Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

U mnie na monitorze wyszedł taki bardziej siny... :roll:

Bardzo ładne to Legno, szkoda, że Żona upierała się przy klepce w salonie.. :( No i dałem się namówić. Powinienem sa od razu wysłać do Sylvi na wizytację.. :wink:

• Odpowiedzi 1,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Mogę? To wpadnę :p następnym razem. Do stolicy kursuję ostatnio średnio raz na 2 miesiące. To kolejna podróż wypadnie pewnie w marcu ( zazwyczaj wybieram soboty). Pojadę samochodem bo wczoraj byłam skazana na autobus. Zadzwonię przed planowaniem wyjazdu i wtedy firanki odebrałabym osobiście. Co ty na to?

Mam zaplanowaną więźbę na marzec- a drzewo zamówione będzie czekać od lutego, liczę na to,że cieśli nie trzeba będzie pomagać. Muszę poważnie porozmawiać z mężem na temat telewizorni :wink: .

Bo wiesz ja nie bardzo lubię relacje sportowe a jeszcze mniej gdy mąż kibicuje

:lol:

kze daj znać kiedy i wpadajcie :p

ciaszka jasne że tak chętnie Cię ugoszczę. Wcześniej daj znać jakiej szerokości masz okno cobym wiedziała ile tego witcha kupić. a sa jeszcze inne kubusie, barbie z tych serii bajek o nich itp...

To super, a okno będzie chyba 150 cm, to firana 3 metry by wystarczyła.W grę wchodzą jedynie wiedźmy, witche albo winx-y. To szczegóły dogadamy przed sotkaniem.W jednych moja Basia jest Will a w drugich Bloom. A teraz jest nawet syreną :wink: A jak twoja córcia?
To super, a okno będzie chyba 150 cm, to firana 3 metry by wystarczyła.W grę wchodzą jedynie wiedźmy, witche albo winx-y. To szczegóły dogadamy przed sotkaniem.W jednych moja Basia jest Will a w drugich Bloom. A teraz jest nawet syreną :wink: A jak twoja córcia?
hmm Asia lubi wszystkie witche jeszcze lubi oglądać taką bajkę o agentkach na jetixie... :roll:
kze daj znać kiedy i wpadajcie :p

ciaszka jasne że tak chętnie Cię ugoszczę. Wcześniej daj znać jakiej szerokości masz okno cobym wiedziała ile tego witcha kupić. a sa jeszcze inne kubusie, barbie z tych serii bajek o nich itp...

Dzięki za zaproszenie.Jak tylko będzie chwila wolnego to postaram się namówić Żonę na odwiedziny.. 8)

Zapowiada się zlot forumowiczów u Sylvi :p

składkowy co?

:lol: :lol: :lol: :lol:

czego rechocze? :wink:

Zloty muszą być składkowe, bo my wszyscy jesteśmy wykończeni wykońcvzeniówk, nie? :wink:

Zapowiada się zlot forumowiczów u Sylvi :p

składkowy co?

:lol: :lol: :lol: :lol:

czego rechocze? :wink:

Zloty muszą być składkowe, bo my wszyscy jesteśmy wykończeni wykońcvzeniówk, nie? :wink:

oj tak zdecydowanie z większym wkładem tych co dawno skończyli lub niedawno zaczęli... :roll: :oops:

Sylvia, jestem za :p.

A przy okazji jak tam kominek, działa?

działa super jak po południu sie go włączy i pali do 23 to rano jest ciepło w domu jeszcze...

to kiedy? w ferie??

No to miałaś w styczniu troszkę luzu na ulicach... :wink:

Generalnie jak rozłożyli te ferie to chyba najbardziiej na tym skorzystali... górale.. :lol: