Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

komentarz do- A jednak Słoneczko -dziennik Sylvii

Recommended Posts

A jeśli chodzi o dzieci to im może nie przeszkadza, ale mam wrażenie, że bardziej zainteresują się tymi niewykończonymi fragmentami domu i obejścia niż wykończonymi...

a to masz jak w banku 8) 8) 8)

A moje odwrotnie - miały już tak dosyć budowy, że zachwycały się wykończonymi fragmentami domu. Wcześniej na haslo "jedziemy na budowę" odpowiadały zgodnym chórem "znooooowuuuu?".

• Odpowiedzi 1,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

A jeśli chodzi o dzieci to im może nie przeszkadza, ale mam wrażenie, że bardziej zainteresują się tymi niewykończonymi fragmentami domu i obejścia niż wykończonymi...

a to masz jak w banku 8) 8) 8)

A moje odwrotnie - miały już tak dosyć budowy, że zachwycały się wykończonymi fragmentami domu. Wcześniej na haslo "jedziemy na budowę" odpowiadały zgodnym chórem "znooooowuuuu?".

no bo nasze są starsze a kze ma małe dziecka :wink: :roll:

wkleiłam nowe zdjątka

zapraszam 8)

witam

ale sie usmialam -popatrzylam na zdjecie u cie bie w dzinniku tej jaszczurki i porownalam ja do twoich nog - jakos mi sie wydawlao ze lezy toto na podlodze i zdebialam ze takie bestie chodza po ogrodzie - i na dodatek koty je przynosza :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: - ale pozniej zobaczylampalec i jaszczura sie od razu zmiejszyla - huehuehuheuheuheuhuehuehue :lol: :lol: :lol:

Gratuluje zamieszkania u siebie w domku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

dzięki...kiedy ja mieszkam od października już...

witam

ale sie usmialam -popatrzylam na zdjecie u cie bie w dzinniku tej jaszczurki i porownalam ja do twoich nog - jakos mi sie wydawlao ze lezy toto na podlodze i zdebialam ze takie bestie chodza po ogrodzie - i na dodatek koty je przynosza :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: - ale pozniej zobaczylampalec i jaszczura sie od razu zmiejszyla - huehuehuheuheuheuhuehuehue :lol: :lol: :lol:

no faktycznie a jakiej wielkosci powinna być kotka by go złapać :o :o :o

Gratuluję nowych schodów :p. Czy to znaczy ,że minęło zmęczenie budową i niechęć do wpuszczania kolejnych ekip do domu 8)

Proszę od nas pogłaskać sunię.

A może tak jakieś zdjęcie domku w zieleni , tak ładnie jest u was. Macie wczasy cały rok.

one nie są nowe te schody pan tylko łaskawie poprawił to co sam spraprał. I tak daleko im do schodów oglądanych na tym forum ale trudno... Podbitkę poprawi jak obrobimy słupy na tarasie. Nie mam ochoty oglądać nowych ekip skoro zapłaciłam to czemu mam mu odpuścić kiepskie wykonanie?

Sunię wygłaszczę.

Zdjęcia porobię i wkleję

• 4 weeks później...