Gość plaz 19.07.2005 00:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2005 Dlugie wlosy maja aby sie nie pozacierac na dachu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 19.07.2005 00:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2005 A w chwili obecnej spi A po dniu spedzonym na swiezym powietrzu,czego sie spodziewac? Ciekawe,czy kure tknal. Bo,ze Dorotka nie tknieta,to po czasie wpisow widac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 19.07.2005 00:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2005 nie placz house , bo mi sie przykro robi , jak meskie lzy widze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość plaz 19.07.2005 00:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2005 Moze kura wypelzala za drzwi?o wlasnych silach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość plaz 19.07.2005 00:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2005 Przestaje wlasnie i wypatruje pelzajacej pieczonej kury. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 19.07.2005 00:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2005 Dorotko , jak maz spi to moze chcesz ze mna na zakupki podskoczyc , bo ja niestety musze , w lodowce przewiew, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 19.07.2005 00:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2005 ... bo mi sie przykro robi , jak meskie lzy widze Jak chcesz meskie lzy,to masz : jak malzonek Dorotki,po dniu spedzonym na dachu,do domu wejdzie,gdzie sie gotowalo,to lzy z wscieklosci mu pojda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość plaz 19.07.2005 00:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2005 rrmi nie wcinaj sie w sam srodek akcji . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 19.07.2005 00:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2005 rrmi nie wcinaj sie w sam srodek akcji . ok z podkulonym ogonem odchodze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość plaz 19.07.2005 00:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2005 Jeszcze zostal tylko Luc , jego cieplem piekarnika zalatwie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorotazab 19.07.2005 00:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2005 taaa bidulka - musisz wierzyc w siebie ! - jak sama o siebie myslisz ze jestes atrakcyjna i mowisz to innym to oni tak beda myslec i uwazac!!! taka psychologia!Ale skoro piszesz ze masz meza od 18 lat to ciesz sie ze jestescie razem szczesliwi (skoro on zawsze gdzies obok Ciebie jest) to znaczy ze wciaz jestes jego muza i jego westchnieniem ! Tak ma byc!!Ja tez tak chce!Moja babcia z dziadkiem maja za rok 50 lat po slubie - czy to nie wspaniale????To piekne - aaaa i jeszcze jedno ja makijaz robie tylko kilka razy do roku a bez niego jak czasem jestem np: z mezem na budowie (czasem jade mu pomoc w ciagnieciu drutow - wiem smieszne) to pytaja go czy ma taka duza corke - bo wygladam jak dziecko. Makijaz zmienia kobiete, i stroj tez ...kazda kobieta jest piekna oprocz wrednej kobiety.... - ale to juz tylko moje wewnetrzne teorie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 19.07.2005 00:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2005 Dobra house.Ja spadam.Do milego zobaczenia z nasza faworyta.Na pewno sie odezwie.Ja naprawde chcialem ja nauczyc jedzenie zamawiac.Niepotrzebnie sie dasa.Czesc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 19.07.2005 00:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2005 mu pomoc w ciagnieciu drutow Pogubilem sie. O co Tobie chodzi. Jak to - pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 19.07.2005 00:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2005 qrcze , pod serce mi podjechalas , Dorota naprawde , spadam , bo mnie kolega do tego piekarnika wsadzi, jak mi... i tak Ci tego powodzenia zazdroszcze Dorotko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość plaz 19.07.2005 00:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2005 mu pomoc w ciagnieciu drutow Pogubilem sie. O co Tobie chodzi. Jak to - pomoc. Nie pojmuje zaczelo sie od lizania palcow. O co chodzi . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorotazab 19.07.2005 00:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2005 nie masz czego i juz tak nie przesadzaj - jakby widzieli do jakich min jestem zdolna to by poszli w sina dal!!! a jakby widzieli jak czasem popalic daje to oooohohoooo.A z reszta jakby bez makijazu mnie zobaczyli to by mnie nie poznali hiihihiii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorotazab 19.07.2005 00:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2005 no pomoc pomoc w ciagnieciu kabelkowa czasem jak mnie jaki amerykanin wkurzy to jade na robote z moim i biore mlotek i wszytsko co ma isc out - to rozpierdzielam!!! robie rozpierdowe!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorotazab 19.07.2005 00:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2005 skoro do klubu nie, ani do znajomych to gdzies musze sie wyzyc co nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość plaz 19.07.2005 00:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2005 No to masz szanse troche popisac,czekam na dalszy ciag opowiesci . Rowniez spadam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość plaz 26.07.2005 23:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2005 Dorota, napisz cos martwie sie o Ciebie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts