ciaszka 09.11.2007 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2007 Trzymam kciuki za dobre wyniki Sylvia.Nie załamuj się drzwiami - postawiłaś cały dom. Na pewno wszystko się pomyślnie zakończy. Mocno w to wierzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 09.11.2007 13:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2007 ciaszka nie bez powodów wykończeniówka nazywa się tak jak sie nazywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 09.11.2007 21:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2007 zdjęcia zapraszam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qqrq5 10.11.2007 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2007 juz zachwalałam wiesz gdzie, ale powiem jeszcze raz: zaczyna się robić naprawdę przytulnie, piękne kolory dzrzwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ciaszka 10.11.2007 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2007 Uzależniłam się od twojego dziennika Rodzina się ze mnie śmieje. Trzymaj się Sylvia - "wykończ" tą wykończeniówkę . A drzwi marzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 10.11.2007 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2007 Dzwi Extra!!! PS Ale i zasłonka miala swój urok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 10.11.2007 20:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2007 dziękuję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 11.11.2007 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2007 Dawno mnie u Ciebie nie bylo, ale widzę niestety, że pech Ciebie nie opuszcza... Trzymaj się mocno i pociesz się, że część drzwi jednak udało się zamontować.. Wszystko wyprostuje się i będzie OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 11.11.2007 22:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2007 KZE no niestety ale już odchodzi prawda? wszak mogło być gorzej z drzwiami ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 11.11.2007 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2007 Masz rację! Odchodzi i już całkowicie limit pecha wykorzystałaś Wg mnie już do końca budowy wszystko musi iść pod linijkę.. Wierzę w to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 11.11.2007 22:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2007 Masz rację! Odchodzi i już całkowicie limit pecha wykorzystałaś Wg mnie już do końca budowy wszystko musi iść pod linijkę.. Wierzę w to. pech skończył sie z budową... mam nadzieję teraz będzie tylko coraz lepiej bo to już mieszkanie a nie budowa... a zapomniałam napisać że mam ładny numer domku: 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 12.11.2007 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2007 Masz rację! Odchodzi i już całkowicie limit pecha wykorzystałaś Wg mnie już do końca budowy wszystko musi iść pod linijkę.. Wierzę w to. pech skończył sie z budową... mam nadzieję teraz będzie tylko coraz lepiej bo to już mieszkanie a nie budowa... a zapomniałam napisać że mam ładny numer domku: 18 A ulica??? Ja proponuję jakąś fajną np: słoneczna, bajeczna, szcześliwa, albo sezamkowa , Takie mamy w Ruścu niestety nasza jest środkowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 12.11.2007 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2007 Rzeczywiście ładny numer. My mamy 8 - to moja szczęśliwa liczba!Nazwa ulicy to ważna rzecz. Najważniejsze, żeby nie miała patrona - człowieka, bo go potem zlustrują i zmianią nazwę, a to kłopoty i koszty. Gdzieś jest dzielnica, w której ulicom patronują Czerwony Kapturek, Królewna Śnieżka itp. Chociaż z bohaterami bajek też różnie bywa (vide Teletubiś Tinki - Winki). Widziałam też dzielnicę, w której ulice miały "rybie" nazwy, ale ktoś był niedokształcony, bo wśród szczupaków, karpi, merlinów itp. zaplątały się wieloryby, delfiny i orki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 12.11.2007 09:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2007 nazwę podam na priva bo jednak w necie nie jesteśmy anonimowi.. ale jest ładna... chyba sami sobie list wyślemy by sprawdzić czy poczta dochodzi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 12.11.2007 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2007 Rzeczywiście ładny numer. My mamy 8 - to moja szczęśliwa liczba! Nazwa ulicy to ważna rzecz. Najważniejsze, żeby nie miała patrona - człowieka, bo go potem zlustrują i zmianią nazwę, a to kłopoty i koszty. Gdzieś jest dzielnica, w której ulicom patronują Czerwony Kapturek, Królewna Śnieżka itp. Chociaż z bohaterami bajek też różnie bywa (vide Teletubiś Tinki - Winki). Widziałam też dzielnicę, w której ulice miały "rybie" nazwy, ale ktoś był niedokształcony, bo wśród szczupaków, karpi, merlinów itp. zaplątały się wieloryby, delfiny i orki. A ulicy "Dzika kaczka" słyszeliście? Jest w Warszawie i została nadana, gdyż L.K. był prezedentem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 12.11.2007 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2007 sylvia tak sie ciesze , ze juz jestescie na swoim z tymi drzwiami rzeczywiscie niezle jaja (sa sliczne ) zycze samych szczesliwych chwil i szybkiego dokonczenia wykonczeniowki bede trzymac kciuki i ..... ale masz fajnie i zdrowka zycze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 12.11.2007 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2007 Z tym reku to nie powiem ze nie mówilem , ale wiem co moze byc przyczyną, mianowicie logicznie rozumując: długość i przekrój przewodów nawiewnych i wywiewnych powinna byc taka sama wtedy powietrze wcho i wychodzoce miało by takie same opory do pokonania w przeciwnym wypadku to nie wiem czy reku ma mozliwość regulacji tylko jednego strumienia zeby troche podktecic? A moze nawiazac kontakt z producentem reku oni cos pomogą definitywnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qqrq5 12.11.2007 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2007 sylvia wklej kuchnie !!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 12.11.2007 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2007 własnie czekamy na kuchnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ciaszka 12.11.2007 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2007 Syvia wklej wszystko co masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts