Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

komentarz do- A jednak Słoneczko -dziennik Sylvii

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Od salonu bedzie oddzielal ja kominek, tzn planujemy piec kominkowy czyli koze ale bardziej nowoczesna, bo komin jest szeroki na 1m, od strony kuchni planuje tam kuchenke i slupek 40cm z szufladami, nad tylko okap a z boku od strony jadalni waski blat - barek taki na 40-50cm. To troche odsloni kuchnie, chociaz ja chce miec wlasnie otwarta, dlatego nie poszerzam tej scianki z kominem. jadalnia - okragly stol i witryna i tyle

A ktory projekt wybraliscie? Mi sie najbardziej podoba ostatni tylko bym zmienila cos w narozniku, ta polka jest za mala. Ja tez mam malo mozliwosc co do gornych szafek.

Jak wklejalas zdjecia z Ikea Planner, bo mi nie hca wchodzci bo moga byc tylko w formacie bmp i fpf, a fotosik przyjmuje jpg.

Cześć Sylvia :D Przeprasza, że wczoraj się nie odezwałam, ale bardzo późno wróciłam do domu i w ogóle nie włączałam komputera.

Jak wspominałam na czacie, farby do mieszkania robiliśmy w Komforcie z mieszalnika. Wyszły dokładnie tak, jak chcieliśmy, popełniliśmy jednak błąd nie gruntując wcześniej ścian i trzeba było położyć dwie warstwy. To ciemne kolory (ciemna cegła i ciemna zieleń), ale paleta kolorów jest naprawdę spora. Numery farb oczywiście mam, ale tylko swoich. Kiedy już moje cudo będzie się wykańczało :wink: też zdecyduję się na mieszalnik. Z kolorami gotowymi mam złe doświadczenia, oddaliśmy cały pojemnik. Kolor samej farby kompletnie nie zgadzał się z kolorem na próbniku i opakowaniu :evil:

Widzę, że tempo i jakość prac jest naprawdę przyzwoite. 8)

Wykończny sufit na pieterku zawsze ładnie wygląda i powoduje, że dom staje się bardziej przytulny.

Zastanawiam się nad jednym. Oglądając zdjęcie gresu w Twoim salonie zaiwazyłem, że masz "baterię" gniazdek w salonie. Mam możliwość wykonać taką baterię (mój wykonawca w ramach rekompensaty za opóźnienia ma mi dołozyć kilka punktów elektrycznych), ale ... przekonuje mnie bym dał jedno gniazdko i podłączył .. taką listwę - filtr antyprzebiciowy. Wtedy ponoć wystarczy jedno gniazdko do którego podłącza się taki filtr (ponoć wytrzymuje do 300W)... Myslisz, że to może być alternatywą dla baterii gniazdek?

Mamy wodę wewnątrz budynku. Jaka to radocha odkręcić kran i patrzeć jak leci.... :D :D

Gratulacje

Przyznam jednak, że po przeczytaniu pierwszego zdania, przeszły mnie ciarki. Myślałam, że dostała Wam się woda do domku.

Mój mąż już brał prysznic w naszej łazience- twierdzi, że było super.

• 2 weeks później...