Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

komentarz do- A jednak Słoneczko -dziennik Sylvii

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

KZE, Ciaszka, QQ jak mi miło dziękuję bardzo jak dokupię zasłonki i założę nowe pokrowce na sofy to zrobię zdjęcia i wkleję... no i szafę w wiatrołapie...

a doradźcie na jaki kolor ten taras by było ładnie i by sie nie nagrzewało zbytnio od słońca a ładnie komponowało z resztą?

Sylvia żaden ze mnie fachowiec ale możesz taras kolorystycznie połączyć z cokołem albo z płytkami w salonie (wtedy będziesz miała kontynuację jednego koloru i chyba bryły bo kafle prostokąty i dechy też podłużne). Kolor jaki masz na zdjęciach też jest fajny , naturalny. Mógłby spokojnie zostać.

Przy malowaniu dopiero druga warstwa a czasami trzecia daje właściwy kolor.

Jestem ciekawa garderoby , pozdrawiam serdecznie.

Proszę jeden łyk kawy przy kominku wypić za koleżankę :p

• 3 weeks później...

Sylwia ...kochana, jaki piękny masz kominek :D .... super jest - niebanalny i z pomysłem zrobiony.

Tak oglądam te zdjęcia Twoje .... no i zazdraszczam szczerze widoków i bliskości natury w formie lasu :D ....zwierzaki widzę w siódmym niebie- dzieciaki pewnie też :D . No powiedz sama ....warto było , co? :D

Hej,

nie dalam rady dziś doczytać całego dziennika, ale jak zwykle zerknęlam na ostatnie fotki - ale macie ślicznie! :D I świetna piesa :lol: , i kocia para, i w ogóle to niedaleko siebie będziemy! My w Adamowie, czyli jadąc przez Kuklówkę dalej na południe od W-wy.

Pozdrawiamy i zazdraszczamy :wink: :lol: , my dopiero na przedmetku!