Luc Skywalker 18.07.2005 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2005 No bo te Pokonos...Szkoda czasu.W NJ,jest tyle pieknych miejsc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 18.07.2005 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2005 Ja na felieton z NYC Jak chcesz,to zabiore Cie tam. Warto. Nie tkne Cie nawet palcem. Nie obawiaj sie. A co zobaczysz,to Twoje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorotazab 18.07.2005 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2005 wiem wiem dzis wieczorem bedzie cudowny zapach w NYC bo przy tej wilgoci co dzis....jak wystawia w tych waskich uliczkach te kany z garbeciem to tylko wdychac...sama przyjemnosc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość plaz 18.07.2005 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2005 Ja mieszkam w trzecim stanie, lezy za NY. Stronke podale sa tam setki barow, klubow nocnych i innych miejsc. Tylko staremu kup Olivie niech wypiluje paznokcie i mozna smigac . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 18.07.2005 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2005 wiem wiem dzis wieczorem bedzie cudowny zapach w NYC bo przy tej wilgoci co dzis....jak wystawia w tych waskich uliczkach te kany z garbeciem to tylko wdychac...sama przyjemnosc Oooo... A jaki jest Twoj pomysl na usuwanie smieci? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorotazab 18.07.2005 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2005 bylam tam nie raz - ostatnio na River dance - to warto bylo widziec ... problem w tym ze Manhattan ladny jest tylko z daleka - dla mnie przynajmniej....a kluby z wsciekla muzyka (pod ktore podjezdzajak kolesie z zimnymi lokciami) mnie nie bawia....kiedys mnie bawily...jak bylam mlodsza ....jak kiedys tu bylam ....wtedy nie moglam jeszcze do nich chodzic - teoretycznie - a teraz kiedy juz moge to nie chce.Jeszcze tylko jedno miejsce tam mnie interesuje - muzeum ze szkieletami dino i to tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 18.07.2005 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2005 A staremu,zamiast meczyc sie w upale przy garach,to zamow cos.Gdzie mieszkasz,to podam Ci tel.do dobrego zarcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 18.07.2005 22:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2005 Ja mieszkam w trzecim stanie, lezy za NY. Znam okolice Bridgeport,no i oczywiscie Fox Woods i Mohegan Sun Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorotazab 18.07.2005 22:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2005 z reszta w takich klubach wiekszosc osob to jakby z innej planety - to nie dla mnie - ja jestem romantyczna - fakt ze dzikuska ale nie kosmitka z tatuazami i swiecacymi kolczykami w jezyku czy pepku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorotazab 18.07.2005 22:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2005 Jezusiu.......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 18.07.2005 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2005 z reszta w takich klubach wiekszosc osob to jakby z innej planety - to nie dla mnie - ja jestem romantyczna - fakt ze dzikuska ale nie kosmitka z tatuazami i swiecacymi kolczykami w jezyku czy pepku To odwiedzaj inne lokale. Takie spokojniejsze. Po co pchac sie w oko cyklonu i narzekac,ze wieje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorotazab 18.07.2005 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2005 Mysle ze to kwestia wlasnie kolejna jaka mnie tu drazni - wychowania - ja mialam rygor - przyznaje i wlasnie dlatego twierdze ze wychowali mnie na ludzi...a nie na kosmitow... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość plaz 18.07.2005 22:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2005 Mi chodzi o inne kluby , mozna tam dobrze zjesc i rowniez tym samym oszczedzic sobie maczania wlosow w garach przy tym upale Wracajac do upalow to, amerykance maja takie metalowe szkrzynki w oknach co zieja goracem na zewnatrz i chlodem do srodka. Kup staremu to wypocznie i napewno gdzie zabierze . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 18.07.2005 22:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2005 KurczeTwoja wypowiedz o Niagarze przypomniala mi sie.Dobre bylo.Bylas gdzies jeszcze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorotazab 18.07.2005 22:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2005 po obserwacjach - zdazylam zauwazyc ze to dzieci rzadza tu w tym kraju, na drugim miejscu prezydent a na trzecim policja, rodzice zas na ostatnim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość plaz 18.07.2005 22:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2005 Oprocz spacerow po ulicach oczywiscie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 18.07.2005 22:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2005 po obserwacjach - zdazylam zauwazyc ze to dzieci rzadza tu w tym kraju, na drugim miejscu prezydent a na trzecim policja, rodzice zas na ostatnim Czyli Ci,ktorzy placa maja najmniej do gadki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorotazab 18.07.2005 22:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2005 Darujcie sobie ja mam AC i nie w oknie tylko centralny - wiec nie jet zle aaaaa sama wole gotowac bo lubie ... dzisiaj robie fajnego kurczaczka - palce lizac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 18.07.2005 22:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2005 ... dzisiaj robie fajnego kurczaczka - palce lizac A w jakim byl kolorze? Zolty,czy bialy? Chodzi mi o kolor surowego. To wazne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość plaz 18.07.2005 22:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2005 Lepiej lizac kurczaka jak palce . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts