ania1719508426 03.05.2005 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2005 Dla tych, którzy mają problem z uzyskaniem oczywistych i nietajnych informacji od Urzędu: DANE WNIOSKODAWCYNazwisko i Imię: ......................... ...............................................................................................Adres: ......................................................................................................................................... WNIOSEKO UDOSTĘPNIENIE INFORMACJI PUBLICZNEJNa podstawie art. 2 ust. 1 ustawy o dostępie do informacji publicznej z dnia 6 września 2001 r.(Dz. U. Nr 112, poz. 1198) zwracam się z prośbą o udostępnienie informacji w następującym zakresie:.................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................... SPOSÓB I FORMA UDOSTĘPNIENIA INFORMACJI: dostęp do przeglądania informacji w urzędzie * kserokopia * FORMA PRZEKAZANIA INFORMACJI:ٱ Przesłanie informacji pocztą pod adres** ...................................................................... .................................................................................................................................................................................................................................................................................ٱ Odbiór osobiście przez wnioskodawcę ..................................................... ........................................................Miejscowość, data podpis wnioskodawcy Uwagi:* proszę zakreślić właściwe pole krzyżykiem** wypełnić jeśli adres jest inny niż podany wcześniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania1719508426 12.05.2005 12:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2005 Działa! Sprawdziłam. Właśnie dostałam odpowiedź na ineteresujące mnie pytanie tą drogą - a przez telefon się nie dało Polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania1719508426 14.06.2006 06:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2006 Znów mi się przydał więc podciągam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts