Aga J.G 15.04.2008 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2008 Tak to jest zima = środek wiosna = zew Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ciaszka 20.04.2008 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2008 Sylvia , jak sobie poradziłaś z odprowadzeniem deszczówki. Macie w granicy kanalizację burzową? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 24.05.2008 16:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2008 Sylvia , jak sobie poradziłaś z odprowadzeniem deszczówki. Macie w granicy kanalizację burzową? Anetka dzięki za wizytę było bardzo miło. co do odprowadzenia deszczówki- mamy peszele które wodą odciągają od domu i tyle nie ma tej wody gdzie zrzucić- studnia drenarska odpada bo nikt nie będzie się przebijał przez 18 m gliny myślimy o ewentualnym zbiorniku na deszczówkę do wykorzystania do podlewania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 25.05.2008 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2008 Widzę, że powoli wszystko wykańczacie.. To dobrze.A jak dzieci odnajdują się w tak niewykończonym w 100% domu? Nie ma problemów?Ja maksumalnie opóźniam przeprowadzkę by mieć jak najwięcej zrobione... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 25.05.2008 15:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2008 Widzę, że powoli wszystko wykańczacie.. To dobrze. A jak dzieci odnajdują się w tak niewykończonym w 100% domu? Nie ma problemów? Ja maksumalnie opóźniam przeprowadzkę by mieć jak najwięcej zrobione... wiesz w sumie to on prawie wykończony zostały drobiazgi tak naprawdę bo czy niepomalowane schody w czymś przeszkadzają? albo brak listew ozdobnych w naroznikach w łazience? tyle, że moje dzieci starsze są ale np Senser zamieszkał z maluchem a wiem, że też wszystkiego nie miał od razu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 26.05.2008 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2008 Co do dzieci ja się wtrące Kze dziecią mniej przeszkadza niż nam dorosłym. Sylvia widzę że cały czas do przodu i tak trzymać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 26.05.2008 10:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2008 Co do dzieci ja się wtrące Kze dziecią mniej przeszkadza niż nam dorosłym. Sylvia widzę że cały czas do przodu i tak trzymać tak mąż się śmieje że budowę i wykańczanie skończymy w następnej dziesięciolatce i akurat trzeba będzie remonty zacząć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edyta_10 27.05.2008 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2008 Przeczytałam Twoje perypetie z drzwiami. Ręce opadaja....chociaz efekt jest na prawde fajny. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 27.05.2008 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2008 Co do dzieci ja się wtrące Kze dziecią mniej przeszkadza niż nam dorosłym. Sylvia widzę że cały czas do przodu i tak trzymać tak mąż się śmieje że budowę i wykańczanie skończymy w następnej dziesięciolatce i akurat trzeba będzie remonty zacząć Mój mówi tak samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 27.05.2008 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2008 Co do dzieci ja się wtrące Kze dziecią mniej przeszkadza niż nam dorosłym. Sylvia widzę że cały czas do przodu i tak trzymać tak mąż się śmieje że budowę i wykańczanie skończymy w następnej dziesięciolatce i akurat trzeba będzie remonty zacząć Mój mówi tak samo Myśmy już zaczęli - dzieci zdążyły ściany w jadalni tak wysmarować, że już malowaliśmy drugi raz, chociaż holl jeszcze w ogóle malowany nie był. Jadalnia, oczywiście, już się nadaje do trzeciego malowania... Może jakieś moro na ściany rzucimy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 29.05.2008 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2008 Co do dzieci ja się wtrące Kze dziecią mniej przeszkadza niż nam dorosłym. Sylvia widzę że cały czas do przodu i tak trzymać tak mąż się śmieje że budowę i wykańczanie skończymy w następnej dziesięciolatce i akurat trzeba będzie remonty zacząć Mój mówi tak samo i to jest szczera prawda Sylvia - może jakieś nowe fotki suni Śliczna jest Co to za rasa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 29.05.2008 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2008 Popieram Maluszka co do fotek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 29.05.2008 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2008 no wlasnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 29.05.2008 16:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2008 Co do dzieci ja się wtrące Kze dziecią mniej przeszkadza niż nam dorosłym. Sylvia widzę że cały czas do przodu i tak trzymać tak mąż się śmieje że budowę i wykańczanie skończymy w następnej dziesięciolatce i akurat trzeba będzie remonty zacząć Mój mówi tak samo i to jest szczera prawda Sylvia - może jakieś nowe fotki suni Śliczna jest Co to za rasa? Mastif tybetański (tylko kolor mniej spotykany bo nie czarny podpalany a popielato-złoty) zdjęcia sprzed 2 tygodni ukradłam kapcia: http://img218.imageshack.us/img218/5089/tndscf1681wa4.jpg fajny jest http://img218.imageshack.us/img218/5020/tndscf1684xk1.jpg zakopię go http://img218.imageshack.us/img218/8996/tndscf1678lh9.jpg ale ta praca wyczerpująca http://img81.imageshack.us/img81/1990/tndscf1692iq9.jpg to teraz go popilnuję http://img81.imageshack.us/img81/6323/tndscf1691tn4.jpg jak wyjeżdżamy autem to Lisunia ślicznie furtki pilnuje (potem jest odpinana) i już wie, że jak idziemy w stronę bramy to trzeba dać się przypiąć do furtki aby być bezpieczną na czas wyjazdu autem.... http://img404.imageshack.us/img404/6180/tndscf1697xr8.jpg http://img104.imageshack.us/img104/8027/tndscf1720jo5.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 29.05.2008 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2008 Słodka jest taka kuleczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 29.05.2008 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2008 cudna jest Sylvia - wklejaj jej fotki od czasu do czasu - ciekawa jestem jaka będzie jak urośnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 30.05.2008 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2008 o zesz ty jaka piekna betsia - jaka ona wielka wyrosnie!!!!!!!!!!!!!!!!! wieksza od moich napewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ciaszka 31.05.2008 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2008 Sylvia , dzięki za gościnę i sorry za zamieszanie. Szkoda ,że tak krótko . Przecież ja nawet o centralny odkurzacz nie zapytałam. A chciałam Krzyśka zachęcić. Nie daruję sobie tego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 31.05.2008 23:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2008 Wykończenie musi być w tej dziesięciolatce! A jeśli chodzi o dzieci to im może nie przeszkadza, ale mam wrażenie, że bardziej zainteresują się tymi niewykończonymi fragmentami domu i obejścia niż wykończonymi...A tego najbardziej boję się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 09.06.2008 21:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 A jeśli chodzi o dzieci to im może nie przeszkadza, ale mam wrażenie, że bardziej zainteresują się tymi niewykończonymi fragmentami domu i obejścia niż wykończonymi... a to masz jak w banku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts