Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

komentarz do- A jednak Słoneczko -dziennik Sylvii

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

ciaszka podbitka się robi: drewniana bejcowana na biało... wygląda ślicznie

Skąd ja znam tę kolorystykę?

no przeca uprzedzałam że będę ściągać.. a na poważnie to taki kolor wybraliśmy na samym początku ponad rok temu jedyna różnica - podbitka miała być z pcv ale nasz pan stolarz zaproponował, ze będzie robił z doskoku ale za to za korzystną cenę (mam nadzieję, że korzystną :roll: ) więc jest drewniana na wiosnę ten sam pan stolarz będzie robił tarasik drewniany i się waham czy schody wejściowe robić z gresu czy tez drewienkiem obłożyć? hmmm? :roll:

Biała podbitka świetnie wygląda przy ciemnym dachu i białych oknach, nie obciąża i rozjaśnia. Domek będzie elegancki.Właśnie wczoraj miałam okazję podziwiać takie wykończenie u naszego potencjalnego dekarza. Taras drewniany to też świetny pomysł, doda uroku :p .

Drewniane schody - warto rozważyć , gdzieś widziałam w okolicy i jak tylko odnajdę zrobię zdjęcie.

No i z tego wszystkiego zaczęłam żałować, że nie mam drewnianych schodków! Taras będzie drewniany, a schodek jest jeden ułożony z kostki. Pewnie na drewniane przyszłoby jeszcze długo poczekać. Ale za to wpadłam na pomysł, żeby zrobić przed domem balustradkę drewnianą zupełnie niepotrzebną, taką samą jak na balkonie i w przęsłach płotu z przodu. Posłuży najwyżej do powieszenia doniczek z pelargoniami.

Gratuluję Sylvia kuchni i nowych sof - masz wyczucie , świetna kolorystyka. Zrobiło się przytulnie, chciałoby się wpaść na kawkę :wink:

Koty też widać,że zadowolone, szczególnie czarna kicia.

Możesz coś wspomnieć o kosztach , please :p

proszę bardzo sofy są na stronie ikei tutaj kuchnia z montażem bez agd 5000