kolakao 15.07.2008 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2008 ok!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 16.07.2008 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2008 Kominek baardzo fajny, szkoda że wykonawca taki syfiasz ale cóż nie ma róży bez kolców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzialenka 17.07.2008 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2008 czy ja tez moge poprosic o namiary na kafle? PozdrawiamMagda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 17.07.2008 15:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2008 kolakao, Magda poszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 21.07.2008 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2008 Muszę przyznać, że bardzo orginalny kominek. Takiego nie widziałem.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ciaszka 21.07.2008 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2008 Sylvia pisałam już ,że ci zazdroszczę zieleni wokół domku? Jeśli tak to do listy dorzucam kominek i taras . Naprawdę , udał wam się kominek i ładne kolorki. Od razu ciepło zrobiło się w salonie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qqrq5 23.07.2008 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2008 sylvia moje zdanie na temat wszystkiego u Ciebie w domku juz znasz, ale powiem jeszcze raz-cudnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 23.07.2008 15:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2008 KZE, Ciaszka, QQ jak mi miło dziękuję bardzo jak dokupię zasłonki i założę nowe pokrowce na sofy to zrobię zdjęcia i wkleję... no i szafę w wiatrołapie... a doradźcie na jaki kolor ten taras by było ładnie i by sie nie nagrzewało zbytnio od słońca a ładnie komponowało z resztą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ciaszka 26.07.2008 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2008 Sylvia żaden ze mnie fachowiec ale możesz taras kolorystycznie połączyć z cokołem albo z płytkami w salonie (wtedy będziesz miała kontynuację jednego koloru i chyba bryły bo kafle prostokąty i dechy też podłużne). Kolor jaki masz na zdjęciach też jest fajny , naturalny. Mógłby spokojnie zostać. Przy malowaniu dopiero druga warstwa a czasami trzecia daje właściwy kolor. Jestem ciekawa garderoby , pozdrawiam serdecznie. Proszę jeden łyk kawy przy kominku wypić za koleżankę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 26.07.2008 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2008 Niestety w temacie doboru kolorów (jak większość facetów) wolę nie wypowiadać się.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 11.08.2008 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 Sylwia ...kochana, jaki piękny masz kominek .... super jest - niebanalny i z pomysłem zrobiony. Tak oglądam te zdjęcia Twoje .... no i zazdraszczam szczerze widoków i bliskości natury w formie lasu ....zwierzaki widzę w siódmym niebie- dzieciaki pewnie też . No powiedz sama ....warto było , co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 11.08.2008 15:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 oj Daggulka jasne że tak choć jeszcze tyle do zrobienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ciaszka 19.08.2008 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2008 Sylvia możesz podać ile was kosztował taras. Chciałabym mieć jakiś punkt odniesienia do rozmowy ze stolarzem. Pozdrawiam serdecznie całą rodzinkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 19.08.2008 19:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2008 ciaszka juz wysyłam na priva i zapraszam na nowe zdjątka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 19.08.2008 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2008 Zeszłaś na psy - krótko mówiąc!Czekam na zdjęcia z domu i okolic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 19.08.2008 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2008 Widzę Sylwia że nie zapomniałaś o pamiętniku więcej zdjęć z exluzywnego wymiennika PC poproszę. Poza tym co za Pani co za facet z brodą, co za pies i słonecznik . O kanapie w kratkę nie wspomnę. PS. U ciebie też się pokrycie z boku odchapia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ciaszka 20.08.2008 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 Dzięki za wiadomość Sylvia . Bardzo się przyda ,szczególnie ,że u nas dzisiaj stolarz na działce zawita. No naprawdę ,wasza sunia prześlicznej urody. Słodka psinka Gospodarze też fajni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AskaK1719503823 21.08.2008 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2008 Hej, nie dalam rady dziś doczytać całego dziennika, ale jak zwykle zerknęlam na ostatnie fotki - ale macie ślicznie! I świetna piesa , i kocia para, i w ogóle to niedaleko siebie będziemy! My w Adamowie, czyli jadąc przez Kuklówkę dalej na południe od W-wy. Pozdrawiamy i zazdraszczamy , my dopiero na przedmetku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qqrq5 22.08.2008 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2008 sylvia psina fantastyczna i rosnie niesamowicie Ty tez wygladasz bosko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 22.08.2008 09:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2008 dziękuję wszystkim za miłe słowa Aska doczytaj tam niejedna komedia opisana.. teraz już się z tego chichramy ale wtedy nam nie było do śmiechu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts