TomaszK 03.05.2005 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2005 Poszukuje ekipy budowlanej do wykonania stanu surowego otwartego w Kolobrzegu. Parter z poddaszem uzytkowym. Powierzchnia calowita 200 m2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marciniak 03.05.2005 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2005 witamkiedy ma sie rozpocząc bubowa z czego chcesz budować?stawiam w tej chwili pęsjonat w grzybowie.mój numer.0/508366956 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomaszK 03.05.2005 19:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2005 Budowa miala sie zaczac 9 maja ale mialem problem z wykonawca. W tej chwili rozgladam sie za nowym i zaczynam rozmowy. Chodzi mi o dobre wykonanie i odpowiednia cene. Niestety na razie nie moge zadzwonic. Do zbudowania jest APS 101. http://archi-projekt.com.pl/ramka.php?i=projekty Potrzebuje szybkiej odpowiedzi. [/url] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marciniak 03.05.2005 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2005 Z cego miał by być budowany ten dom jestem certyfikowanym wykonawcą w systemie YTONG zapraszam do obejrzenia budowy w grzybowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomaszK 03.05.2005 19:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2005 Poczatkowo mialbyc YTONG pozniej SOLBET a ostatecznie DW 24 cm+12 styropian. Jestem w tej chwili na czacie MURATOR. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts