Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

komentarz do- A jednak Słoneczko -dziennik Sylvii

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Masz rację! Odchodzi i już całkowicie limit pecha wykorzystałaś :wink: Wg mnie już do końca budowy wszystko musi iść pod linijkę.. 8) Wierzę w to.

pech skończył sie z budową... mam nadzieję teraz będzie tylko coraz lepiej bo to już mieszkanie a nie budowa... :roll: :wink:

a zapomniałam napisać że mam ładny numer domku: 18

Masz rację! Odchodzi i już całkowicie limit pecha wykorzystałaś :wink: Wg mnie już do końca budowy wszystko musi iść pod linijkę.. 8) Wierzę w to.

pech skończył sie z budową... mam nadzieję teraz będzie tylko coraz lepiej bo to już mieszkanie a nie budowa... :roll: :wink:

a zapomniałam napisać że mam ładny numer domku: 18

A ulica???

Ja proponuję jakąś fajną np:

słoneczna, bajeczna, szcześliwa, albo sezamkowa :wink: , Takie mamy w Ruścu niestety nasza jest środkowa :roll: :-?

Rzeczywiście ładny numer. My mamy 8 - to moja szczęśliwa liczba!

Nazwa ulicy to ważna rzecz. Najważniejsze, żeby nie miała patrona - człowieka, bo go potem zlustrują i zmianią nazwę, a to kłopoty i koszty. Gdzieś jest dzielnica, w której ulicom patronują Czerwony Kapturek, Królewna Śnieżka itp. Chociaż z bohaterami bajek też różnie bywa (vide Teletubiś Tinki - Winki). Widziałam też dzielnicę, w której ulice miały "rybie" nazwy, ale ktoś był niedokształcony, bo wśród szczupaków, karpi, merlinów itp. zaplątały się wieloryby, delfiny i orki.

Rzeczywiście ładny numer. My mamy 8 - to moja szczęśliwa liczba!

Nazwa ulicy to ważna rzecz. Najważniejsze, żeby nie miała patrona - człowieka, bo go potem zlustrują i zmianią nazwę, a to kłopoty i koszty. Gdzieś jest dzielnica, w której ulicom patronują Czerwony Kapturek, Królewna Śnieżka itp. Chociaż z bohaterami bajek też różnie bywa (vide Teletubiś Tinki - Winki). Widziałam też dzielnicę, w której ulice miały "rybie" nazwy, ale ktoś był niedokształcony, bo wśród szczupaków, karpi, merlinów itp. zaplątały się wieloryby, delfiny i orki.

A ulicy "Dzika kaczka" słyszeliście? Jest w Warszawie i została nadana, gdyż L.K. był prezedentem... :o

Z tym reku to nie powiem ze nie mówilem :wink: , ale wiem co moze byc przyczyną, mianowicie logicznie rozumując: długość i przekrój przewodów nawiewnych i wywiewnych powinna byc taka sama wtedy powietrze wcho i wychodzoce miało by takie same opory do pokonania w przeciwnym wypadku to nie wiem czy reku ma mozliwość regulacji tylko jednego strumienia zeby troche podktecic? A moze nawiazac kontakt z producentem reku oni cos pomogą definitywnie :wink: