sylvia1 04.11.2008 10:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 Ciaszka no ja też kiepsko siedzę w temacie... Dodatkowo sprawę utrudnia moja maleńka psinka. i dziecka które domagają się terenu rekreacyjnego...więc do zagospodarowania mam tereny pod płotem i przód domu chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 04.11.2008 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 oj coś widzę że moje komentarze nie są zbyt popularne... a rok temu wspólnie odliczaliśmy dni do przeprowadzaki... to już rok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 04.11.2008 18:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 oj coś widzę że moje komentarze nie są zbyt popularne... a rok temu wspólnie odliczaliśmy dni do przeprowadzaki... to już rok prawda? zleciało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ciaszka 08.11.2008 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2008 Sylvia doskonale cię rozumiem , fajnie jest mieć miejsce na podwórku , gdzie dzieciaki mogą spokojnie pograć, ba nawet my. Poza tym akurat plusem dla twojej działki jest to ,że graniczy z lasem. Ściana zieleni , moje niespełnione marzenie. Żaden sąsiad nie zagląda ci do salonu. W pidżamie można wyskoczyć na grzyby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 08.11.2008 15:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2008 Ściana zieleni , moje niespełnione marzenie. Żaden sąsiad nie zagląda ci do salonu. W pidżamie można wyskoczyć na grzyby No z tą zielenią to prawda... Gorzej z tymi grzybami i pidżamą bo a) trza się na nich znać b) pokrzywy za płotem skutecznie uniemożliwiają takowe posunięcie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 08.11.2008 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2008 Sylvia doskonale cię rozumiem , fajnie jest mieć miejsce na podwórku , gdzie dzieciaki mogą spokojnie pograć, ba nawet my. Poza tym akurat plusem dla twojej działki jest to ,że graniczy z lasem. Ściana zieleni , moje niespełnione marzenie. Żaden sąsiad nie zagląda ci do salonu. W pidżamie można wyskoczyć na grzyby U Sylwi jest kameralnie jak już na te grzyby to bez piżamy , jak rusłaka a co tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 08.11.2008 23:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2008 Sylvia doskonale cię rozumiem , fajnie jest mieć miejsce na podwórku , gdzie dzieciaki mogą spokojnie pograć, ba nawet my. Poza tym akurat plusem dla twojej działki jest to ,że graniczy z lasem. Ściana zieleni , moje niespełnione marzenie. Żaden sąsiad nie zagląda ci do salonu. W pidżamie można wyskoczyć na grzyby U Sylwi jest kameralnie jak już na te grzyby to bez piżamy , jak rusłaka a co tam tia rusałka w pokrzywach ale żołnierze z jednostki mieliby ubaw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 08.11.2008 23:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2008 Sylvia doskonale cię rozumiem , fajnie jest mieć miejsce na podwórku , gdzie dzieciaki mogą spokojnie pograć, ba nawet my. Poza tym akurat plusem dla twojej działki jest to ,że graniczy z lasem. Ściana zieleni , moje niespełnione marzenie. Żaden sąsiad nie zagląda ci do salonu. W pidżamie można wyskoczyć na grzyby U Sylwi jest kameralnie jak już na te grzyby to bez piżamy , jak rusłaka a co tam tia rusałka w pokrzywach ale żołnierze z jednostki mieliby ubaw. a ten lasekto military zone ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 09.11.2008 15:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2008 a ten lasekto military zone ??? a wiesz że nie wiem chyba nie ale głębiej to są jakieś zasieki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ciaszka 09.11.2008 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2008 ale mi Sylvia pobudziłaś wyobraźnię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 09.11.2008 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2008 ale mi Sylvia pobudziłaś wyobraźnię no ładnie od razu pluton wygłodniałych i sexownych szeregowych najlepiej rozebranych od pasa w dół w ciemnym lesie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 10.11.2008 17:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2008 ale mi Sylvia pobudziłaś wyobraźnię no ładnie od razu pluton wygłodniałych i sexownych szeregowych najlepiej rozebranych od pasa w dół w ciemnym lesie... wow to teraz moją wyobraźnie Gawełku pobudziłeś.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ciaszka 19.11.2008 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2008 Gaweł ale się oplułam Koniecznie muszę zawitać do ciebie Sylvia , tyle atrakcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 20.11.2008 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2008 pewno po ostatnich wiatrach wszystko wywialo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ciaszka 20.11.2008 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2008 jaka szkoda , a może za jakiś czas ich znowu przywieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 20.11.2008 21:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2008 Koniecznie muszę zawitać do ciebie Sylvia a zapraszam drogę już znasz... kiedy znowu jesteście w Warszawie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ciaszka 21.11.2008 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2008 Jeszcze nie wiem ale jak tylko się wybiorę dam znać Najpierw nasz mechanik musi podreperować nam samochód, niestety ledwo zipie. Na pewno dam znać jak coś będę planować , może w grudniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 25.11.2008 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 Sylvia, jak tam pompa chodzi? Jak Wam wskazuje podlicznik? Jakie koszty? A tak przy okazji to przypomnij ktora macie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 25.11.2008 19:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 Sylvia, jak tam pompa chodzi? Jak Wam wskazuje podlicznik? Jakie koszty? A tak przy okazji to przypomnij ktora macie pompa chodzi mąż troszkę narzeka że dużo chodzi bo faktycznie jak sie napali w kominku to następnego dnia się włącza ok 9 i chodzi minimum 4 godziny zanim temp osiągnie wymagane 22 stopnie (no dobra 22,25 się wyłącza a włącza przy 21,75). Podlicznik mam od 20 X i tak zużycie w I taryfie to 208 kWh i 210 kWh w II co daje rachunek 170 zł za miesiąc i częściowe palenie w kominku ( przy dużych wiatrach i wilgoci paliłam teraz palę troszkę więcej bo lubię kominek no lubię i już)... To kwota za CO+CWU jakby doliczyć kominek to dojdzie jeszcze z 20-30 zł a mamy model M1-7 ze scrollem (własny zasobnik cwu 150 l i bufor do podłogówki 300 l ). Zobaczymy co będzie zimą bo przy temp na zewn 0 do -2 i silnych wiatrach szybko temp spadała... No i jestem umówiona na zimę na badanie kamerę termowizyjną bo na dole 22 stopnie prawie a w sypialniach 18,5. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mapan 26.11.2008 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2008 a jakiej grubości macie ocieplenie poddasza? Projektowe krokwie maja 20 cm, dawaliście wełnę tylko między krokwie, czy jeszcze dodoatkowo pod stelaże do gk? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts