Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

komentarz do- A jednak Słoneczko -dziennik Sylvii

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Widzę, że początki masz trudne- ale nie przejmuj się- u mnie było podobnie. Teraz, jak widzisz nabrało tempa. Te początki są chyba najtrudniejsze. Do tego musi być sprzyjająca pogoda. A jeśli kierownik czepialski- to może lepiej go zmienić. Pytanie tylko, czy to jego czepialstwo wynika z chęci zysku, czy z dokładności.

Trzymam kciuki, by wzystko było ok. Ale musicie sie pospieszyć z tym zalewaniem, bo zapowiadają deszcze i burze- w przyszłym tygodniu.

pozdrowionka

Tabaluga kierownik po poszerzeniu dna wykopu wieczorem telefonicznie uznał, że ok może być byle potem panowie dobrze izolację bloczków zrobili

Rano biegalismy po betoniarniach coby znaleźć kogoś kto wieczorem przyjedzie i zaleje... na razie nic nie pisze bo nie chce zapeszyc dam znac wieczorkiem...

Tablagua kierownik po poszerzeniu dna wykopu wieczorem telefonicznie uznał, że ok może być byle potem panowie dobrze izolację bloczków zrobili

Rano biegalismy po betoniarniach coby znaleźć kogoś kot wieczorem przyjedize i zaleje... na razie nic nie pisze bo nie chce zapeszyc dam znac wieczorkiem...

Masz rację, ja też wolałam wcześniej nie mówić i udało się.

Tobie też się uda. :p

jutro jade zamówic betonik tzn bloczki...

a kiedy? nie wiem bo nasz wykonawca skoacze równolegle do nas na inną budową...(miał ja skończyć do połowy lipca ale inwestorzy nie mogli zacząc bo zbyt długo snieg lezał i było za duzo wody) więc z przymusu skacze... za jakieś 2 max. 3 tyg mam mieć stan zero skończony...

Widzę, że wszystko szybko idzie. Ja jeszcze nie zamówiłam bloczków i z ciekawości sie zapytam w jakiej cenie są one u Ciebie?

rozpiętośc cenowa róźna od 2,2 brutto po 3,44 ale co ciekawe te same bloczki co po 3,44 można kupic nie bezpośrednio w budkoruszu a przez pośrednika 50 groszy taniej. :o :lol:

sylvia1 możesz mi naposać ile zapłaciliscie tam u siebie za założenie przyłącza wodociągowego??

nie wiem bo ja na razie mam tylko studnie ale orientowałam sie i za przyłącze wodociągowe koszt 650+ 2,5 to najmniej za kanalizację opłata stała 1400 zł (ma być robiona w przyszłym roku)