Aga J.G 29.08.2008 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2008 Psina super A domek pieknieje A sparwa reku załatwiona ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 01.09.2008 11:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2008 Psina super A domek pieknieje A sparwa reku załatwiona ???? Aga dzięki... powiedzmy że załatwiona tzn pan uznał, że chodzi super a ja że jest tak sobie ale nie mam ochoty poprawiać bo bym musiała cały k-g rozbierać. Zobaczymy jak będzie działała PC. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 01.09.2008 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2008 Psina super A domek pieknieje A sparwa reku załatwiona ???? Aga dzięki... powiedzmy że załatwiona tzn pan uznał, że chodzi super a ja że jest tak sobie ale nie mam ochoty poprawiać bo bym musiała cały k-g rozbierać. Zobaczymy jak będzie działała PC. To trzymam kciuki żeby działało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 01.09.2008 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2008 ja też, ja też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 14.09.2008 00:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2008 Na pewno pompa będzie działała. Skoro tak wyczekana i wymażona... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qqrq5 17.09.2008 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2008 co słychac?? dawno nie klikałysmy na gg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 17.09.2008 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2008 Na pewno pompa będzie działała. Skoro tak wyczekana i wymażona... i pewnie zabezpieczona należycie.... ... po przeprawie z reku Sylwia pewnie zrobiła lalkę voodu wykonawcy PC, jak coś sie zatnie to tylko wsadzi szpile tam gdzie go zaboli i po sprawie . Że też ja wcześniej na taki patent sam nie wpadłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 20.09.2008 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2008 Rozumiem, że zakładamy klub miłośników voodoo.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 21.09.2008 08:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2008 nie nie żadnych voodooopompa ciepła działa na podsumowanie kosztów prądu zdecyduję się jak troszkę podziała. Generalnie smutna jesień się zaczęła... jak to jesień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 13.10.2008 08:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2008 oj coś widzę że moje komentarze nie są zbyt popularne... a rok temu wspólnie odliczaliśmy dni do przeprowadzaki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qqrq5 13.10.2008 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2008 wazne ze juz rok mieszkasz-gratuluje !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ciaszka 15.10.2008 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2008 Faktycznie minął roczek, to i ja przyłączam się do gratulacji Przesyłam Anioła na szczęście http://www.sztukowisko.pl/images/products/1263m.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mapan 15.10.2008 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2008 Witaj,Nasze słoneczko wkroczyło w fazę wykańczania nas. Zainspirował nas Twój kominek. Powiedz co to za wkład? My przymierzamy się do Hajduka Smart. Zastanawiam się, czy nasza lokalizacja kominka (przesunięty maksymalnie w kierunku wejścia do pokoju) zapewni właściwa dystrybucję ciepła grawitacyjnie, czy będzie konieczność zastanowienia się nad DGP. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 26.10.2008 20:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2008 Mapan miło mi ja mam wkład z czeskiej firmy Dynamik pionowy na tym są pierścienie akumulacyjne. obudowa to kafle. CO do DGP to my mamy takie z turbinką i troszkę źle zostało wykonane (bo już nie łudzę się, że był projekt) obecnie więcej pokoje na górze się nagrzewają jak się otworzy drzwi niż przez anemostaty może jak zaczniemy palić intensywniej to będzie lepiej. (w tej chwili raz na kilka dni po pół wkładu) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 28.10.2008 20:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2008 Ciaszka dziękuję za cudownego Anioła... na pewno sie przyda.... Anetka bardzo dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ciaszka 30.10.2008 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2008 Proszę uprzejmie A ja jestem chora , mam grypę. Przy okazji leniuchowania mogę pomyśleć - na co by tu wydać przyszłe pieniądze , jeżeli tylko bank zgodzi się na podwyższenie kredytu . Sylvia a co chciałabyś posadzić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 31.10.2008 18:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2008 Ciaszka żzebym to ja wiedziała w tym właśnie tkwi szkopuł że nie znam się na tym absolutnie i marzę o jakimś dobrym duszku któremu bym powiedziała jaki efekt chcę mieć a on (ona) mi powie co mam posadzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michant 01.11.2008 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2008 Jesli chodzi o nasadzenia u nas problem z głowy. Mam kolega który nie dosc ze sie na tym zna to jescze pasjonuje. Mysle ze jesli bym poprosił go w twoim imieniu to jak piszesz któremu bym powiedziała jaki efekt chcę mieć a on (ona) mi powie co mam posadzić jest do zrobienia. u mnie poczatekj budowy a wlasnie dzieki niemu marzymy juz o planowaniu ogrodu. Jak mowia za marzenia nie każą a narazie trzeba sie brac do roboty. Czeka nas ciezki tydzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 02.11.2008 10:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2008 Jesli chodzi o nasadzenia u nas problem z głowy. Mam kolega który nie dosc ze sie na tym zna to jescze pasjonuje. Mysle ze jesli bym poprosił go w twoim imieniu to jak piszesz któremu bym powiedziała jaki efekt chcę mieć a on (ona) mi powie co mam posadzić wszelkie dane by tu nie zaśmiecać na priva ok? bardzo byłabym wdzięczna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ciaszka 02.11.2008 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2008 Sylvia mam ten sam problem Sporządziłam sobie zupełną amatorszczyznę wiosną bazując na planach nasadzeń jakie zawierał jeden z numerów magazynu " Mój Piękny Ogród". Założenie było takie - duże rośliny który w ciągu całego roku są zielone oraz takie , które jesienią przebierają kolor purpury. Wykorzystałam płytkę z muratora "Fotoogród". Program fajny bo obrazował wzrost roślin.Niestety formatowanie komputera pożarło wszystko. Będą musiała zacząć od nowa. Przyznam ,że też jakoś nie bardzo czuję się w tym temacie. Tym bardziej ,że dobrze jest wiedzieć jakie rośliny się przyjmą i posadzić je we właściwym miejscu ( strony świata itd). Na pewno chcę mieć poza choinkami przynajmniej jedną jarzębinę i klony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts