KaiM 04.05.2005 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2005 Leon, da się utrzymać on po prostu drga. Nie szarpie ręką ani ramieniem ale trzymanie go mało przyjemne jest, właśnie bo drga. Aż sam nie wiem co tu więcej mogę napisać. Częstotliwość wg mnie miał powyżej 1Hz, buławę miałem dość dużą, średnicy prawie 5cm i długość powyżej 50cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atyp1 25.08.2017 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2017 dzieki kaim moze ty moglbys opisac dzialanie orYginalnego wibratora da sie go (bulawe) utrzymac w rece z minute? albo za bardzo wibruje? chcialbym jakies porownanie do mojej produkcji wibratora ktorego moge smialo trzymac w reku Musisz zapytać żony. Da się to trzymać w ręku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts