sylvia1 14.01.2008 11:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2008 Witam. W jednym z tematów o kuchniach wyczytałam, że masz zamontowany młynek do odpadów. Stąd moje pytanie jak się sprawdza i jeszcze takie "techniczne" gdzie się takie ustrojstwo po prostu włącza, bo nie widziałam nigdy w realu czegos takiego a nigdzie nie ma napisane o tej prostej czynności . Czy mogłabys coś opisac na ten temat? Pozdrawiam serdecznie i gratuluję super domku. ależ proszę bardzo: sprawdza się rewelacyjnie ja jestem bardzo zadowolona. włącza się najprościej takim przyciskiem pneumatycznym: http://www.megamedia.pl/_p/7/n/wylaczniki-do-mlynkow-teka-tr-50.1-wylacznik-p7046.jpg zdjęcie pochodzi ze strony http://www.megamedia.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 14.01.2008 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2008 no faktycznie bajkowo to wygląda , ale ja wole bajke o wiosnie od bajki o królowej sniegu z wiadomych względów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ciaszka 19.01.2008 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2008 Sylvia,widzę ,że mrozik świetnie komponuje z twoją podbitką. Domek z podbitką nabrał klasy. Bardzo mi się podoba kolor twojej elewacji, też chcę mieć taki . Możesz zdradzić co to za farba i tynk ? Czy od strony tarasu domek też taki ładny? Może się pochwalisz ?Przy okazji mam prośbę - możesz zmierzyć czy jest szansa ( zakładając ,że kuchnia będzie zamknięta)na to by w salonie zmieścił się stół?Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 20.01.2008 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2008 Rzeczywiście wygląda bajkowo... Widać jak podbitka dodaje uroku domowi... A czym wykończyłaś tą belkę na bocznej elewacji? bejca? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 20.01.2008 16:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2008 Rzeczywiście wygląda bajkowo... Widać jak podbitka dodaje uroku domowi... A czym wykończyłaś tą belkę na bocznej elewacji? bejca? docelowo będzie bejca na wiosnę.. na razie jest żywe drewno zaimpregnowane ciśnieniowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 20.01.2008 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2008 A mnie olewa, no na maksa mnie olewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 21.01.2008 08:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2008 A mnie olewa, no na maksa mnie olewa nie olewa tylko zdjęcia dziś zrobię i wieczorem wrzucę dobrze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 21.01.2008 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2008 Jak slicznie domek wyglada na tle tych zimowych drzew. A u Was tak przyjemnie i cieplutko sie zrobilo. p.s. tez chce takie proste karnisze, dokladnie takie, a franki jak te w salonie, strasznie mi sie podobaja te marszczone i lekkie... wypierzesz powiesisz i masz czysto... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 21.01.2008 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2008 A mnie olewa, no na maksa mnie olewa nie olewa tylko zdjęcia dziś zrobię i wieczorem wrzucę dobrze? Dobrze dobrze, jakoś musiałam cię zmotywować, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 22.01.2008 21:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2008 A mnie olewa, no na maksa mnie olewa nie olewa tylko zdjęcia dziś zrobię i wieczorem wrzucę dobrze? Dobrze dobrze, jakoś musiałam cię zmotywować, nie? juz są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ciaszka 23.01.2008 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2008 Slvia miałaś świetny pomysł z garderobą w sypialni Masz ją na całej długości ściany czy tylko do komina? Firanki u córci też fajne , czy to Piotruś Pan? Jak się sprawdza kuchnia ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 23.01.2008 07:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2008 Sylvia miałaś świetny pomysł z garderobą w sypialni Masz ją na całej długości ściany czy tylko do komina? Firanki u córci też fajne , czy to Piotruś Pan? Jak się sprawdza kuchnia ? ciaszka garderoba jest na całej długości - nie chciało nam się łamańców robić- teraz bym ją zrobiła ciutkę większą choć może jak będzie docelowa zabudowa to będzie bardziej funkcjonalna Firanki to witch Kuchnia jest the best jak to się śmieją koleżanki w końcu mam gdzie się wyżywać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 23.01.2008 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2008 O, witch! Podobałoby się moim dziewczynom Kurcze, w ogóle na tych zdjęciach nie widać, jak ładne to są płytki. Ja wiem, bo je mam Śliczne, ta fakturka jest naprawdę ładnie zrobiona. A dlaczego pokój córki jest biały? Tak chciała? Moje dziewczyny zażyczyły sobie taki kawowo-kakaowy kolor - jak w holu Nie wiem, co im odbiło. Oczywiście nie ulegnę, i będzie bardziej dziewczęcy - ale to już razem z nimi wybierzemy No bo jak to by wyglądało? Pokój dziewczynek w takim burym trochę kolorze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ciaszka 23.01.2008 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2008 Witch oczywiście. Czy jest tam Will? Jak tak to zdradź proszę gdzie kupiłaś. Lubisz gotować , ja to robię tylko z rozsądku, dla zdrowia. Co nie przeszkadza w zakupie książek kucharskich z czego rodzina się śmieje. Widziałam twoje płytki w sklepie i zgadam się z Dominikams ,że zdjęcia nie oddają jakie są ładne. Może to wina mojego monitora? Czy zrobiłaś już podsumowanie ile cię kosztował dom do czasu przeprowadzki? Wiesz , ja już płacę większe kwoty, trochę mnie mrozi jaki będzie finał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 23.01.2008 19:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2008 Witch oczywiście. Czy jest tam Will? Jak tak to zdradź proszę gdzie kupiłaś. O, witch! Podobałoby się moim dziewczynom kupić wam ? podeśle paczką albo przyjedziecie same odebrać Lubisz gotować , ja to robię tylko z rozsądku, dla zdrowia. Co nie przeszkadza w zakupie książek kucharskich z czego rodzina się śmieje. Widziałam twoje płytki w sklepie i zgadam się z Dominikams ,że zdjęcia nie oddają jakie są ładne. Może to wina mojego monitora? Kurcze, w ogóle na tych zdjęciach nie widać, jak ładne to są płytki. Ja wiem, bo je mam Śliczne, ta fakturka jest naprawdę ładnie zrobiona. no nie umiem zrobić zdjęcia które by to oddac ślicznotę naszych płytek moze męża poprosze by poekserymentował... Czy zrobiłaś już podsumowanie ile cię kosztował dom do czasu przeprowadzki? Wiesz , ja już płacę większe kwoty, trochę mnie mrozi jaki będzie finał. na priva potem wyśle ok? A dlaczego pokój córki jest biały? Tak chciała? biały??? jest wrzosowo-niebieski skąd biały? Moje dziewczyny zażyczyły sobie taki kawowo-kakaowy kolor - jak w holu Nie wiem, co im odbiło. Oczywiście nie ulegnę, i będzie bardziej dziewczęcy - ale to już razem z nimi wybierzemy No bo jak to by wyglądało? Pokój dziewczynek w takim burym trochę kolorze? za bure... mam taki jeden pokój gabinet jest przygnebiajacy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ciaszka 24.01.2008 23:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2008 Sylvia pewnie,że chcę i chętnie wpadłabym z wizytą . Nawet jutro będę niedaleko ale niestety tylko przez kilka godzin i zaraz wracam. Jeśli to nie kłopot to podam wymiary i umówimy się na priva co do przesyłki Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 25.01.2008 07:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2008 jutro kiedy jak? wpadnij zapraszam! firanka jest na długość chyba 1,8 albo 2 m i jak krótsza to trzeba samemu ciąć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 25.01.2008 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2008 Kurcze, na moim monitorze wydawał się biały Ale fakt, że monitor mam kiepski. To jak będziemy urządzać pokoje dziewczyn, będę o tych firankach pamiętać Wiesz, nie jest łatwo zrobić zdejęcie tych kafli - tak, żeby jednocześnie pokazać wnętrze. Pamiętasz zdjęcia Legno w moim dzienniku? Z bliska były robione, wtedy było widać. A mi chodziło o to jak się prezentują na większej powierzchni, więc zdjęcie z bliska mnie nie urządza. Z kolei tak jak ty zrobiłaś - nie widać "ślicznoty" I tak źle, i tak niedobrze. Jak nic muszę przyjechać Pokoju dziewczyn burego na pewno nie zrobię - chciałam tylko pokazać, że tak naprawdę to nigdy nie wiadomo, czego się można spodziewać po dzieciach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 25.01.2008 18:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2008 Kurcze, na moim monitorze wydawał się biały Ale fakt, że monitor mam kiepski. To jak będziemy urządzać pokoje dziewczyn, będę o tych firankach pamiętać Wiesz, nie jest łatwo zrobić zdejęcie tych kafli - tak, żeby jednocześnie pokazać wnętrze. Pamiętasz zdjęcia Legno w moim dzienniku? Z bliska były robione, wtedy było widać. A mi chodziło o to jak się prezentują na większej powierzchni, więc zdjęcie z bliska mnie nie urządza. Z kolei tak jak ty zrobiłaś - nie widać "ślicznoty" I tak źle, i tak niedobrze. Jak nic muszę przyjechać Pokoju dziewczyn burego na pewno nie zrobię - chciałam tylko pokazać, że tak naprawdę to nigdy nie wiadomo, czego się można spodziewać po dzieciach no właśnie chciałaś duża powierzchnię czy zrobić jeszcze większą? musisz przyjechać to kiedy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 25.01.2008 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2008 Nie, wystarczy chyba. Właśnie o to mniej więcej mi chodziło kiedy, kiedy.... - kiedy mi się w ogóle by udało wyrwać z domu? Ech, proza życia..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts