Luc Skywalker 18.07.2005 23:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2005 Moim zdaniem,jest zbyt goraco na gotowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość plaz 18.07.2005 23:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2005 Masz racje.Mam propozycje, skakaj po tego kurczaka za 2.5 baksa a ja dowoze przystawki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 18.07.2005 23:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2005 House Ale jest lepsza niz mimi.Nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość plaz 18.07.2005 23:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2005 I ma dluzsze wlosy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 18.07.2005 23:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2005 Masz racje. Mam propozycje, skakaj po tego kurczaka za 2.5 baksa a ja dowoze przystawki. Ja go polecalem kolezance. Ona swieza. Z kazdym $ musi sie liczyc. Ja za kurczaka za 2,5$ - dziekuje. Skad oni go wzieli? Chyba z Korei. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość plaz 18.07.2005 23:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2005 Moze z NYC z tych wspomnianych prze kolezanke czarnych workow, ktore leza na ulicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość plaz 18.07.2005 23:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2005 Jak stary takiego wpytoli to napewno nie wstanie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 18.07.2005 23:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2005 Ta.W wiadomosciach to pokazywali.Te gogusie z TV namawiali ludzi,zeby jedli z pojemnikow na smieci,co pod marketami wystawiaja.No i jedli.Ale to bylo w zimie.Teraz to chyba za goraco. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 18.07.2005 23:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2005 Jak stary takiego wpytoli to napewno nie wstanie . Wstanie.Wstanie. Zgodnie z haslem : co dzien nowy dach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość plaz 18.07.2005 23:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2005 Chyba tak. Nie wiesz co z mimi? Teskie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 18.07.2005 23:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2005 Nie mialem z nia kontaktu.Raczej starannie omijam watki z nia.Zbyt duzo wodolejstwa. Jest chyba aktywna w watku samobojczym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 18.07.2005 23:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2005 Chyba tak. Nie wiesz co z mimi? Teskie . tak sobie podczytuje , wiec odpowiem , mimi jest w watku samobojczym w psychologu och , zebym ja miala takie powodzenie u chlopakow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość plaz 18.07.2005 23:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2005 Wracajac do hasla to szybciej: diarrhoea cza- cza -cza!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość plaz 18.07.2005 23:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2005 Wystarczy wystawic glowe za okno , niech wiatr rozum rozwieje to i powodzenie sie znajdzie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 18.07.2005 23:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2005 Wystarczy wystawic glowe za okno , niech wiatr rozum rozwieje to i powodzenie sie znajdzie . to jeden z wiekszych komplementow , dziekuje ale jutro przetestuje jeszcze o mimi -to nie uwierzysz jak ona tam do JoShi , wiesz ten tego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorotazab 18.07.2005 23:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2005 do rrmiNa pewno masz powodzenie --- nie wierze ze nie masz ---- a nadmiar powodzenia jest dokuczliwy - powaznie - a zwlaszcza jak biora pod uwage wyglad a tego co mowisz to nie --- dla mnie ktos taki odpada!Moj maz poznal mnie w dzien kiedy bylam chora, bez makijazu, bez wymyslnej fryzury w dresach i adidasach takich no -name i i tak oszalal na moim punkcie - i temu mi sie spodobal![/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość plaz 19.07.2005 00:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2005 A w chwili obecnej spi . A tobie olivi nawet nie trzeba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 19.07.2005 00:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2005 do rrmi Na pewno masz powodzenie --- nie wierze ze nie masz ---- a nadmiar powodzenia jest dokuczliwy - powaznie - a zwlaszcza jak biora pod uwage wyglad a tego co mowisz to nie --- dla mnie ktos taki odpada! Moj maz poznal mnie w dzien kiedy bylam chora, bez makijazu, bez wymyslnej fryzury w dresach i adidasach takich no -name i i tak oszalal na moim punkcie - i temu mi sie spodobal![/b] Ooo... To Ty masz glebie. Dobrze,ze dla Twego malzonka,wnetrze sie liczy. To piekne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 19.07.2005 00:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2005 cos Ty Dorotko , ja taka myszka jestem , biedulka , mala , chuda , bez fitnesu , a te chlopaki to wola teraz takie miesiste i z dlugimi wlosami i zawsze mam buty z name zawsze makijaz nie mam szans no i maz ten sam sie placze od 18 lat gdzies zawsze w okolicy i temu mysle , ze ciezko z tym powodzeniem bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość plaz 19.07.2005 00:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2005 za bardzo sentymentalnie nie moge sie powstrzymac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts