sylvia1 13.07.2007 18:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2007 Tabaluga dziękuję bardzo nad elewację to mogę pomyśleć jeszcze troszkę bo tynk odkładamy na jesień po sprzedaży mieszkania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 16.07.2007 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2007 a le co jest jak ser? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 16.07.2007 15:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2007 mikopiko.. no ściana jest krzywa i tyle płaszczyzn prawidłowych nie trzyma... i jak tu kafelki kłaść... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 16.07.2007 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2007 ale to wina tych co kładli k-g? współczuje ale wyjdzie słonko zobaczysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 16.07.2007 16:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2007 nie- wina tych tynkarzy których wywaliłam w kwietniu.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 16.07.2007 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2007 Gdyby nie odległość, pomyślałbym, że to nasi tynkarze pracowali też u Ciebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 16.07.2007 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2007 nie- wina tych tynkarzy których wywaliłam w kwietniu.. no to która jeszcze do wywalenia się szykuje? dzięki za kotka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 16.07.2007 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2007 a i nie straszcie mnie....tynkarzami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 17.07.2007 07:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2007 nie- wina tych tynkarzy których wywaliłam w kwietniu.. no to która jeszcze do wywalenia się szykuje? no obecnie zamiast gładzie kończyć to zniknęli dopiero dziś odpowiedzieli na moje sms'y że będą jutro na robocie ...ciekawe.... Gdyby nie odległość, pomyślałbym, że to nasi tynkarze pracowali też u Ciebie. no ale ty robiłaś gipsowe a ja cem- wap... ale faktycznie zbieżność postępowania pewnych ekip dowodzi że to klony.... atak klonów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 17.07.2007 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2007 Trzymam kciuki za bank i łazienkę A duzo jest tych przeróbek w tej łazience??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 17.07.2007 11:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2007 Aag - na górze w sumie cała łazienka idzie do k-g na dole tylko jedna ścianka przynajmniej podłogi są równe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 17.07.2007 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2007 To rzeczywiście kicha Mam jednak nadzieje że będzie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 17.07.2007 13:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2007 To rzeczywiście kicha Mam jednak nadzieje że będzie dobrze chyba tak tylko kasa dodatkowa... już połowa łazienki zrobiona nie uwierzylibyście ile te płyty odstają od ściany.... miejscami jest prawie ok a miejscami to ponad 2 cm.... dziś mija dzień w którym bank powinien wypłacić transzę a na razie zero kasy na końce... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qqrq5 17.07.2007 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2007 sylvia moze wpłaca sesja o 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 17.07.2007 13:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2007 dam wam znać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 17.07.2007 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2007 nie- wina tych tynkarzy których wywaliłam w kwietniu.. no to która jeszcze do wywalenia się szykuje? no obecnie zamiast gładzie kończyć to zniknęli dopiero dziś odpowiedzieli na moje sms'y że będą jutro na robocie ...ciekawe.... Gdyby nie odległość, pomyślałbym, że to nasi tynkarze pracowali też u Ciebie. no ale ty robiłaś gipsowe a ja cem- wap... ale faktycznie zbieżność postępowania pewnych ekip dowodzi że to klony.... atak klonów jeszcze fajne określenie słyszałam... paprochy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 17.07.2007 15:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2007 temat kominki: spodobał mi się ten kominek: http://www.kominki.net/img/kominki/projekty/big/W450_v3.jpg lub co o nim myślicie? lub coś w tym stylu: http://www.kominki.net/img/kominki/projekty/big/216_v4.jpg ??? a może ten? http://www.chazelles.com.pl/kominki/nowoczesne/foto/vittoria.jpg najbardziej zauroczył mnie ten: http://www.chazelles.com.pl/kominki/rustykalne/foto/beauregard.jpg pierwszy czy ostatni oto jest pytanie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 17.07.2007 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2007 wiesz....mi podoba się nr2 i ostatni choć są w zupełnie innym stylu ale chyba ten ostatni ma taki fajniejszy klimat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 17.07.2007 15:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2007 nie- wina tych tynkarzy których wywaliłam w kwietniu.. no to która jeszcze do wywalenia się szykuje? no obecnie zamiast gładzie kończyć to zniknęli dopiero dziś odpowiedzieli na moje sms'y że będą jutro na robocie ...ciekawe.... Gdyby nie odległość, pomyślałbym, że to nasi tynkarze pracowali też u Ciebie. no ale ty robiłaś gipsowe a ja cem- wap... ale faktycznie zbieżność postępowania pewnych ekip dowodzi że to klony.... atak klonów jeszcze fajne określenie słyszałam... paprochy a to dedukuje moim wykonawcom: będzie pan zadowolooony zobaczcie koniecznie... i jeszcze to jak ekipy nawalają z terminami to dwa słowa z mężem wymieniamy: samochód chłodnia polecam koniecznie mi zawsze porpwaia humor choć na gorzko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 17.07.2007 15:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2007 wiesz....mi podoba się nr2 i ostatni choć są w zupełnie innym stylu ale chyba ten ostatni ma taki fajniejszy klimat no tylko pytanie jak będzie wyglądała na odsuniętym od ściany kominku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts