Agduś 09.06.2008 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 A jeśli chodzi o dzieci to im może nie przeszkadza, ale mam wrażenie, że bardziej zainteresują się tymi niewykończonymi fragmentami domu i obejścia niż wykończonymi... a to masz jak w banku A moje odwrotnie - miały już tak dosyć budowy, że zachwycały się wykończonymi fragmentami domu. Wcześniej na haslo "jedziemy na budowę" odpowiadały zgodnym chórem "znooooowuuuu?". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 17.06.2008 18:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2008 A jeśli chodzi o dzieci to im może nie przeszkadza, ale mam wrażenie, że bardziej zainteresują się tymi niewykończonymi fragmentami domu i obejścia niż wykończonymi... a to masz jak w banku A moje odwrotnie - miały już tak dosyć budowy, że zachwycały się wykończonymi fragmentami domu. Wcześniej na haslo "jedziemy na budowę" odpowiadały zgodnym chórem "znooooowuuuu?". no bo nasze są starsze a kze ma małe dziecka wkleiłam nowe zdjątka zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 18.06.2008 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2008 Kochana...jak ślicznie u Ciebie ... jak ja Ci zazdroszczę, że już mieszkasz ... zwierzaki masz cudne .... widzę, że też taka zwierzara z Ciebie jak ze mnie . I jak się mieszka na swoim? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 19.06.2008 08:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 Daguś cudnie się mieszka. Nawet dojazdy nie męczą. Kredyt trza spłacać ale to nic to mieszkanie w domku pod lasem jest BEZCENNE. I nawet niedoróbki przestają wkurzać jak człek się na nie patrzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 19.06.2008 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 witam ale sie usmialam -popatrzylam na zdjecie u cie bie w dzinniku tej jaszczurki i porownalam ja do twoich nog - jakos mi sie wydawlao ze lezy toto na podlodze i zdebialam ze takie bestie chodza po ogrodzie - i na dodatek koty je przynosza - ale pozniej zobaczylampalec i jaszczura sie od razu zmiejszyla - huehuehuheuheuheuhuehuehue Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 19.06.2008 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 Gratuluje zamieszkania u siebie w domku!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 19.06.2008 10:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 Gratuluje zamieszkania u siebie w domku!!!!!!!!!!!!!!!!!!! dzięki...kiedy ja mieszkam od października już... witam ale sie usmialam -popatrzylam na zdjecie u cie bie w dzinniku tej jaszczurki i porownalam ja do twoich nog - jakos mi sie wydawlao ze lezy toto na podlodze i zdebialam ze takie bestie chodza po ogrodzie - i na dodatek koty je przynosza - ale pozniej zobaczylampalec i jaszczura sie od razu zmiejszyla - huehuehuheuheuheuhuehuehue no faktycznie a jakiej wielkosci powinna być kotka by go złapać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 19.06.2008 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 uehueueheue no coz refleks mam niezly - lepiej pozno niz wcale!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ciaszka 22.06.2008 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2008 Gratuluję nowych schodów . Czy to znaczy ,że minęło zmęczenie budową i niechęć do wpuszczania kolejnych ekip do domu Proszę od nas pogłaskać sunię. A może tak jakieś zdjęcie domku w zieleni , tak ładnie jest u was. Macie wczasy cały rok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 22.06.2008 16:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2008 Gratuluję nowych schodów . Czy to znaczy ,że minęło zmęczenie budową i niechęć do wpuszczania kolejnych ekip do domu Proszę od nas pogłaskać sunię. A może tak jakieś zdjęcie domku w zieleni , tak ładnie jest u was. Macie wczasy cały rok. one nie są nowe te schody pan tylko łaskawie poprawił to co sam spraprał. I tak daleko im do schodów oglądanych na tym forum ale trudno... Podbitkę poprawi jak obrobimy słupy na tarasie. Nie mam ochoty oglądać nowych ekip skoro zapłaciłam to czemu mam mu odpuścić kiepskie wykonanie? Sunię wygłaszczę. Zdjęcia porobię i wkleję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ciaszka 22.06.2008 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2008 Sylvia, ty jesteś skromna kobietka . Masz świetne schody a skoro stolarz poprawił to najważniejsze. Teraz to są nowe /stare /schody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 23.06.2008 12:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2008 Sylvia, ty jesteś skromna kobietka . Masz świetne schody a skoro stolarz poprawił to najważniejsze. Teraz to są nowe /stare /schody ta świetne.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 15.07.2008 13:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2008 właśnie wklejam nowe zdjątka zapraszam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 15.07.2008 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2008 a z czego ten kominek jest ?????? a raczej czym jest oblozony??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 15.07.2008 14:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2008 ten kolorowy przód to kafle sztuk 6 specjalnie robione dla naszego wkładu. reszta to pokolorowania to tynk taki na kominki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 15.07.2008 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2008 a gdzie takie kafle sie zamawia?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 15.07.2008 14:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2008 a gdzie takie kafle sie zamawia?? na priva ok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 15.07.2008 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2008 ok!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 15.07.2008 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2008 ok!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 15.07.2008 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2008 ok!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts