SylwekW 03.05.2005 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2005 Agnes .... ul. Płochocińska 93 tel.: 814-56-080-607-659-116 Bez targowania dostałem cenę 540 samo drewno, 580 z impregnacją. Pytałem czym impregnują i na ile wsadzają do wanny, którą widziałem u nich. Przynajmniej mnie nie czarowali, na kilka minut ale właściciel powiedział, że sami to impregnują tylko jakies pojedyncze sztuki jak ktoś dobiera od nich z placu. Jak cała więźba zamówiona to podobo przychodzi do nich już zaimpregnowane. Tylko to są ceny netto ale ... w tym przypadku znaczy do zapłacenia. Jeżeli się nie spieszysz to poczekaj ja powinienem odbierać swoją więźbę około 10-12 maja więc wtedy będę już znał opinię "swojego" cieśli przynajmneij co do jakości drewna (impregnacji to się tak naprawdę nie da porządnie ocenić) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnes2 03.05.2005 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2005 Sylwek,Dzięki wielkie za tę informację. Fajnie, jeśli dasz znać , po odbiorze wiezby, czy to dobre drewno.Czekam niecierpliwie...PS.Ja chyba nie umiem wysyłać tych cholernych wiadomości, zawsze sie zamotam.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts