Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

komentarz do- A jednak Słoneczko -dziennik Sylvii

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Piękne zdjęcie bezpieczników.. 8)

Nie ma to jak cisza na działce, nie? :wink:

No to rozumiem, że przez 2 miesiące ogród zostanie tak urządzony, że mucha nie siada, nie? :wink:

oj cisza na działce jest super robisz pstryk nic ci nie buczy obok a żarówka świeci... :D :D :D :D

z innych rzeczy mamy małe perturbacje z ekipą... pan chciał do nas kasy pożyczyć dla pracowników :evil: domyślacie sie jaka była nasza odpowiedź i jaka była reakcja pana? na wszelki wypadek poprosiłam pana o oddanie kluczy - w pon sama ich wpuszczę na budowę... o ile przyjadą :roll:

To może czas zmienić kryteria wyboru ekip? :o

już zmieniłam... na szczęśćie z ekip została tylko glazura i szambo no i płot

a ku mojemu zdziwieniu ekipa przyjechała i wzięła się za robotę poinformowałam o zmienionym kodzie dla ekipy w alarmie

i gościu zareagował zdziwieniem że pani naprawdę myślała ze ja nie przyjdę...

no myślałam na co gość

ale przecież umowę mamy podpisaną...a umowa rzecz święta

babole zostaną poprawione. może nie będzie aż tak źle?

ojej a mi się otwierają.. to proszę wejść na stronę płytek domino link jest powyżej płytek i wybrać płytki łazienkowe fiesta

ciaszka bardzo mi miło za komentarz... naprawdę jako wzorcowy? :roll: tu jest naprawdę dużo więcej domów wzorcowych i lepszych niż mój... :roll:

Aga tak przy płocie będą sadzone jakieś pnącza - jeszcze nie wiem jakie. a z przodu docelowo będzie inne ogrodzenie...

Sztachetki nie są smutne,na pewno zapewniają większą intymnośc niż siatka.

A masz zamiar cos sadzić koło tego płotu ???

Ja miałem podobne dylematy i postawiłem na sztachetki.. Choć droższe to zapewniają większą intymność.. Jak ktoś nie ma dużej działki to wychodzi, że sztachetki to idealna sprawa... :wink: