Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

komentarz do- A jednak Słoneczko -dziennik Sylvii

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Mogę? To wpadnę :p następnym razem. Do stolicy kursuję ostatnio średnio raz na 2 miesiące. To kolejna podróż wypadnie pewnie w marcu ( zazwyczaj wybieram soboty). Pojadę samochodem bo wczoraj byłam skazana na autobus. Zadzwonię przed planowaniem wyjazdu i wtedy firanki odebrałabym osobiście. Co ty na to?

Mam zaplanowaną więźbę na marzec- a drzewo zamówione będzie czekać od lutego, liczę na to,że cieśli nie trzeba będzie pomagać. Muszę poważnie porozmawiać z mężem na temat telewizorni :wink: .

Bo wiesz ja nie bardzo lubię relacje sportowe a jeszcze mniej gdy mąż kibicuje

:lol:

To super, a okno będzie chyba 150 cm, to firana 3 metry by wystarczyła.W grę wchodzą jedynie wiedźmy, witche albo winx-y. To szczegóły dogadamy przed sotkaniem.W jednych moja Basia jest Will a w drugich Bloom. A teraz jest nawet syreną :wink: A jak twoja córcia?
hmm Asia lubi wszystkie witche jeszcze lubi oglądać taką bajkę o agentkach na jetixie... :roll:

kze daj znać kiedy i wpadajcie :p

ciaszka jasne że tak chętnie Cię ugoszczę. Wcześniej daj znać jakiej szerokości masz okno cobym wiedziała ile tego witcha kupić. a sa jeszcze inne kubusie, barbie z tych serii bajek o nich itp...

Dzięki za zaproszenie.Jak tylko będzie chwila wolnego to postaram się namówić Żonę na odwiedziny.. 8)