sylvia1 16.11.2007 08:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2007 w sobotę będą wykańczane schody w niedz porobię zdjęcia ok? jak posprzątam po schodach dobrze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qqrq5 16.11.2007 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2007 dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 16.11.2007 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2007 Serdeczne gratulacje dla pełnoprawnych mieszkańców NOWEGO DOMKU! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 16.11.2007 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2007 Gratuluję pomyślnego zakończenia budowy. Dużo było potrzeba, żeby móc zameldować się? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 16.11.2007 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2007 chciałam oficjalnie poinformować, że od wczoraj zajmujemy nasz domek pełnoprawnie - jesteśmy zameldowani :) GRATULUJĘ My nadal mieszkamy "na waleta" Właściwie mamy już wszystkie odbiory techniczne, czekamy tylko na pieniążki z banku. Super już macie, kostka, brama, drzwi i schody. Zazdroszczę. U mnie schody się robią, drzwi też, kostka brukowa i brama pozostaje w sferze marzeń. Ale przekrętu z drzwiami i reku to już Ci nie zazdroszczę. Pozdrawiam i życzę samych pięknych i radosnych chwil w domku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 16.11.2007 17:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2007 Gratuluję pomyślnego zakończenia budowy. Dużo było potrzeba, żeby móc zameldować się? a wiesz, że nie na odbiór tylko trzeba było zgromadzić odpowiednie papierki ( jak trzeba to ci podeśle jakie) i odczekać 3 tyg na zakończenie procesu odbioru a potem tydzień na zaświadczenie że zakończyłam budowę i kolejny tydzień na nadanie numerku porządkowego i już można sie meldować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ciaszka 16.11.2007 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2007 Gratuluję Sylvia. Skoro formalności macie za sobą to i pech poszedł precz Napisz jak się mieszka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 16.11.2007 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2007 Gratuluje gratuluje gratuluje - niech wam sie dobrze mieszka!!!!!!!!!! Sliczny domek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 16.11.2007 18:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2007 Gratuluję Sylvia. Skoro formalności macie za sobą to i pech poszedł precz Napisz jak się mieszka. mieszka się dobrze tylko ten pierwszy sezon grzewczy czuję że da nam popalić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qqrq5 17.11.2007 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2007 gratuluję numerku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 19.11.2007 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2007 Gratuluję pomyślnego zakończenia budowy. Dużo było potrzeba, żeby móc zameldować się? a wiesz, że nie na odbiór tylko trzeba było zgromadzić odpowiednie papierki ( jak trzeba to ci podeśle jakie) i odczekać 3 tyg na zakończenie procesu odbioru a potem tydzień na zaświadczenie że zakończyłam budowę i kolejny tydzień na nadanie numerku porządkowego i już można sie meldować To ja poproszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 19.11.2007 20:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2007 Gratuluję pomyślnego zakończenia budowy. Dużo było potrzeba, żeby móc zameldować się? a wiesz, że nie na odbiór tylko trzeba było zgromadzić odpowiednie papierki ( jak trzeba to ci podeśle jakie) i odczekać 3 tyg na zakończenie procesu odbioru a potem tydzień na zaświadczenie że zakończyłam budowę i kolejny tydzień na nadanie numerku porządkowego i już można sie meldować To ja poproszę. poszedł mail Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 19.11.2007 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2007 To czy ja tez moge poprosic na priva???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 20.11.2007 07:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 daj maila na priva to Ci wyśle... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 21.11.2007 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2007 Sylwia...zagladam po dłużej niebytności w twoim dzienniku...a tu taka niespodzianka ... gratuluję przeprowadzki.... ... oby Wam się dobrze mieszkało jeęli moge prosić o to co wszyscy to byłabym wdzięczna , adresik już wysyłam na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 21.11.2007 08:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2007 proszę bardzo... dopytajcie się jednak czy u was nie wymagają czegoś więcej bo to jednak zależy od PINB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 21.11.2007 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2007 Gratuluję pomyślnego zakończenia budowy. Dużo było potrzeba, żeby móc zameldować się? a wiesz, że nie na odbiór tylko trzeba było zgromadzić odpowiednie papierki ( jak trzeba to ci podeśle jakie) i odczekać 3 tyg na zakończenie procesu odbioru a potem tydzień na zaświadczenie że zakończyłam budowę i kolejny tydzień na nadanie numerku porządkowego i już można sie meldować To ja poproszę. poszedł mail Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiochman 22.11.2007 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2007 Zabawnie napisane choć wiem że zabawne to nie było...Przeżywam podobne horrorki. Te budzenie sie o 3 nad ranem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ciaszka 23.11.2007 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2007 Sylvia czy już wiesz jaką będziesz miała podbitkę- nie ukrywam ,że ten temat obecnie spędza mi sen z oczu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 23.11.2007 20:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2007 ciaszka podbitka się robi: drewniana bejcowana na biało... wygląda ślicznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts