 02.05.2006 12:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2006 Mam ogromna prosbe o namiar na tego kosztorysanta za 600pln. pozdrawiam Gosiu chetnie ale to cena dla znajomych musisz sie liczyc z tym ze od ciebie wezmie wiecej.. casting trwa ciezko znalezc cos sesownego albo pija i sa tani albo nie pija i sa drodzy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 02.05.2006 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2006 Sylvunia nie opier....aj się dziwczyno - ekipa raz, raz i zaczynamy :) Trzyma wciąż kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 02.05.2006 17:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2006 Nefer najpierw musze szybciutko załatwic kredyt w banku a potem moge myk myk bo tak to nie mam z czego placic.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 02.05.2006 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2006 sylvia, sami załatwiacie ten kredyt, czy przez doradztwo? Wydaje mi się, że przez doradztwo jest trochę szybciej i mogą jeszcze coś wynegocjować- tak jak u nas np. 0% prowizji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 05.05.2006 05:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 a wiesz ze i tak i tak do banków podchodzimy dziś otrzymałam propozycje nie do odrzucenia 2,45 % tylko pani nie napisała jaka prowizja.. hmm dopisze jak otrzymam odpowiedź.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stefanpyra 05.05.2006 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 musisz sprawdzic, czy nie ma jakis haczykow w ofercie...Np. wczesniejsz splata, przewalutowwanie - czy bezplatnie?A i jeszcze jedno - chyba bedziesz chciala skorzystac z ulgi odsetkowej - wiec musisz sie dowiedzec - ile bedzie Cie kosztowalo otrzymanie potwierdzenie wyliczonych przez bank odsetek. Slyszalem, ze niektore banki duzo chca za taki dokumencik. Ja na ziemie wzialem w BPH - ale nie zwrocilem uwagi na mozliwośc wczesniejszej splaty - musze zaplacic chyba 1 %... A poprzedni kredyt mialem w PKO BP - i bylo za darmo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaworzyna 05.05.2006 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 Sylvia, trzymam kciuki!!!Nie dawaj sie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 05.05.2006 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 To ja też trzymam kciuki za udany i owocny casting. No i za te przekomarzania się z bankami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 05.05.2006 14:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 Stefan poprzedni tez mam w BPH (na ziemie) ale nie mam nic za wcześniejszą spłate.. teraz bede brała taki by pokryc budowe domu i spłacic ten na zimie bo na jednej hipotece nie mozna miec dwoch banków wpisanych (chyba ze mnie ktos oklamal) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 05.05.2006 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 Stefan poprzedni tez mam w BPH (na ziemie) ale nie mam nic za wcześniejszą spłate.. teraz bede brała taki by pokryc budowe domu i spłacic ten na zimie bo na jednej hipotece nie mozna miec dwoch banków wpisanych (chyba ze mnie ktos oklamal) nikt Cię nie okłamał sylvia. My też tak robimy- mamy kredyt na działkę w PKO BP, teraz bierzemy w Millenium na budowę i spłatę tamtego kredytu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 06.05.2006 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2006 dostaliśmy do łapki wycenę materiałów: bloczki+beton+styropian+siatki+stal+pustak+cegła+docieplenie scian zewn. + więźba razem ok 50 tys zł... zamierzam przerzucić do arkusza i objechać kolejne składy Witaj Sylvia Obowiązkowo objechać trzeba inne składy Moze da sie gdzieś taniej I jak tam wybór ekipy, myślisz dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 06.05.2006 17:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2006 dostaliśmy do łapki wycenę materiałów: bloczki+beton+styropian+siatki+stal+pustak+cegła+docieplenie scian zewn. + więźba razem ok 50 tys zł... zamierzam przerzucić do arkusza i objechać kolejne składy Witaj Sylvia Obowiązkowo objechać trzeba inne składy Moze da sie gdzieś taniej I jak tam wybór ekipy, myślisz dalej Andrzejka twardo ale na polu zostały tylko dwie ekipy: 1) od sasiada 2) od znajomych znajomej z forum kazda am swoje plusy i minusy np 1) widziałam dom w budowie, stają z przyczepką na placu i tamspia do pon do pt, cena 19 tys, na każde pytanie odpoweidz : nie ma problemu, nei takei bledy poprawialismy po architektach 2) bede widziała dom juz zbudowany, nie potrzeba barakowozu- pan dojezdza z ekipa bo to 9 km, nie podoba mu sie wiezba i fundament z bloczkow oba majstry wrazenie pozytywne... i ktorego wybrac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stefanpyra 07.05.2006 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2006 Stefan poprzedni tez mam w BPH (na ziemie) ale nie mam nic za wcześniejszą spłate.. teraz bede brała taki by pokryc budowe domu i spłacic ten na zimie bo na jednej hipotece nie mozna miec dwoch banków wpisanych (chyba ze mnie ktos oklamal) nikt Cię nie okłamał sylvia. My też tak robimy- mamy kredyt na działkę w PKO BP, teraz bierzemy w Millenium na budowę i spłatę tamtego kredytu. Chyba, ze znowu w BPH... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 08.05.2006 06:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2006 Stefan nie chce BPH nie wiadomo co z nimi będize w ciągu roku a jak ten oddział przejdize pod PKO SA to mnie będa nakłaniac na zmiane kredytu na złotówkowy na złotówkowych warunkach.. (takie opiniie czytałam i głównodowodzący PKOSA je potwierdzają)- nie dziekuję.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 08.05.2006 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2006 Cześć Sylvia Wpisałam się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts