Agduś 31.10.2007 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2007 A nasza musiala jakoś znieść kręcących się w pierwszych dniach pracowników. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 31.10.2007 09:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2007 A nasza musiala jakoś znieść kręcących się w pierwszych dniach pracowników. u nas drzwi jeszcze nie ma i bałam się, że pod nasza nieobecność panowie tak wystraszą koty że tamte w panice zwieją... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 02.11.2007 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2007 Z forum zrobił się niezły bat na nierzetelnych wykonawców! No i dobrze! Wymień jeszcze nazwę firmy tego pana i podaj mu adres strony, żeby sobie poczytał Twój dziennik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ciaszka 04.11.2007 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2007 Dawno mnie u ciebie Sylvia nie było ,a tu kolejny milowy krok do przodu.Jestem pełna podziwu. Wyobrażam sobie jak to fanie mieszkać w swoim domku.Trzymam kciuki za reklamację rekuperatora. Może wezwanie do naprawy na piśmie pomoże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 07.11.2007 08:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2007 Z forum zrobił się niezły bat na nierzetelnych wykonawców! No i dobrze! Wymień jeszcze nazwę firmy tego pana i podaj mu adres strony, żeby sobie poczytał Twój dziennik. Agduś ten pan czyta muratora bo pierwszą reakcją było ale nie napisze pani tego na forum muratora? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 07.11.2007 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2007 Było z miejsca wypalić, że że szczegółami! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 07.11.2007 12:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2007 Było z miejsca wypalić, że że szczegółami! tak tez zrobiłam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 07.11.2007 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2007 A jak tam zdrówko szlachetne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 07.11.2007 12:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2007 A jak tam zdrówko szlachetne? nie wiem dowiem się za 2 tyg jak już będą wszystkie wyniki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
K74 07.11.2007 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2007 Współczuję problemów z Panem W. . Niestety u nas też znakomita większość fachowców polecanych na forum okazała się ostatnimi popaprańcami . Od pewnego czasu z dużym dystansem podchodzę do wszelkich wirtualnych speców. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qqrq5 07.11.2007 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2007 Sylvia duzo zdroweczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 08.11.2007 13:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 qq nie dziekuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konmak 08.11.2007 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 a możesz podać nazwę tej firmy od reku, aby ten pan zbankrutował? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 08.11.2007 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 Bardzo ładna elewacja Sylvia Gratuluję ukończenia domku. A wydawało mi się ze tak niedawno zaczynałaś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świercz1719500624 08.11.2007 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 OJ MNIE TEZ SIĘ PODOBA ELEWACJA!!!!!bardzo fajne zestawienie kolorów. no chyba bede tez brał taki wariant Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 08.11.2007 19:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 dziękuję wszystkim za wsparcie... jak mąż się jutro zgodzi to wkleję jego wersję wstawiania drzwi specjalnie dla tych którym podobał się dramat inwestora w n aktach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qqrq5 08.11.2007 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 masakra z tymi drzwiami a gdzie je zamawiałas?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 08.11.2007 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 Tomek współczuje i rekuperatora i tych dzwi! Powiedz co to za pierdolony dostawca cos takiego przyslal zeby ktos inny sie ie nabierał. Mysle ze jakos uda sie z tego problemu wybrnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świercz1719500624 08.11.2007 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 znalazłem wreszcie troche czasu i wszedłem do twojego dziennika poczytac - no ja pierdziele... no mam nadzieje że pech się skończy... ale do rzeczy. po pierwsze pana od rekupatora powiesiłbym za jaja - takich co mówią że normy swoje a życie swoje to powystrzelałbym w pierwsziej minucie po tym stwierdzeniu. Ja k..... się az zdenerwowałem że takie k.... mają czelność wciskać takie kity. sory za słowa ale inaczej nie da sie tego ująć w literature co do drzwi to powiedz ty mi miła kolezanko czy ty je kupowałas bezpośrednio od producenta????? bo cosik mi tu nie pasi.... u mnie było wszystko ok. jedno co mnie zdziwiło to brak rozpurek pod ościeżnice ale z tym nie było problemu bo zastąpić można to byle zaimpregnowaną łatą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 09.11.2007 07:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2007 świercz kupowałam tak gdzie i ty... ponoć to wina producenta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts