Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

komentarz do- A jednak Słoneczko -dziennik Sylvii

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

musisz sprawdzic, czy nie ma jakis haczykow w ofercie...

Np. wczesniejsz splata, przewalutowwanie - czy bezplatnie?

A i jeszcze jedno - chyba bedziesz chciala skorzystac z ulgi odsetkowej - wiec musisz sie dowiedzec - ile bedzie Cie kosztowalo otrzymanie potwierdzenie wyliczonych przez bank odsetek. Slyszalem, ze niektore banki duzo chca za taki dokumencik.

Ja na ziemie wzialem w BPH - ale nie zwrocilem uwagi na mozliwośc wczesniejszej splaty - musze zaplacic chyba 1 %... A poprzedni kredyt mialem w PKO BP - i bylo za darmo...

Stefan poprzedni tez mam w BPH (na ziemie) ale nie mam nic za wcześniejszą spłate.. teraz bede brała taki by pokryc budowe domu i spłacic ten na zimie bo na jednej hipotece nie mozna miec dwoch banków wpisanych (chyba ze mnie ktos oklamal)

nikt Cię nie okłamał sylvia. My też tak robimy- mamy kredyt na działkę w PKO BP, teraz bierzemy w Millenium na budowę i spłatę tamtego kredytu.

dostaliśmy do łapki wycenę materiałów:

bloczki+beton+styropian+siatki+stal+pustak+cegła+docieplenie scian zewn. + więźba razem ok 50 tys zł...

zamierzam przerzucić do arkusza i objechać kolejne składy

Witaj Sylvia :p :p :p

Obowiązkowo objechać trzeba inne składy 8)

Moze da sie gdzieś taniej 8) :wink:

I jak tam wybór ekipy, myślisz dalej :roll: 8)

dostaliśmy do łapki wycenę materiałów:

bloczki+beton+styropian+siatki+stal+pustak+cegła+docieplenie scian zewn. + więźba razem ok 50 tys zł...

zamierzam przerzucić do arkusza i objechać kolejne składy

Witaj Sylvia :p :p :p

Obowiązkowo objechać trzeba inne składy 8)

Moze da sie gdzieś taniej 8) :wink:

I jak tam wybór ekipy, myślisz dalej :roll: 8)

Andrzejka twardo ale na polu zostały tylko dwie ekipy:

1) od sasiada

2) od znajomych znajomej z forum

kazda am swoje plusy i minusy np

1) widziałam dom w budowie, stają z przyczepką na placu i tamspia do pon do pt, cena 19 tys, na każde pytanie odpoweidz : nie ma problemu, nei takei bledy poprawialismy po architektach

2) bede widziała dom juz zbudowany, nie potrzeba barakowozu- pan dojezdza z ekipa bo to 9 km, nie podoba mu sie wiezba i fundament z bloczkow

oba majstry wrazenie pozytywne... i ktorego wybrac? :-?

Stefan poprzedni tez mam w BPH (na ziemie) ale nie mam nic za wcześniejszą spłate.. teraz bede brała taki by pokryc budowe domu i spłacic ten na zimie bo na jednej hipotece nie mozna miec dwoch banków wpisanych (chyba ze mnie ktos oklamal)

nikt Cię nie okłamał sylvia. My też tak robimy- mamy kredyt na działkę w PKO BP, teraz bierzemy w Millenium na budowę i spłatę tamtego kredytu.

Chyba, ze znowu w BPH...