sylvia1 12.08.2007 18:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2007 Neferku witaj w moich skromnych progach .. Ale ja tu cały czas sobie cichutko pod progiem siedzę i podglądam :) oo to tym bardziej się cieszę że zabrałaś głos... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 13.08.2007 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2007 Bardzo ładne, stonowane drzwi. Uważam, ze słuszny wybór. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 13.08.2007 14:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2007 oglądaliśmy w Ikei kuchnie dobrze, ze mamy troszkę czasu na decyzje... dodatkowo chciałam się przyjrzeć sofom do salonu... i tu mój lekki szok: http://www.ikea.com/PIAimages/58675_PE164160_S3.jpg jest tkanina ala sztruks... na dodatek rozłożona strasznie skrzypi... mąż chce by w salonie postawić na nierozkładane sofy.. np takie: http://www.ikea.com/PIAimages/58675_PE164160_S3.jpghttp://www.ikea.com/PIAimages/59996_PE165939_S3.jpghttp://www.ikea.com/PIAimages/58688_PE164174_S3.jpg choć myślałam o jakimś spokojniejszym kolorze ale ten tez jest uroczy.... dobrzeże można go wymienić na inny ja ze względu na to, ze całą rodzina przyjezdna wolałabym rozkładane... co o tym myślicie? a może szukać dalej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 14.08.2007 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2007 Fiu, fiu bardzo ładne wnętrza Co do legno wybieram wersję B z wiadomych powodów Trzymam kciuki za dalsze prace i życzę powodzenia w walce. Co do sof bardzo fajne, ale doradzam jedną rozkładaną zawsze będzie gdzie gości położyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 14.08.2007 09:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2007 Aga właśnie pod wpływem twoich zdjęć legna jednak będzie wersja B.... wszak na początku chciałam mieć zwykłe dechy to jodełka nie pasuje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qqrq5 14.08.2007 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2007 teraz tkaniny sztruksowe sa bardzo modne i mi osobiscie bardzo sie podobaja] wiele sklepow ma oferte zdejmowanych pokrowcow i mozna sobie np po roku zmienic kolor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ciaszka 14.08.2007 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2007 Sylvia, czerwień Ci się nie znudzi wierz mi . Aktualnie w moim pokoju dziennym króluje czerwień i ecru. Za nic bym z niej nie zrezygnowała. Dostarcza energii - sprawdzone Ładne drzwi, możesz podać ile kosztują? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 14.08.2007 16:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2007 370 zł + ościeżnica w promocji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ciaszka 14.08.2007 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2007 Ups ,ślęczę nad kosztorysem dla banku. Zatem muszę dorzucić trochę grosza do drzwi Dzięki Sylvia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 14.08.2007 17:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2007 Ups ,ślęczę nad kosztorysem dla banku. Zatem muszę dorzucić trochę grosza do drzwi Dzięki Sylvia ciaszka współczuje my na drzwi mieliśmy wpisane 20 tys pamiętaj by do wszystkich kwot doliczyć tak z 25% na wszelki wypadek... jakby coś to jestem na gg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 15.08.2007 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2007 Aga właśnie pod wpływem twoich zdjęć legna jednak będzie wersja B.... wszak na początku chciałam mieć zwykłe dechy to jodełka nie pasuje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 15.08.2007 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2007 Bardzo ładne sofy. jesli bedziesz miała coś czerwonego oprócz sof to myslę, ze to jest dobry wybór. Poza tym czerowny pobudza.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 16.08.2007 09:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2007 Bardzo ładne sofy. jesli bedziesz miała coś czerwonego oprócz sof to myslę, ze to jest dobry wybór. Poza tym czerowny pobudza.. coś tam czerwonego się wymyśli.... ale bardziej myślę o takim zgaszonym czerwono-malinowym. a zmięczonych inwestorów to koniecznie pobudzić trzeba będzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ciaszka 17.08.2007 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2007 Dzięki sylvia, na razie doliczałam 10%, ostateczna kwota i tak rzuciła mnie na kolana Mam cichą nadzieję ,że ceny na rynku już osiągnęły max-a. Sylvia co pierwsze wykańczasz - poddasze czy parter? Czy wybrałaś już kominek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 17.08.2007 15:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2007 jeszcze nie wybrałam kominka tzn obudowywykańczam całość bo jak znam siebie to jak nie wykończę to potem w takiej prowizorce będę mieszkać lata... ale gdybym miała wybierać to kolejność poddasze-parter byłaby lepsza no napisz na priva co Ci wyszło a powiem ile odbiega od naszych kosztów (a myśmy jeszcze budowali stan surowy po niższych cenach) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia w 21.08.2007 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2007 Witaj Sylwia Co do sofy to muszę potwierdzić strasznie skrzypi przy rozkładaniu Mamy taką od dwóch lat, a od jakiegoś czasu wyciągamy materac i śpimy na ziemi. Więc stanowczo odradzam jako łóżko do spania (no chyba, że czasem dla gości) Super fajne jest to, że można dokupować przeróżne obicia i tym samym mieć co jakiś czas nowy mebelek Zdejmowane pokrycie niedocenione - zero stresu, że się pobrudzi czy poplami Do siedzenia polecam Trzy osoby spoko się mieszczą Czerwona nie będzie nudna Pozdrawiam kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 22.08.2007 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 Sylvia co tam u Was, jak postepują prace ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 30.08.2007 18:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2007 Aga wkleiłam zdjęcia zapraszam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 31.08.2007 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2007 Bardzo ładne kolorki Pięknieje Wam domek Trzymam kciukasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qqrq5 31.08.2007 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2007 bardzo swietne kolorki, super zaczyna wygladac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts