qqrq5 24.11.2007 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2007 ciaszka podbitka się robi: drewniana bejcowana na biało... wygląda ślicznie napewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 24.11.2007 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2007 ciaszka podbitka się robi: drewniana bejcowana na biało... wygląda ślicznie Skąd ja znam tę kolorystykę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 24.11.2007 20:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2007 ciaszka podbitka się robi: drewniana bejcowana na biało... wygląda ślicznie Skąd ja znam tę kolorystykę? no przeca uprzedzałam że będę ściągać.. a na poważnie to taki kolor wybraliśmy na samym początku ponad rok temu jedyna różnica - podbitka miała być z pcv ale nasz pan stolarz zaproponował, ze będzie robił z doskoku ale za to za korzystną cenę (mam nadzieję, że korzystną ) więc jest drewniana na wiosnę ten sam pan stolarz będzie robił tarasik drewniany i się waham czy schody wejściowe robić z gresu czy tez drewienkiem obłożyć? hmmm? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ciaszka 24.11.2007 23:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2007 Biała podbitka świetnie wygląda przy ciemnym dachu i białych oknach, nie obciąża i rozjaśnia. Domek będzie elegancki.Właśnie wczoraj miałam okazję podziwiać takie wykończenie u naszego potencjalnego dekarza. Taras drewniany to też świetny pomysł, doda uroku . Drewniane schody - warto rozważyć , gdzieś widziałam w okolicy i jak tylko odnajdę zrobię zdjęcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 25.11.2007 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2007 No i z tego wszystkiego zaczęłam żałować, że nie mam drewnianych schodków! Taras będzie drewniany, a schodek jest jeden ułożony z kostki. Pewnie na drewniane przyszłoby jeszcze długo poczekać. Ale za to wpadłam na pomysł, żeby zrobić przed domem balustradkę drewnianą zupełnie niepotrzebną, taką samą jak na balkonie i w przęsłach płotu z przodu. Posłuży najwyżej do powieszenia doniczek z pelargoniami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 26.11.2007 11:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2007 u nas tez będzie balustrada... kiedyś.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 30.11.2007 07:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2007 zapraszam na zdjęcia kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ciaszka 30.11.2007 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2007 Gratuluję Sylvia kuchni i nowych sof - masz wyczucie , świetna kolorystyka. Zrobiło się przytulnie, chciałoby się wpaść na kawkę Koty też widać,że zadowolone, szczególnie czarna kicia. Możesz coś wspomnieć o kosztach , please Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 30.11.2007 10:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2007 Gratuluję Sylvia kuchni i nowych sof - masz wyczucie , świetna kolorystyka. Zrobiło się przytulnie, chciałoby się wpaść na kawkę Koty też widać,że zadowolone, szczególnie czarna kicia. Możesz coś wspomnieć o kosztach , please proszę bardzo sofy są na stronie ikei tutaj kuchnia z montażem bez agd 5000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 30.11.2007 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2007 Widzę, że robi się coraz bardziej domowo.. Kotki bardzo poprawiają klimat w domu.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qqrq5 30.11.2007 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2007 wkoncu cos widac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 30.11.2007 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2007 Gratulacje bardzo fajnie i zacisznie . Rury nie zabudowuj tylko wymien na mosiężną albo miedzianą patynowaną bedzie pasowala do klimatu, a na razie nie przeszkadza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 01.12.2007 20:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2007 Gratulacje bardzo fajnie i zacisznie . Rury nie zabudowuj tylko wymien na mosiężną albo miedzianą patynowaną bedzie pasowala do klimatu, a na razie nie przeszkadza o dzięki za pomysł.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 01.12.2007 23:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2007 Dzieki nie ma za co Poza tymmozna by naym podwisic na 2 uchwytach taki mosieżny poprzeczny prent na gadżety albo jakies suszone ziółka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaworzyna 02.12.2007 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2007 Sylvuś...coraz więcej domowego klimatu Gratulacje, gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 03.12.2007 10:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2007 Sylvuś...coraz więcej domowego klimatu Gratulacje, gratulacje. zaproszenie cały czas aktualne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 09.12.2007 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2007 Wszystkiego dobrego , kochana Sylwiu !!!!!...spelnienia wszystkich marzen !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 09.12.2007 20:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2007 Wszystkiego dobrego , kochana Sylwiu !!!!!...spelnienia wszystkich marzen !!! dziękuję bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 10.12.2007 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2007 Sylvia, spoznione, ale najszczersze zyczenia urodzinowe STO LAT!!! http://kosze.krj.pl/images/photo/kosz6-b.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ciaszka 10.12.2007 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2007 Szczęścia , zdrowia , pomarańczy w każdym kątku po dzieciątku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts