kze 26.01.2008 04:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2008 U mnie na monitorze wyszedł taki bardziej siny... Bardzo ładne to Legno, szkoda, że Żona upierała się przy klepce w salonie.. No i dałem się namówić. Powinienem sa od razu wysłać do Sylvi na wizytację.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ciaszka 26.01.2008 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2008 Mogę? To wpadnę następnym razem. Do stolicy kursuję ostatnio średnio raz na 2 miesiące. To kolejna podróż wypadnie pewnie w marcu ( zazwyczaj wybieram soboty). Pojadę samochodem bo wczoraj byłam skazana na autobus. Zadzwonię przed planowaniem wyjazdu i wtedy firanki odebrałabym osobiście. Co ty na to? Mam zaplanowaną więźbę na marzec- a drzewo zamówione będzie czekać od lutego, liczę na to,że cieśli nie trzeba będzie pomagać. Muszę poważnie porozmawiać z mężem na temat telewizorni . Bo wiesz ja nie bardzo lubię relacje sportowe a jeszcze mniej gdy mąż kibicuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 26.01.2008 11:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2008 kze daj znać kiedy i wpadajcie ciaszka jasne że tak chętnie Cię ugoszczę. Wcześniej daj znać jakiej szerokości masz okno cobym wiedziała ile tego witcha kupić. a sa jeszcze inne kubusie, barbie z tych serii bajek o nich itp... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ciaszka 26.01.2008 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2008 To super, a okno będzie chyba 150 cm, to firana 3 metry by wystarczyła.W grę wchodzą jedynie wiedźmy, witche albo winx-y. To szczegóły dogadamy przed sotkaniem.W jednych moja Basia jest Will a w drugich Bloom. A teraz jest nawet syreną A jak twoja córcia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 26.01.2008 15:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2008 To super, a okno będzie chyba 150 cm, to firana 3 metry by wystarczyła.W grę wchodzą jedynie wiedźmy, witche albo winx-y. To szczegóły dogadamy przed sotkaniem.W jednych moja Basia jest Will a w drugich Bloom. A teraz jest nawet syreną A jak twoja córcia? hmm Asia lubi wszystkie witche jeszcze lubi oglądać taką bajkę o agentkach na jetixie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 27.01.2008 02:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2008 kze daj znać kiedy i wpadajcie ciaszka jasne że tak chętnie Cię ugoszczę. Wcześniej daj znać jakiej szerokości masz okno cobym wiedziała ile tego witcha kupić. a sa jeszcze inne kubusie, barbie z tych serii bajek o nich itp... Dzięki za zaproszenie.Jak tylko będzie chwila wolnego to postaram się namówić Żonę na odwiedziny.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ciaszka 27.01.2008 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2008 Odlotowe Agentki Dzięki Sylvia za pomoc. Zapowiada się zlot forumowiczów u Sylvi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 27.01.2008 16:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2008 Zapowiada się zlot forumowiczów u Sylvi składkowy co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 28.01.2008 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2008 Zapowiada się zlot forumowiczów u Sylvi składkowy co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 28.01.2008 11:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2008 Zapowiada się zlot forumowiczów u Sylvi składkowy co? czego rechocze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ciaszka 31.01.2008 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2008 a co tam niech stracę , dołożę swoje trzy grosze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 01.02.2008 23:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2008 Zapowiada się zlot forumowiczów u Sylvi składkowy co? czego rechocze? Zloty muszą być składkowe, bo my wszyscy jesteśmy wykończeni wykońcvzeniówk, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 02.02.2008 18:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2008 Zapowiada się zlot forumowiczów u Sylvi składkowy co? czego rechocze? Zloty muszą być składkowe, bo my wszyscy jesteśmy wykończeni wykońcvzeniówk, nie? oj tak zdecydowanie z większym wkładem tych co dawno skończyli lub niedawno zaczęli... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ciaszka 04.02.2008 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 Sylvia, jestem za . A przy okazji jak tam kominek, działa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 05.02.2008 08:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 Sylvia, jestem za . A przy okazji jak tam kominek, działa? działa super jak po południu sie go włączy i pali do 23 to rano jest ciepło w domu jeszcze... to kiedy? w ferie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 05.02.2008 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 A kiedy są ferie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 05.02.2008 08:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 A kiedy są ferie? od 11 lutego do 24 lutego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 05.02.2008 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 A kiedy są ferie? :roll:od 11 lutego do 24 lutegoO to super! Przez najbliższe 2 tygodnie nie będzie korków w Wawie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ciaszka 07.02.2008 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 Szczęściarze - Śląsk zakończył ferie 29 stycznia i już zdążyłam zapomnieć ,że były Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 08.02.2008 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 No to miałaś w styczniu troszkę luzu na ulicach... Generalnie jak rozłożyli te ferie to chyba najbardziiej na tym skorzystali... górale.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts