Beata Zygmunt 05.07.2006 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2006 Witaj. Właśnie przeczytałam Twój dziennik. Ładne masz na tej działce widoczki. Widzę, że prace już rozpoczęte. Byle tak dalej i do przodu. Będę do Ciebie zaglądać. Powodzenia. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 05.07.2006 21:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2006 Beatko a dziękuję bardzo... zapraszam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 08.07.2006 05:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2006 Widzę, że początki masz trudne- ale nie przejmuj się- u mnie było podobnie. Teraz, jak widzisz nabrało tempa. Te początki są chyba najtrudniejsze. Do tego musi być sprzyjająca pogoda. A jeśli kierownik czepialski- to może lepiej go zmienić. Pytanie tylko, czy to jego czepialstwo wynika z chęci zysku, czy z dokładności. Trzymam kciuki, by wzystko było ok. Ale musicie sie pospieszyć z tym zalewaniem, bo zapowiadają deszcze i burze- w przyszłym tygodniu.pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 08.07.2006 10:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2006 Tabaluga kierownik po poszerzeniu dna wykopu wieczorem telefonicznie uznał, że ok może być byle potem panowie dobrze izolację bloczków zrobili Rano biegalismy po betoniarniach coby znaleźć kogoś kto wieczorem przyjedzie i zaleje... na razie nic nie pisze bo nie chce zapeszyc dam znac wieczorkiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 08.07.2006 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2006 Tablagua kierownik po poszerzeniu dna wykopu wieczorem telefonicznie uznał, że ok może być byle potem panowie dobrze izolację bloczków zrobili Rano biegalismy po betoniarniach coby znaleźć kogoś kot wieczorem przyjedize i zaleje... na razie nic nie pisze bo nie chce zapeszyc dam znac wieczorkiem... Masz rację, ja też wolałam wcześniej nie mówić i udało się. Tobie też się uda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 09.07.2006 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2006 No i się udało. Gratuluję. Kolejny domek zapuścił korzenie.To kiedy cdn? Albo może lepiej nie zapeszać. czekam na wieści i zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 09.07.2006 19:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2006 jutro jade zamówic betonik tzn bloczki...a kiedy? nie wiem bo nasz wykonawca skoacze równolegle do nas na inną budową...(miał ja skończyć do połowy lipca ale inwestorzy nie mogli zacząc bo zbyt długo snieg lezał i było za duzo wody) więc z przymusu skacze... za jakieś 2 max. 3 tyg mam mieć stan zero skończony... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asz 11.07.2006 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2006 Hej Sylwia! Piękne ławy Napisz proszę (może być na PW) jak do Ciebie dokładniej trafić jadąc z Grodziska - ostatnio mam etap codziennych wycieczek rowerowych. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świercz1719500624 11.07.2006 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2006 no ładnie ładnie. tydzień mnie tu nie było a ty śmigasz.... tylko kase ci dać i prosze zazdroszcze i grtuluje postępów!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e.kala 11.07.2006 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2006 Widzę, że wszystko szybko idzie. Ja jeszcze nie zamówiłam bloczków i z ciekawości sie zapytam w jakiej cenie są one u Ciebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świercz1719500624 12.07.2006 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2006 sylvia1 możesz mi naposać ile zapłaciliscie tam u siebie za założenie przyłącza wodociągowego?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 13.07.2006 12:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2006 Widzę, że wszystko szybko idzie. Ja jeszcze nie zamówiłam bloczków i z ciekawości sie zapytam w jakiej cenie są one u Ciebie? rozpiętośc cenowa róźna od 2,2 brutto po 3,44 ale co ciekawe te same bloczki co po 3,44 można kupic nie bezpośrednio w budkoruszu a przez pośrednika 50 groszy taniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 13.07.2006 12:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2006 sylvia1 możesz mi naposać ile zapłaciliscie tam u siebie za założenie przyłącza wodociągowego?? nie wiem bo ja na razie mam tylko studnie ale orientowałam sie i za przyłącze wodociągowe koszt 650+ 2,5 to najmniej za kanalizację opłata stała 1400 zł (ma być robiona w przyszłym roku) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 13.07.2006 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2006 No to domek już ma nóżki. Gratulacje. Teraz to juz tylko w górę. Mam nadzieję, że to opijacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 14.07.2006 04:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 hmm tak o ile napoje niskoalkoholowe wystarczą..? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Witos 14.07.2006 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 To nie prawda ze Bush nie lubi HOpCOli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 14.07.2006 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 To nie prawda ze Bush nie lubi HOpCOli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 14.07.2006 19:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 To nie prawda ze Bush nie lubi HOpCOli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaworzyna 14.07.2006 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 Hop Cola...w ostateczności może być.... właściwie to takie postępy w budowie można ''opijać'' wszystkim co się nawinie pod rękę !!! No ale się dzieje u CIEBIE kobietko!!!! Się dzieje!!!! Śledzę postępy z zazdrością i zaangażowaniem...porównywalnym do ''serialowego'' pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata Zygmunt 14.07.2006 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 Ładne fundamenciki. Widzę, że robota idzie. Co z tymi bloczkami? Będę śledzić poczynania. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts