sylvia1 17.10.2007 07:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2007 żyję powoli rozpakowuję rzeczy zdjęć nie będzie na razie muszę znaleźć kabelki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 17.10.2007 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2007 GRATULACJE!! ale się cieszę, że masz to już za sobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 17.10.2007 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2007 żyję powoli rozpakowuję rzeczy zdjęć nie będzie na razie muszę znaleźć kabelki ale co? ale jak? no pisz co się śniło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 17.10.2007 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2007 No Sylwia widze że masz juz net gratulacje podwójne , mam nadzieje że to nie połączenie pakietowe made in Hubert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 17.10.2007 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2007 No Sylwia widze że masz juz net gratulacje podwójne , mam nadzieje że to nie połączenie pakietowe made in Hubert Być może...teraz jej nie widać...może jest między pakietami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 18.10.2007 08:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2007 pakietowy mam... na razie... pomódlcie się coby do sob nie padało bo z elewacji ładniutkiej nici.... w pracy na net mam mało czasu... kuchnie mam jest super... więcej napisze po weekendzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 23.10.2007 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2007 Ciesze sie że zyjecie . Ciekaw jestem jak tam sie mieszka i zdjecia by sie przydały koniecznie (ciekawość mnie dobija ). Gratulacje z postepu robót dokończeniowych. PS. Jak tam wrazenia z eksploatacji płyty witroceramicznej??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 24.10.2007 06:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 Gaweł czuj się zaproszony zobaczysz kostkę przed domem i bramę... tylko nie szukaj juz szarego domku bo domek kolorek zmienił... w środku jeszcze masa rzeczy do zrobienia ale .... płyta spisuje sie świetnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 24.10.2007 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 Dziekuje za zaproszenie PS. A nie mówiłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 24.10.2007 07:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 zdjęcia będą będą tylko musze się przegrzebać i odnaleźć kabelek do aparatu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaworzyna 25.10.2007 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 Gratulacje oficjalne!!!!! Czekamy na fotki z ''udomowionej'' wersji Twojego Nowego MIEJSCA NA ZIEMI Widzisz!!!!!! Dałaś radę!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
K74 26.10.2007 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 sylvia1, na doczyszczenie gresu kupiłam ostatnio ścierkę z mikrofibry (duża, gruba, zielona) i na sucho wytarłam te smugi. Rewelacja . No i oczywiście gratulacje z okazji pomyślnego zakończenia . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 26.10.2007 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 Sylvia gratuluję i życzę duuużo radości w nowym domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 27.10.2007 00:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2007 Sylwia ale ci dobrze już co? a działka i ogrodzenie super!!!!! i ten lasek z tyłu rewelka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qqrq5 27.10.2007 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2007 sylvia piękna elewacja i brama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e.kala 27.10.2007 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2007 Gratulacje. Bardzo podoba mi sie zdjęcie z kotem. Nasz tez często obserwuje wszystko z góry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 27.10.2007 15:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2007 fajnie...jeszcze fajniej to mi będzie tak za 2 tyg jak w końcu rozpakuję kartony do końca, schody będą pomalowane, drzwi wewn zainstalowane a ja siądę w sofie z lampką wina.. ale do tego to pewnie więcej niż 2 tyg potrzebne :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qqrq5 29.10.2007 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2007 ale te 2-4tyg w perspektywie 1,5 roku budowania to jest nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 31.10.2007 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2007 Spóźnione gratulacje z okazji przeprowadzki!!! Niezapomniany dzień, chociaż na pewno zwariowany.Naszą pamiętam, jakby było wczoraj. I też miałam zdjęcie naszej wtedysiejszej czarnej koci na schodach. Jakoś lubią te sierściuchy patrzeć na wszystko z góry i zajmować strategiczne pozycje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 31.10.2007 09:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2007 Spóźnione gratulacje z okazji przeprowadzki!!! Niezapomniany dzień, chociaż na pewno zwariowany. Naszą pamiętam, jakby było wczoraj. I też miałam zdjęcie naszej wtedysiejszej czarnej koci na schodach. Jakoś lubią te sierściuchy patrzeć na wszystko z góry i zajmować strategiczne pozycje! dziękuję... kocie były na starych śmieciach póki pan Staszek schodów nie dokończył bo strasznie hałasował przy tym i się o maluchy bałam. Bardzo nam im brakowało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts