dorbie 21.12.2007 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2007 WesołychŚwiąthttp://images6.fotosik.pl/97/26b01e8d032f8247.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 21.12.2007 22:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2007 Niech te Święta tak wspaniałe będą całe jakby z bajek, Niechaj gwiazdka z nieba leci, niech Mikołaj tuli dzieci, Biały puch niech z góry spada niechaj piesek w nocy gada, Niech choinka pachnie pięknie no i radość będzie wszędzie! Słonecznych świąt, słonecznego Sylwestra, słonecznego całego roku w "Słoneczku"! http://www.e-gify.strefa.pl/gify/okazjonalne/boze_narodzenie/boze_narodzenie30.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 22.12.2007 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2007 Udanych Świąt Bożego Narodzenia życzy Gaweł z Rodzinką! http://1.1.1.5/bmi/fajnekartki.lua.pl/images/bozenarodzenie/027.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 22.12.2007 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2007 Niech te święta Bożego Narodzeniaprzyniosą nam wiele radości,Niech uśmiech zagości w domach,Niech ogarnie nas ciepło wigilijnej świecy,a jej blask zamieni się w żywe iskierki w oczach,Niech samotność odejdzie w niepamięć,Niech zima otula nas białym puchem,jak ciepły koc przy kominku,Niech bieluteńkie gwiazdeczkiskrzypią wesoło pod naszymi butamina wieczornym spacerze.Niech dobry Bóg namalujeszczęście na naszych twarzach,Niech miłość dotyka nas delikatnie,lecz bez ustanku,Niech marzenia płyną wysoko w góręi spełniają się... ____________/\___________< o >_____________\/___________/___\__________/o_<>\_________/__o____\________/_____o___\_______/___<>__o__\______/__________o__\_____/__<>_____o____\____/________o_______\___/_______o___<>____\__/__<>__o____________\_/______o______________\/_____o________<>______\___________|__| Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 22.12.2007 23:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2007 Sylweczko , http://www.sdb.krakow.pl/bws/choinka.jpg Życzę Ci, nadziei, własnego skrawka nieba, zadumy nad płomieniem świecy, filiżanki pachnącej kawy, odpoczynku, zwolnienia oddechu, nabrania dystansu do tego co wokół, chwili roziskrzonych uśmiechem i wspomnieniami. I wszystkiego co sobie wymarzyłaś :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 23.12.2007 14:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2007 Bardzo wam dziękuję za życzenia płynące z głębi serca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 23.12.2007 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2007 Najlepszego i szczesliwego Nowego Sylwus http://republika.pl/blog_nk_746602/1563228/sz/carteneige013vo5.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 23.12.2007 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2007 W ten wigilijny dzień zaśnieżony,kiedy w kościele uderzą dzwony,przyjmijcie gorące życzenia radości,a w Nowym Roku szczęścia,zdrowia i pomyślności. Życzy Aga z rodziną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 24.12.2007 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2007 http://212.244.189.200/pics/choinka.jpg 'Mizerna cicha, stajenka licha, pełna niebieskiej chwały,oto leżący przed nami śpiący w promieniach - Jezus mały' życzenia błogosławieństwa Bożego w każdym dniu Nowego Roku dla Ciebie i całej rodzinki składa Maksiu z rodziną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SylviaW 24.12.2007 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2007 Wesołych Świąt i wszystkiego dobrego http://images31.fotosik.pl/87/e6596616c371a2fa.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 27.12.2007 20:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2007 dziękuję wszystkim za życzenia i zapraszam do oglądania zdjęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 28.12.2007 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2007 Mój kominek zaczyna wyglądać bardzo podobnie do Waszego Domek nabiera ciepełka rodzinnego A gdzie fotki góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 30.12.2007 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2007 http://rodzinnastrona.ovh.org/nowyrok/1_pliki/14.gif Płoną sztuczne ognie, płynie już muzyka, idzie Nowy Rok, stary już umyka więc wznieśmy puchary, tańczmy do rana, niech los nam nie szczędzi kawioru i szampana. Rok się już kończy, rok się zaczyna, otwórzmy więc nową butelkę wina i razem wypijmy za nasze zdrowie, aż się zakręci nam troszeczkę w głowie. Szampańskiej zabawy, szalonych chwil, udanego Sylwestra i Szczęśliwego Nowego Roku... zyczy Frosia z Froszem http://img205.imageshack.us/img205/1094/grenouilleduzeqh4.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ciaszka 31.12.2007 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2007 W Nowym Roku żyjcie na całego - ze wszystkich sił życzę Wam tego Niech nadchodzący 2008 rok składa się jedynie z sukcesów i szczęśliwych dni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 10.01.2008 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2008 Sylvia, przez tę naszą dyskusję o DGP weszłam do twojego dziennika - Jezu, ale się u was zmieniło! Czy płytki w salonie to w końcu Legno? Zadowolona jesteś? Kominek jest piękny, kurcze, naprawdę jest się czym zachwycać. Często palicie? Przeczytałam o perypetiach z drzwiami - koszmar jakiś, to jakaś parodia A przy okazji - piękne koty macie! Nasz jutro na sterylkę idzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 11.01.2008 07:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2008 Sylvia, przez tę naszą dyskusję o DGP weszłam do twojego dziennika - Jezu, ale się u was zmieniło! Czy płytki w salonie to w końcu Legno? Zadowolona jesteś? Cieszę się, że nas odwiedziłaś... Legno bardzo zadowolona jestem Kominek jest piękny, kurcze, naprawdę jest się czym zachwycać. Często palicie? codziennie a i kominek na razie taki zostanie kasę trzeba pozbierać.. Przeczytałam o perypetiach z drzwiami - koszmar jakiś, to jakaś parodia A przy okazji - piękne koty macie! Nasz jutro na sterylkę idzie nie martw sie- będzie dobrze nasz nawet nie zauważył braku... zaglądaj częściej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michant 11.01.2008 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2008 Przemyślałbym jeszcze zamianę schodów na spocznikowe, połączenie łazienek na dole i powiększenie wiatrołapu kosztem pom. gosp. wszelkie te zmiany są do zobaczenia u mnie w dzienniku (a co). z tym powiekszeniem wiatrolapu kosztem pom. gosp w samym domku to dobry pomysl, ale co w przypadku gdy mamy piec grzewczy na eko groszek tz takie plany a wtedy pomieszczenie staje sie kotlownia w przypadku gdy to eko groszek to jaki sklad na opal musimy miec wielkie dzieki za podpowiedz z tym korytarzem i schodami na gorze na bank wykorzzstamy tez jestem zdanie zeby likiwdowac do minimum czesci wspólne tj. korztarze holle schodz jeśli chodzi o łazienki to przemyślelismy i wolimy mieć dwie - taka rodzina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 11.01.2008 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2008 To ja bym chciała jakieś zdjęcie podłogi w salonie ( bo to w dzienniku jakieś niewyaźne jest, chyba że inne przeoczyłam). Nie wyszedł ten kolor za ciemny? Kurcze, Legno ma taką super fakturę, naprawdę, zachwycam sie nim coraz bardziej. Kominek u nas też jeszcze długo postoi z wszystkimi bebechami na wierzchu. U nas gorzej, bo te rurki się plączą Chociaż mąż mówi, że podoba mu się ta miedź i żebyśmy tak zostawili, bez zabudowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 13.01.2008 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2008 Bardzo podoba mi się kącikwypoczynkowy, a najbardziej.. kieszenie na piloty! To chyba bardzo praktyczny pomysł, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hannah 13.01.2008 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2008 Witam. W jednym z tematów o kuchniach wyczytałam, że masz zamontowany młynek do odpadów. Stąd moje pytanie jak się sprawdza i jeszcze takie "techniczne" gdzie się takie ustrojstwo po prostu włącza, bo nie widziałam nigdy w realu czegos takiego a nigdzie nie ma napisane o tej prostej czynności . Czy mogłabys coś opisac na ten temat? Pozdrawiam serdecznie i gratuluję super domku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts