sylvia1 08.05.2006 19:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2006 verunia to cie zobligowałao do częstszych odwiedziń wiesz o tym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 08.05.2006 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2006 To ja też się wpiszę Mam nadzieję, że buźka Ci się uśmiechnęła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 08.05.2006 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2006 i ja się przyłączę do tej akcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 08.05.2006 20:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2006 a będziecie cześciej mnie odwiedzać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 08.05.2006 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2006 Stefan nie chce BPH nie wiadomo co z nimi będize w ciągu roku a jak ten oddział przejdize pod PKO SA to mnie będa nakłaniac na zmiane kredytu na złotówkowy na złotówkowych warunkach.. (takie opiniie czytałam i głównodowodzący PKOSA je potwierdzają)- nie dziekuję.. Jezeli juz to pod PKO BP z tego co mi wiadomo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 08.05.2006 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2006 Dziennik przeczytalem to i ja sie wpisze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 09.05.2006 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2006 Elo Sylwia, ja też tu jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stefanpyra 10.05.2006 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2006 Stefan nie chce BPH nie wiadomo co z nimi będize w ciągu roku a jak ten oddział przejdize pod PKO SA to mnie będa nakłaniac na zmiane kredytu na złotówkowy na złotówkowych warunkach.. (takie opiniie czytałam i głównodowodzący PKOSA je potwierdzają)- nie dziekuję.. Jezeli juz to pod PKO BP z tego co mi wiadomo Chyba jednak pekao sa - PKO BP jest ciagle niezalezne a PEKAO SA łączy sie (wchlania; sprzedaje) z BPH. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 11.05.2006 19:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2006 no tak tez napisłam PKO SA Stefan i co zdecydowałes się w końcu na projekt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 14.05.2006 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2006 sylvia, jeśli chodzi o harmonogram prac, to zerknij tutaj:http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=16256&start=0http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=41541Może pomoże Ci to (ale się zrymowało) w układnaniu harmonogramu dla Twoich potrzeb. Jeśli chodzi o kosztorys, to w moim dzienniku zamieściłam kosztorys mojego domku- niektóre etapy mogą być podobne cenowopowodzenia w walce z bankami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 19.05.2006 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2006 więc uwaga na wypis z KW czekałam 15 minut.... ( z zegarkiem w ręku) na wyciąg z gruntów tyle, że zdążyłam uiścić opłatę w kasie za wyciąg z rejestru gruntów max 10 minut... na wyciąg z konta 5 minut Szczyt wszystkiego : daję moje terminy: Kw - 5 dni rejestr - 7 dni wyciąg - no to od ręki Widzisz, to życie jest okrutne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 19.05.2006 15:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2006 Nefer to i tak krótko czekałaś jak na Warszawę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 19.05.2006 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2006 i tu ciekawostka prosze zgadnąć kiedy otrzymam w.w dokumenty? a jeszcze do załatwienia jest wycena i opinia z BPH gdzie mamy kredyt na działkę (opinia ma być na poniedziałek) więc uwaga na wypis z KW czekałam 15 minut.... ( z zegarkiem w ręku) na wyciąg z gruntów tyle, że zdążyłam uiścić opłatę w kasie za wyciąg z rejestru gruntów max 10 minut... na wyciąg z konta 5 minut Nie wierzę. Ja na wypis z KW czekałam tydzień- musiał dotrzeć drogą pocztową- poleconym. Na wyciąg z konta rzeczywiście tylko 5 minut, ale taki wyciąg im nie wystarczył- dobrze, że przypadkiem nie wyrzuciłam wydruków, które co miesiąc przysyłają do mnie do domu. Są one bardziej szczegółowe- tzn. opisane są dokładnie operacje finansowe- a tego chcieli w Millenium. Wyciąg z rejestru gruntów- też tylko chwilę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi_2004 23.05.2006 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2006 Cześć Sylwia Wreszcie jestem nieco bardziej "czasowa", udało mi się poczytać Twój dziennik ( może nawet zacznę swój tworzyć...). Gratuluję postępów, trzymam kciuki za dalsze. Ciekawa jestem, który bank finalnie wybierzecie, sama wczoraj spotkałam się wreszcie z panem Rafałem W. z GE, wszystko byłoby o'kay nawet ale ta prowizja... Przyglądam się właśnie mapie i widzę, że tak rowerkiem, przez las to będziemy do Was mieć ok. 2km ! Więc będziemy prawie sąsiadkami !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 23.05.2006 20:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2006 Agnieszka fajnie ja już i tak się czuję zaproszona do was na budowe.. my równolegle składamy dokuemnty w 2 bankach w Ge i w mBanku moge dac ci namiary na konkretną kobietkę która pośredniczy miedzy nami i mBankiem. oprocentowanie ciutke nizsze niz w Ge i prowizja miejsza, jedynei wycene trzeba zrobić.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Boowa 23.05.2006 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2006 witaj, dawno mnie nie było na forum i jak właśnie odwiedziłem dział projekty i wątek o Słoneczkach zdziwiłem się niesamowicie że Twoje Słoneczko będzie takie same jak moje (to zdjęcie mojego domu jest tam w wątku i Cie zainspirowało..)cieszę się, że nie tylko mnie odpowiadają wprowadzone przeze mnie w oryginalnym projekcie zmiany, nie tylko zewnętrzne ale i wenętrzne.. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 24.05.2006 05:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2006 Boowa dziekuję bardzo... a czy mozna liczyć na zdjęcia twojego słoneczka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Boowa 24.05.2006 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2006 witaj, oczywiście że można, ale muszę najpierw zrobić jakieś ładne.. poza tym niewiele się ostatnio zmienia.. praca mnie strasznie ogranicza... pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi_2004 24.05.2006 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2006 Pewnie, że na naszą budowę jesteś już zaproszona Kończymy biały tydzień naszego "komunisty" i po niedzieli zaczynamy ! Tylko żeby się wypadało w najbliższych dniach bo potem nie życzymy sobie już deszczu do momentu zadaszenia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 24.05.2006 20:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2006 Agnieszka doszły namiary? do niej można dzwonic tak do 22 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts