sylvia1 03.06.2007 05:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2007 Czasami trzeba dać sobie na wstrzymanie. Nie można za bardzo przdejmować się budową. Opóźnienia normalna sprawa w branży budowlanej... Na pewno niedługo doczekasz się na prąd. W końcu kiedyś muszą podłaczyć, nie? też mam taką nadzieję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 06.06.2007 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2007 Z faktu problemów z uzyskaniem prądu nie nalezy wnioskować, że będą poblemy z gazem i kanalizą... U mnie nie będzie kanalizy... A nie można jakoś prądu pozyczyć od sąsiadów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 08.06.2007 09:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2007 Z faktu problemów z uzyskaniem prądu nie nalezy wnioskować, że będą poblemy z gazem i kanalizą... U mnie nie będzie kanalizy... A nie można jakoś prądu pozyczyć od sąsiadów? na upartego ale najbliższy sąsiad z prądem to ponad 250 m od nas...to i koszt kabla spory i spadki na takiej odległości... gaz ma być za rok ale i tak problemik mały wyniknął bo się okazało, że jest umowa tylko nas na niej nie ma mają zrobić aneks. kanaliza ma być robiona z funduszy UE...do końca 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 08.06.2007 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2007 Ja zaczynałem budowę na kablu długości ok. ... 400m od słupa.. Jakoś szło. Ale jak chciałem pożyczyć sąsiadowi to juz wywalało bezpiecznik.. Tak więc da się.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 08.06.2007 22:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2007 kze to ja juz poczekam długo mi nie zostało... mam nadzieję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 10.06.2007 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2007 U mnie przyłącza wyglądają tak: - Prądu mam w umowie 9kW Potem się zobaczy - Gazu nie ma i nie będzie Za to będzie olej - Kanalizacji nie ma ale będzie POŚ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 10.06.2007 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2007 15KW to duża moc...Wg mnie ja macie 15kw to zabezpieczenia macie na większą moc... Tak gdzieś słyszałem, że robią taką instalcje, aby w przyszłości dało się szybko zwiększyć przydział.20kw? A po co Ci taka duża moc? Ja ma jak dobrze pamiętam 12kw... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 10.06.2007 19:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2007 kze bo myśmy to dobierali jak mieliśmy grzać prądem a że w międzyczasie koncepcja się zmieniła to mi tylko żal tych utopionych pieniążków za te dodatkowe 5 kW mayland u mnie nici z POŚ bo woda wysoko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 10.06.2007 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2007 A POŚ bezdrenażowa? Te nie mają takich ograniczeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 10.06.2007 19:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2007 kurcze nie wiem ale w PZP mam szambo lub kanalizacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 10.06.2007 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2007 kurcze nie wiem ale w PZP mam szambo lub kanalizacja To złóż zawiadomienie o rozpoczęciu budowy POS bezdrenażowego (ja mam takie), a po 30 dniach bedziesz wiedziała. Jak nie oprotestują to zamawiasz gości by zainstalowali. Jak oprotestują to nic nie tracisz (oprócz czasu). Bardzo ładnie ocieplny dach!! Widzę, że za dużo nie masz sąsiadów obok.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 11.06.2007 06:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2007 kurcze nie wiem ale w PZP mam szambo lub kanalizacja To złóż zawiadomienie o rozpoczęciu budowy POS bezdrenażowego (ja mam takie), a po 30 dniach bedziesz wiedziała. Jak nie oprotestują to zamawiasz gości by zainstalowali. Jak oprotestują to nic nie tracisz (oprócz czasu). Bardzo ładnie ocieplny dach!! Widzę, że za dużo nie masz sąsiadów obok.. tak bardzo ładnie bo niedorób nie widać a co POS bezdrenowego to chcemy zrobić szambo 3komorowe na tej samej zasadzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 17.06.2007 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2007 Gratulkuje pradu!! Najwazniesze, że już jest prąd w skrzynkach... Rzeczywiście od frontu jest mało okien, ale skoro żadne z pomieszczeń nie jest za ciemne oraz przede wszystkim Tobie podoba sie to wszystko jest OK!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 17.06.2007 20:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2007 Gratulkuje pradu!! Najwazniesze, że już jest prąd w skrzynkach... Rzeczywiście od frontu jest mało okien, ale skoro żadne z pomieszczeń nie jest za ciemne oraz przede wszystkim Tobie podoba sie to wszystko jest OK!! z zewnątrz mi sie nie podoba front... ale trudno to był wybór wnętrza...a w środku jak widać po zdjęciach każde pomieszczenie ładnie oświetlone... no to poprosimy o kciuki coby ten odbiór finalny licznika przebiegł szybko i bez zakłóceń... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 17.06.2007 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2007 Nie ma inne mozliwości, tylko licznik odbiorą Ci bez problemów!! Nawet nie myśl inaczej.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Konto_usunięte* 17.06.2007 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2007 Gratulkuje pradu!! Najwazniesze, że już jest prąd w skrzynkach... Rzeczywiście od frontu jest mało okien, ale skoro żadne z pomieszczeń nie jest za ciemne oraz przede wszystkim Tobie podoba sie to wszystko jest OK!! z zewnątrz mi sie nie podoba front... ale trudno to był wybór wnętrza...a w środku jak widać po zdjęciach każde pomieszczenie ładnie oświetlone... no to poprosimy o kciuki coby ten odbiór finalny licznika przebiegł szybko i bez zakłóceń... Bardzo ładny dach. Do momentu braku wykończenia tynków żaden dom nie będzie dobrze wyglądał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 18.06.2007 07:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2007 Gratulkuje pradu!! Najwazniesze, że już jest prąd w skrzynkach... Rzeczywiście od frontu jest mało okien, ale skoro żadne z pomieszczeń nie jest za ciemne oraz przede wszystkim Tobie podoba sie to wszystko jest OK!! z zewnątrz mi sie nie podoba front... ale trudno to był wybór wnętrza...a w środku jak widać po zdjęciach każde pomieszczenie ładnie oświetlone... no to poprosimy o kciuki coby ten odbiór finalny licznika przebiegł szybko i bez zakłóceń... Bardzo ładny dach. Do momentu braku wykończenia tynków żaden dom nie będzie dobrze wyglądał. Tazja dzięki za pocieszenie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qqrq5 18.06.2007 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2007 sylvia zaczyna to jakos wygladac a trawka no cóż rosnie sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Konto_usunięte* 18.06.2007 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2007 Gratulkuje pradu!! Najwazniesze, że już jest prąd w skrzynkach... Rzeczywiście od frontu jest mało okien, ale skoro żadne z pomieszczeń nie jest za ciemne oraz przede wszystkim Tobie podoba sie to wszystko jest OK!! z zewnątrz mi sie nie podoba front... ale trudno to był wybór wnętrza...a w środku jak widać po zdjęciach każde pomieszczenie ładnie oświetlone... no to poprosimy o kciuki coby ten odbiór finalny licznika przebiegł szybko i bez zakłóceń... Bardzo ładny dach. Do momentu braku wykończenia tynków żaden dom nie będzie dobrze wyglądał. Tazja dzięki za pocieszenie... zobacz na relizacje słoneczka bardzo ładnie wyglądają . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 20.06.2007 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2007 Gratuluję prądu!Pamiętam te wzruszenia...Zastanawia mnie tylko, jakież to zdjecia wkleisz? Zdjęcie prądu w gniazdku? Jak to pokazać? Może wniebowzięta inwestorka włożyła do kontaktu jakiś drucik, a ktoś zrobił jej zdjęcie w tym momencie? A może to zdjęcia z zupełnie innej bajki: inwestorzy świętujący to radosne wydarzenie w świetle żarówki?Tak czy inaczej, czekam niecierpliwie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts