Zochna 02.04.2008 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2008 Wasalami nedzy bywaja czesto Polacy we wlasnym kraju. Pozbawieni opieki lekarskiej, szpitalnej, pracy, na glodowych emeryturach. Widze jak w Warszawie, miescie, ktore ostatecznie nie jest az tak biedne chorzy ludzie umieraja na ulicy. no.. a biale niedzwiedzie ogryzaja ich kosci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 02.04.2008 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2008 .... daltego w Polsce nie ma problemu bezdomnosci i biedy......niedzwiedzie go rozwiazaly. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kotecek 03.04.2008 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2008 A na mnie czeka, jak najbardziej! CZEKA NA MNIE ZAPACH SWIEZO UPIECZONEGO CHLEBA Z PIEKARNI OBOK, TAKIEGO JESZCZE CIEPLEGO, Z CHRUPIACA SKORKA, KTORY NAJLEPIEJ SMAKUJE ZE SWIEZYM MASLEM I MIODEM... MILI SASIEDZI, KTORZY, POMIMO, ZE JESZCZE NIEWIELE ZACZELO SIE DZIAC, JUZ NAM POMAGAJA JAK MOGA I CIESZA SIE, ZE OBOK ZOSTANIE WYBUDOWANY NOWY DOM I ZAMIESZKAJA NOWI LUDZIE. CZEKA NA MNIE WARKA STRONG, PIES I KOT, PRZYJACIELE I ZNAJMOI, RODZINA, Z DOMU - WSPANIALY WIDOK, WIEC TAKZE PIEKNY KRAJOBRAZ. A CO DO SIELANKI TO: Dla jednych sielanka jest polozyc sie po ciezkim dniu pracy na pachnacej, nagrzanej w sloncu trawie, przytulic do meza/zony i czuc mocne bicie serca Ukochanej osoby. Dla innych jest to blichtr, lans, dolary i 10 obywatelstw. http://images30.fotosik.pl/188/e43bb70d3278f156.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 03.04.2008 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2008 Slowem : sielsko, anielsko. I niech tak zostanie. Dopoki funt nie spadnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kotecek 03.04.2008 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2008 Albo EURO. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 03.04.2008 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2008 Niech wszysko spadnie. Mnie interesuje abolicja, bo nie rozliczam sie w Polsce. Chyba ma byc na dniach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 03.04.2008 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2008 funt juz dawno spadl. pewnie akurat bylas w filharmonii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 03.04.2008 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2008 Nie, przypuszczam, ze w Operze na Don Giovannim. Ale nie znaczy to jeszcze, ze funt nie bedzie jeszcze spadal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
józek konduktor 04.04.2008 01:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 Nie, przypuszczam, ze w Operze na Don Giovannim. Ale nie znaczy to jeszcze, ze funt nie bedzie jeszcze spadal. Kup sobie kask , bo jak teraz znowu funt poleci, to bedzie to uderzenie prawie kilogromowe. ps. ..... z calkowicie rozbita glowa nawet do kina cie nie wpuszcza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 04.04.2008 01:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 A co mnie obchodzi funt........ do kina nie chodze, bo najnowsze filmy mozna kupic za kopiejki w metrze nowojorskim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
józek konduktor 04.04.2008 03:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 A co mnie obchodzi funt........ do kina nie chodze, bo najnowsze filmy mozna kupic za kopiejki w metrze nowojorskim. fiu , fiu ciekwawe rzeczy piszesz, hehe . To tak, jakby sie stolowac w smietniku.he. a jak ze sztukami granymi w nowojorski teat.., sorry metrze? ps. lepiej nadstaw kaczana z drugiej strony na te 0,4535kg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 04.04.2008 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 O, pardon me .....zapomnialam, ze Jego Lordowska Mosc obraca sie w kregach finansjery amerykanskiej.Ale......ale............ gdzies obilo mi sie o uszy, ze Jego Wysokosc udala sie do Nowego Jorku po czesci do aparatu..... czyzby bylo taniej ? Co za czasy, co za czasy........... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
modny facet 06.04.2008 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2008 O, pardon me .....zapomnialam, ze Jego Lordowska Mosc obraca sie w kregach finansjery amerykanskiej. Ale......ale............ gdzies obilo mi sie o uszy, ze Jego Wysokosc udala sie do Nowego Jorku po czesci do aparatu..... czyzby bylo taniej ? Co za czasy, co za czasy........... Zarobki mam zblizone do tutejszych lekarzy, a oni sa poza sfera amerykanskiej finansjery....... i na chleb wystarcza. Ja nie kupuje dvd w metrze jak ty, jakosc "smierdzacej paszterowej" mi nie odpowiada. Natomiast lubie realizowac swoje zachcianki chwili, w tym co jest uwazane za najwiekszy w tym przypadku sklep fotograficzny na swiecie.Co prawda nie jest najtanszy , ale najlepszy w swej dziedzinie. Jeszcze jedno . Ja czesci nie kupuje tylko aksesoria i w tym przypadku, byl to drugi taki sam aparat i optyczne duperele. http://img80.imageshack.us/img80/3382/h1cs1.jpg http://img142.imageshack.us/img142/3783/h3ak7.jpg http://img142.imageshack.us/img142/6309/h4kp0.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 06.04.2008 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2008 Gratulacje, gratulacje...... ..jestem pod ogromnym wrazeniem. Padam do nozek Lordowskiej Mosci. A teraz ide cos przegryzc i przekasic na smietniku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
modny facet 06.04.2008 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2008 ...nie ma co gratulowac, to zwykla zachcianka chwili. ps. inaczej gretulacje musialbym przyjmowac od ciebie co chwile, mowiac skromnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 06.04.2008 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2008 Alez prosze bardzo Milordzie.......gratulacje i pozdrowienia dla rodziny. A i o piesku prosze nie zapomniec ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
modny facet 06.04.2008 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2008 Alez prosze bardzo Milordzie.......gratulacje i pozdrowienia dla rodziny. A i o piesku prosze nie zapomniec ! Przekarze glownie corce , ona je zakcepluje("mala" jest").Pies mysle , ze rowniez. Zapomnialas o kwiatach, a one sa wreczane nawet podczas polskich wystepow, na ktore zabiera sie dzieci, aby troche potrzymywaly jezyk rodzica. http://img393.imageshack.us/img393/1848/zzzzzzzzha3.jpg ps. zdjecie wykonane z "gratulowanego" aparatu. he Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 06.04.2008 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2008 Bardzo piekne wystepy...nie uczeszczam na imprezy w NJ -.dla mnie za wysokie progi......A czy sluzacy nakrecil juz tego cykora co go Jego Wysokosc tak z gracja prezentowal na zdjeciu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
w mordke jeża 14.04.2008 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 .....halo, halo, wewatek umiera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kotecek 15.04.2008 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2008 I bardzo dobrze, bo sie juz zaczynalo slabo robic ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts