qqrq5 21.06.2007 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2007 Sylvia brawo za prąd jak ja Ci zazdroszcze wakacji, 2 miesiące wolnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 23.06.2007 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2007 Piękne zdjęcie bezpieczników.. Nie ma to jak cisza na działce, nie? No to rozumiem, że przez 2 miesiące ogród zostanie tak urządzony, że mucha nie siada, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 23.06.2007 20:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2007 Piękne zdjęcie bezpieczników.. Nie ma to jak cisza na działce, nie? No to rozumiem, że przez 2 miesiące ogród zostanie tak urządzony, że mucha nie siada, nie? oj cisza na działce jest super robisz pstryk nic ci nie buczy obok a żarówka świeci... z innych rzeczy mamy małe perturbacje z ekipą... pan chciał do nas kasy pożyczyć dla pracowników domyślacie sie jaka była nasza odpowiedź i jaka była reakcja pana? na wszelki wypadek poprosiłam pana o oddanie kluczy - w pon sama ich wpuszczę na budowę... o ile przyjadą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 24.06.2007 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2007 No faktycznie masz jazdy z tymi ekipami.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 24.06.2007 20:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2007 oj ja sobie też tych ekip współczuję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 24.06.2007 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2007 To może czas zmienić kryteria wyboru ekip? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 25.06.2007 09:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2007 To może czas zmienić kryteria wyboru ekip? już zmieniłam... na szczęśćie z ekip została tylko glazura i szambo no i płot a ku mojemu zdziwieniu ekipa przyjechała i wzięła się za robotę poinformowałam o zmienionym kodzie dla ekipy w alarmie i gościu zareagował zdziwieniem że pani naprawdę myślała ze ja nie przyjdę... no myślałam na co gość ale przecież umowę mamy podpisaną...a umowa rzecz święta babole zostaną poprawione. może nie będzie aż tak źle? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 25.06.2007 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2007 Sylwia...wiesz co jakąś tak nie mogę się doszukać istoty sprawy z tą twoją ekipą, w czym sęk?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 25.06.2007 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2007 Skoro masz ekipę co przestrzega umowy to bardzo dobrze. Może wreszcie trafiłaś na odpowiednia ekipę.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 25.06.2007 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2007 Sylvia brawo za prąd jak ja Ci zazdroszcze wakacji, 2 miesiące wolnego Khmmm. Gdzie można dostać taką przytulankę dla kotka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qqrq5 26.06.2007 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2007 Sylvia brawo za prąd jak ja Ci zazdroszcze wakacji, 2 miesiące wolnego Khmmm. Gdzie można dostać taką przytulankę dla kotka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 26.06.2007 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2007 W dalszym ciągu nie wiem... Ale i tak w ciemno bym mu (kotkowi) tego nie sprawił...sam bym się przytulił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 29.06.2007 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2007 Gartuluje prądu i postępów na budowie mam nadzieję że limit pecha już wyczerpaliście i teraz będzie tylko z górki Trzymam kciukasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ciaszka 07.07.2007 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2007 Oj , zamieściłam komentarz w nieodpowiednim miejscu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 08.07.2007 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2007 Rzeczywiście, coś zdjecia nie chcą się pokazać.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 08.07.2007 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2007 Sztachetki nie są smutne,na pewno zapewniają większą intymnośc niż siatka.A masz zamiar cos sadzić koło tego płotu ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 08.07.2007 14:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2007 ojej a mi się otwierają.. to proszę wejść na stronę płytek domino link jest powyżej płytek i wybrać płytki łazienkowe fiesta ciaszka bardzo mi miło za komentarz... naprawdę jako wzorcowy? tu jest naprawdę dużo więcej domów wzorcowych i lepszych niż mój... Aga tak przy płocie będą sadzone jakieś pnącza - jeszcze nie wiem jakie. a z przodu docelowo będzie inne ogrodzenie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaworzyna 08.07.2007 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2007 No i widzisz już moment płytkowy...niedługo będziesz sie zastanawiać...O rany ile my tu już mieszkamy???!!! trzymam kciuki za odpowiednio dobraną kolorystykę.....pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 08.07.2007 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2007 Sztachetki nie są smutne,na pewno zapewniają większą intymnośc niż siatka. A masz zamiar cos sadzić koło tego płotu ??? Ja miałem podobne dylematy i postawiłem na sztachetki.. Choć droższe to zapewniają większą intymność.. Jak ktoś nie ma dużej działki to wychodzi, że sztachetki to idealna sprawa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ciaszka 09.07.2007 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 Witaj Sylvia. Czerwony kolor w łazience będzie dodawał energii. Lubię zaglądać tutaj w poszukiwaniach inspiracji http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=58865&postdays Podoba mi się też pomysł oświetlenia wannyhttp://images22.fotosik.pl/28/70d4e38f372fd9b0med.jpgPozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts