Agduś 08.02.2008 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 U nas właśnie ferie się kończą , a do wakacji daleko... Nie tylko Górale zyskali, my też. Mniejsze kolejki do wyciągów, do stolika w knajpie... łatwiej zarezerwować noclegi (no, na to nas na razie nie stać, więc jeździmy na narty w pobliżu). A poza tym najpierw dwa tygodnie ferii, a potem tydzień z Brazą w gościach, bo u nich ferie się zaczną! Fajnie mam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 08.02.2008 15:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 najpierw dwa tygodnie ferii, a potem tydzień z Brazą w gościach, bo u nich ferie się zaczną! Fajnie mam! SUPER FAJNIE!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 08.02.2008 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 NO! Tym bardziej, że ferie miałam tak urozmaicone. Najpierw narty, potem Białoruś, no i ta wizyta Brazy w perspektywie... Tak się przyzwyczaję do atrakcji, że nie wiem, jak potem zniosę normalność. Może jeszcze ktoś by mnie odwiedził? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 08.02.2008 19:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 Agduś a nie nic...nie będę się wpraszać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 08.02.2008 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 A co? Wybierasz się w stronę Krakowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 08.02.2008 20:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 A co? Wybierasz się w stronę Krakowa? średnio na jeża ale dla towarzystwa cygan dał się powiesić czy jakoś tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 08.02.2008 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 Obiecuję, że Cię nie powieszę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 08.02.2008 20:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 Obiecuję, że Cię nie powieszę! przemyślę przemyśle jakby coś to sie ekspresem odezwę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 10.02.2008 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2008 Nadstawiam ucha! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 10.02.2008 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2008 No to co z tą pc, Sylwia? Napisz, napisz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 10.02.2008 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2008 Nooo, też jestem ciekawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 11.02.2008 18:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2008 No to co z tą pc, Sylwia? Napisz, napisz! powoli najpierw fundusze trzeba zorganizować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 11.02.2008 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2008 No ale o szczegóły pytałam, nie gdzie jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 12.02.2008 09:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 No ale o szczegóły pytałam, nie gdzie jest szczegóły: wstępne oczywiście: to sirius M1-7 (ew. można zastanowić się nad M1-10 droższym o ok 1500 zł) wg pana M1-7 powinno spokojnie wystarczyć. Spokojnie da się wpiąć w nasza istniejącą kotłownię. Razem z dolnym źródłem i wykopaniem (czyli usługa kompleksowa) przy M1-7 powinnam zmieścić się w 20 tys... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 12.02.2008 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 No, to już jasne Ile bedziecie musieli czekać? My w końcu czekaliśmy strasznie długo, przez ten cholerny zbiornik, który zmieniliśmy na taki dostosowany do podłączenia kominka/solarów. Ale teraz to już nie ma stresu, zima się kończy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ciaszka 17.02.2008 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2008 Co u ciebie Sylvia słychać w sprawie pompy ciepła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
artmag 18.02.2008 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 Witam, bardzo podoba mi się ten projekt . Czy mogłabyś napisać jaką faktycznie powierzchnią dysponuje się przy projekcie ze ścianą kolankową?. Na stronie "Horyzontu"jest tylko info o 118 m2 bez tej ścianki (albo ja nie umiem znaleźć ) Pozdrawiam i gratuluję domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 19.02.2008 09:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2008 Witam, bardzo podoba mi się ten projekt . Czy mogłabyś napisać jaką faktycznie powierzchnią dysponuje się przy projekcie ze ścianą kolankową?. Na stronie "Horyzontu"jest tylko info o 118 m2 bez tej ścianki (albo ja nie umiem znaleźć ) Pozdrawiam i gratuluję domku dziękuję... pow. użytkowa ze ścianką to prawie 139 m2 a po podłogach to 168 m2 (tyle wyszło wylewek) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ciaszka 01.03.2008 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2008 A taki mały domek się wydawał :P:P Sylvia, możesz podać jak rozwiązałaś problem dostępu do kominów. Nie chcę by co kwartał kominiarz chodził mi po dachu. Rozumiem ,że jeżeli nie stopnie to wyłazy. Czy muszą być przy każdym kominie. A może wyczystki wystarczą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 01.03.2008 19:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2008 mam okna wyłazowe teraz za chiny ludowe bym ich nie zrobiła ( nie mają tej klasy U co zwykłe okna). kominiar4z orzekł, zę schodków nie potrzeba byle długa drabina była. Stąd wniosek, że i te wyłazy niepotrzebne były bo dojście do kominów będzie uskuteczniał z zewn. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts