sylvia1 30.07.2007 19:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2007 dziękuję wam za podtrzymanie nas na duchu.. dziś mało się nie popłakałam czy czyszczeniu wylewek z resztek tynku bo panowie systematycznie olewali zakupioną folię do przykrycia podłogi...łazienka już prawie skończona... w środę lub czw pan zabiera się za dolną.... i to jak dla nas na razie jedyne pocieszenie... gładzie idą za wolno jak dla mnie macie jakiś pomysł jak naprawić zbyt nierówne ściany - pom . gosp to jeszcze mogę przymknąć oko ale wiatrołap? może jakaś farba strukturalna? he? bo nie uda nam się tego idealnie naprawić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 31.07.2007 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2007 płyta g-k przyklejona do ściany i na to albo farba, albo płytki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ciaszka 01.08.2007 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2007 Sylvia może to Ci się spodoba http://www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=73f3b5831d9b6438 pomysł zaczerpnięty od joola ze stronki http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=93112&highlight= Podobno potrzebny do tego jest tylko klej do tapet i farba ale szczegóły znajdziesz w podanym linku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 01.08.2007 07:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2007 ciaszka o właśnie o czymś takim myślałam tylko z mniejszą strukturą... dzięki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ciaszka 06.08.2007 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2007 Sylvia super widoki Wymarzona oaza ciszy i spokoju. Życzę Ci szybkiej przeprowadzki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 09.08.2007 18:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2007 przyjechały płytki legno do pokoju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 09.08.2007 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2007 przyjechały płytki legno do pokoju łazieneczki cieplutkie można by zjeść tą mandarynkową--- taka soczysta pokazuj szybko te płytki na podłogi , ja tak lubię jak pokazujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 09.08.2007 18:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2007 przyjechały płytki legno do pokoju łazieneczki cieplutkie można by zjeść tą mandarynkową--- taka soczysta pokazuj szybko te płytki na podłogi , ja tak lubię jak pokazujesz \ IZa ok zaraz będą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 09.08.2007 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2007 dzięki za fotki brawo brawo Sylwia ładniejsza jest tańsza, no co Ty piszesz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 09.08.2007 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2007 Bardzo ładne kafelki ułozone w jodełkę będą wyglądały klasycznie, eleganco i ponadczasowo. Jeżeli ułożysz je równolegle to koniecznie po przekątnej pomieszczenia wtedy bedzie fajny i nowoczesny wygląd. Moim zdaniem obydwie wersje są podobne kosztowo, może 1 jest pracochlonniejsza. Osobiście wybrałbym jodełkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qqrq5 10.08.2007 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2007 Sylvia jak dla mnie jodełka jest naj naj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ciaszka 10.08.2007 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2007 Sylvia, znajomi mają salon wyłożony podobnymi płytkami w jodełkę. Wygląda super Jestem za jodełką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 12.08.2007 05:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2007 dziękuję wszystkim za opinie będzie jodełka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 12.08.2007 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2007 Przy takiej dlugości płytek jodełka powinna być OK.Czemu zdecydowałaś się na glazurę do sufitu? Ponoć teraz odchodzi się... Co Ciebie przekonało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 12.08.2007 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2007 Przedwczoraj byłem u Sylwi z wizytą na budowie i tak: okolica bardzo ładna i zaciszna, działka bardzo fajna i o ciekawym kształcie ("serek topiny trójkątny" z bramą na ostrzejszym wierzchołku) robi wrażenie większej niz jest no i jest wyposażona w prywatną furtkę do lasu.... . Dom zzewnątrz wydaje się raczej co najwyżej średni, ale to tylko złudzenie (bo jest prawie kwadratowy i w połączeniu z wysokością można by wpasować go w szescian) a w środku pełne zazkoczenie na górze 3 duże pokoje (20+20+15 m) i pokój kąpielowy plus garderoba. Na dole duży 30 m salon 15 m gabinet, aneksowa kuchnia ze spiżarnią i pom tech i kom. W sumie w projekcie wydaje się to drętwe i oklepane ale w realu to bajka w życiu nie widziałem tak pakownego i fajnego domu. Ponadto co jeszcze, bardzo ładne kafelki w pokoju kompielowym elegancko i dokładnie położone, dolna łazienka zopawiada się całkiem obiecująco dlatego że bedzie miała kafelki do sufitu (pomimo ze wszyscy od tego odchodzą kze i dlatego że nie bedzie oklepana. Ciekaw jestem jak bedzie wyglądał dom po dokończeniu pewno fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 12.08.2007 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2007 No właśnie jestem ciekaw powodów robienia do sufitu - przecież ja nie mam jeszcze skończonej łazienki...Może jestem w błędzie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 12.08.2007 17:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2007 kze wygoda miałam w poprzednim mieszkaniu kafelki do sufitu (po właścicielach) i mam teraz nie do sufitu.... różnicą w obsłudze - prościej przejechać dobre kafelki szmatką i je doczyścić niż latać z odkurzaczem lub farbą coby odświeżyc malowanie poza tym przy malowaniu musisz uważać coby nie było schodka na końcu kafelek... Gaweł dziękuję za miłe słowa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 12.08.2007 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2007 Bardzo ładne płytki... ale mnie się bardziej podoba wersja b .... ale to kwestia gustu:) i pomieszczenia .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 12.08.2007 18:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2007 Neferku witaj w moich skromnych progach .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 12.08.2007 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2007 Neferku witaj w moich skromnych progach .. Ale ja tu cały czas sobie cichutko pod progiem siedzę i podglądam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts