Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

komentarz do- A jednak Słoneczko -dziennik Sylvii

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

świercz dzieki dzwoniłam do pana od studni ma podjechac ok 18 to zobaczy co jest nie tak obstawia zawór zwrotny w pompie lub jakąś nieszczelnośc w pompie... z pewnościa siebie powiedział, że robi studnie od 20 lat i kazda jego studnia działa a ew. błedy sa w pompach.. i że mam się nie martwić...

no to napisze cos więcej po wizycie na działce...

Hejka, :wink:

Nie wahaj się w sprawie odkurzacza centralnego! Lepiej pomyśleć o tym za wczasu i położyć rurki - nawet jeśli nie planujesz od razu kupować jednostki centralnej. Koszt rurek to tak średnio 200-400 pln (zależy jak "rozległy" projekcik). Potem, z przypływem jakiejś "niespodziewanej" gotówki dokupisz jednostkę i będziesz miała luxussssss!!! :D My na pewno kłaść będziemy rurki na etapie stanu surowego, nawet jeśli resztę będziemy dokupywać za 2 lata...

O zaletach odkurzacza centralnego pisali już wiele na forum - jeśli jesteś nieprzekonana to poszukaj (możesz też pogooglować :wink: )

POZDRAWIAM!!! :)

kze dzieki w sumie to tak mąz odkurza. i mu nie przeszkadza latanie ze zwykłym ale myśle ze instalcje przepchne a najwyzej potem sie dokupi sam odkurzacz... :roll: :wink:

a co do zaangazownaia w budowe to jest tak 7:3 na moja korzysc... z prostej przyczyny maz w pracy siedzi a ja mam wakacje (zaleta pracy w szkole....) zreszta tak było zakładane od poczatku że to ja abrdizej sie tym zajmuje bo pracuje na miejscu

8)

tzn że 70% rzeczy budowlanych zajmuję sie ja a 30% mąz (choc może i mniej) za to decyzje zapadają zawsze wspólne...

Nie wiem, jak to liczycie, ale słychałem o zasadzie 80:20.

np. 80% przychodów generuje 20% najlepszych klientów

80% błędów jest zgłaszanych przez 20% użytkowników.

itp.

Zapomniałem jak nazywał się autor tej proporcji. :( 8)