Agduś 05.05.2007 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2007 A dla spokoju ducha wystarczy mieć meble na nóżkach. Wtedy już mogą sobie stać, gdzie chcą, bo podłogówce nie będą wadziły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 06.05.2007 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2007 Bardzo dobry pomysł to dogadanie się w sprawie śmietnika z sąsiadem!! Zrobiłem tak samo. Ja mam wjazd w rogu działki, o szerokości ok.7,5m I na tym obszarze zamierzam mieć drzwi od śmietnika, skrzynki od gazu i prądu, furtkę oraz bramę przesuwną 4m.. A po co masz się odsuwać o 2m od granicy ze śmietnikiem? Lepiej zrobić z sąsiadem jeden wspólny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 06.05.2007 20:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2007 KZE przepisy wymagają by była odległość 2 m a sąsiad nie zechce wspólnego bo ma dwie działko obok siebie i tak dobrze że się zgodził... w następnym tygodniu muszę go złapać w Warszawie i dostać to na piśmie bo tak sobie Urząd Gminy każe przedłożyć a jak ty chcesz na 7,5 m zmieścić bramę przesuwną 4 m? przecież taka brama musi mieć wolną przestrzeń 2x dł ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 06.05.2007 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2007 Przeciw waga 2m i 4m miejsca na odsunięcie. Razem daje .. 10m. A jak to zmieszczę na 7,5m? Brama po odsunięciu bedzie zachodzić na wspólny z sasiadem smietnik. Zmieniłem kąt obcięcia mojego rogu i kosztem ok. 1mkw działki chcę zrobić ogrodzenie pod innym kątem. Nie wiem czy jasno wytłumaczyłem jak to ma być... W kazdym wypadku zawsze moge cos narysować lub .. możesz poczekać jak zrobię i pokażę na zdjęciu. Generalnie przydała się wyobraźnia geometryczna i znajomość matematyki.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 06.05.2007 20:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2007 Przeciw waga 2m i 4m miejsca na odsunięcie. Razem daje .. 10m. A jak to zmieszczę na 7,5m? Brama po odsunięciu bedzie zachodzić na wspólny z sasiadem smietnik. Zmieniłem kąt obcięcia mojego rogu i kosztem ok. 1mkw działki chcę zrobić ogrodzenie pod innym kątem. Nie wiem czy jasno wytłumaczyłem jak to ma być... W kazdym wypadku zawsze moge cos narysować lub .. możesz poczekać jak zrobię i pokażę na zdjęciu. Generalnie przydała się wyobraźnia geometryczna i znajomość matematyki.. spoko zrozumiałam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 08.05.2007 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2007 Ale za to jak stanie śmietnik to juz mieszkać można :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świercz1719500624 09.05.2007 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2007 ja trzymam kciuki w tym tygodniu za pogode na week a ty trzymaj na następny... na 20 maja, nie wyobrażam sobie ciąglego siedzenia przy stole w tak pieknej okolicy.... powodzenia! ps. zazdroszcze że bedziesz miała to juz za soba.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SylviaW 09.05.2007 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2007 Trzymam Ja na przyszłą niedzielę zamówiłam, też mam komunię córki tyle wspólnych spraw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qqrq5 09.05.2007 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2007 Trzymam Ja na przyszłą niedzielę zamówiłam, też mam komunię córki tyle wspólnych spraw ja mam 20komunie chrzesniaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
radoslav 11.05.2007 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2007 Sylwia pokaz zdjecia tej skrzyneczki bo na slowo to jakos ciezko w to uwierzyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaworzyna 11.05.2007 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2007 Sylwiano....piękne ogrzewanie......ach, ach..te tynki....Podglądam..jak tylko mogę....Pozdrawiam ciepło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 12.05.2007 05:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2007 Gratulacje z powodu skrzynki!!! To juz pierwszy krok do pradu na działce.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qqrq5 13.05.2007 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2007 sylvia mam nadzieje, że pogoda u Was dopisuje u nas jest słoneczko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 14.05.2007 06:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2007 sylvia mam nadzieje, że pogoda u Was dopisuje u nas jest słoneczko tak było super wkleję jakieś zdjątka jak tylko odbije od gosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świercz1719500624 14.05.2007 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2007 no sylvia1 chyba moje kciuki za pogode pomogłt ciekawe jak bedzie za tydzień.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 14.05.2007 10:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2007 no sylvia1 chyba moje kciuki za pogode pomogłt ciekawe jak bedzie za tydzień.. świercz i kciuki i modlitwy- moja mama modliła sie do 2 w nocy coby pogoda była i wszystko było ok... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 14.05.2007 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2007 Sylwia, chwalę cię za stoje dzieci - śliczna sukienka komunijna, pewnie niełatwo było taką znaleźć, bo teraz nastała era takich prawie ślubnych, wymyślnych i ....eeeeh, szkoda gadać. Fajnie wyglądają razem To co, jutro coś napiszesz, tajemnicza kobieto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SylviaW 14.05.2007 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2007 Dzieciaczki pięknie wyglądają. Bardzo mi się podobają takie proste stroje. Za tydzień ja się pochwalę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 14.05.2007 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2007 Przyłączam sie do pochlebynych opinii. Też nie lubię przesady w strojach komunijnych. Nie ma to jak szalchetna prostota! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 14.05.2007 19:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2007 dziewczyny dziękuję za pochlebstwa ale częściowo nie należą sie mi u nas w parafii od lat dzieci idą tak samo ubrane... co roku cała szkoła ma szyte takie same sukienki i komże lub alby dla chłopców bardzo się to wszystko podoba poza paroma snobami ze szkoły społecznej ale trudno tacy się zawsze znajdą (w niedz na innej mszy komunijnej dziecko musiało być ubrane tak samo jak koleżanki to rodzice je do komunii karetą przywieźli ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts